Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με download σε rapidshare

johnyc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να μπορεί έστω κι ένας να κατεβάζει χωρίς να επικαλείται τον Παντοδύναμο, εναλλακτικές μεθόδους, ξόρκια και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, τότε δεν πάσχει το σύστημα του Rapidshare και δεν είναι γενικό φαινόμενο.

Απλά πράγματα!

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το πρόβλημα άρχισε όταν άλλαξαν τον τρόπο εμφάνισης των κωδικών.

Δεν μπορεί ξαφνικά να έχουμε πρόβλημα τόσα άτομα. λύση ψάχνουμε και όχι νουθεσίες

Δημοσ.
Για να μπορεί έστω κι ένας να κατεβάζει χωρίς να επικαλείται τον Παντοδύναμο, εναλλακτικές μεθόδους, ξόρκια και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, τότε δεν πάσχει το σύστημα του Rapidshare και δεν είναι γενικό φαινόμενο.

Απλά πράγματα!

Απλά πράγματα.:-D :-D

Καλό αυτό.

Το ότι μόνο εσύ κατεβάζεις κανονικά, είναι φυσιολογικότατο;

Δημοσ.

Παιδιά υπάρχει πράγματι πρόβλημα με το rapidshare.com

Ενώ κατέβαζα πριν από δύο ώρες περίπου με αλλαγμένο τον τρόπο εμφάνισης των κωδικών τώρα δεν εμφανίζει κανένα κωδικό.

Το ίδιο σύστημα έχω και δεν έχω κάνει καμιά αλλαγή στο κομπιούτερ και στα προγράμματα.

Δημοσ.

Ο καθένας καταθέτει την εμπειρία του. Άλλοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα κι άλλοι όχι. Ανήκω στους δεύτερους. Το γεγονός μάλιστα πως υπάρχει και τέτοια κατηγορία, σημαίνει πως δεν υπάρχει συνολικό πρόβλημα. Από πουθενά δεν προκύπτει πως μόνο εγώ κατεβάζω από το .com.

Το τι φταίει δεν το γνωρίζω...το τι έκανα για να κατεβάσω, το κατέθεσα ήδη.

Δημοσ.

Ναι. Αν και προς στιγμήν, πήγες να μας βγάλεις τρελούς.

Το μόνο που αναφέρουν στο rapid είναι αυτό

Unfortunately we had to reactivate the traffic limit due to the traffic trend during the time without a download limit. The high traffic volume was mostly caused by abuse of several accounts. We're sorry that the measures we have to take against this abuse also introduce restrictions to honest customers. But solving problem by means of a traffic limit is better than raising the prices of premium accounts.

We have also changed the captchas (code pictures) free users have to enter before downloading, because there has also been massive abuse.

These changes bring advantages for normal users who have average (or slightly above average) traffic needs. We hope there will be more speed for your downloads available now. We apologize for slow download speed on certain servers during the last few days.

Για μένα το νόημα από όλο αυτό, είναι ένα.

Πληρώστε για να κατεβάστε.

Δημοσ.
Για μένα το νόημα από όλο αυτό, είναι ένα.

Πληρώστε για να κατεβάστε.

Καλά θα περιμένουνε πολύ. Ποτέ τους και μη σώσουνε. Υπάρχει και το rapidshare.de

Δημοσ.
Καλά θα περιμένουνε πολύ.

Της ίδιας ακριβώς άποψης είμαι και εγώ.

Αν συνεχίσουν έτσι, τα εκατομμύρια των uploads που γινόταν από απλούς χρήστες θα τα δουν να μετακομίζουν σε κάποιο ανάλογο site που θα ξεφυτρώσει σε λίγο. Και εκεί θα στραφούμε και εμείς.

Δημοσ.

Ένα animated gif χρησιμοποιούν όλο κι όλο. Τσεκάρετε μήπως έχετε πειράξει καμία ρύθμιση που απενεργοποιεί τα animated gifs...στον Opera, αν θυμάμαι καλά, βρίσκετε στο Tools/Preferences/Content.

Δημοσ.

Ελέγξτε αν έχετε βάλει στον browser σας να κόβει τα animated gifs. Η αν κάποιο φίλτρο για διαφημίσεις που έχετε κάνει το ίδιο πράγμα. Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με Opera, αλλά μόλις ενεργοποίησα παλι τα animated gifs όλα οκ.

Δημοσ.

Είναι απόλυτα λογικό να μην παίζει το Rapget...άλλαξαν άρδην τον τρόπο εμφάνισης του κωδικού και θα χρειαστεί ένα διάστημα μέχρι να βρουν (κι αν το κάνουν) τρόπο, να αυτοματοποιήσουν και πάλι τη διαδικασία.

Δημοσ.
Είναι απόλυτα λογικό να μην παίζει το Rapget...άλλαξαν άρδην τον τρόπο εμφάνισης του κωδικού και θα χρειαστεί ένα διάστημα μέχρι να βρουν (κι αν το κάνουν) τρόπο, να αυτοματοποιήσουν και πάλι τη διαδικασία.

όσοι έχουν πρόβλημα με το rapget μπορούν να δοκιμάσουν αυτά που λέω στο θέμα μου περι αυτού

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...