GabrielConnor Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 τα νεοτερα μου gadgetακια για το wii: a) blue light charge station blaze dual shock Δεν πάιζεις, δεν παίζεις ,αλλά όλο gatzet-άκια μου είσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StavrosD Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 τα νεοτερα μου gadgetακια για το wii: a) blue light charge station Χωράει τα wiimote με θήκη σιλικόνης, ή είναι εφαρμοστή η βάση και δεν θα χωράει; Ρωτάω επειδή έχω βάλει θήκες σιλικόνης για καλύτερο κράτημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rising1980 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Νομιζω πως ναι,εφοσον καποιος δεν εχει Ιντερνετ τα updates παρεχονται απο τα τελευταια games που βγαινουν την αγορα και εγκαθιστανται αυτοματα. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gherudos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Το Mario Party 8(PAL) έχει το Firmware Update 2.2E Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 τα νεοτερα μου gadgetακια για το wii: blaze dual shock Ποσο και απο που το πηρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Λοιπόν.... Παίζω αυτές τις μέρες το Resident Evil 4 στο Wii. Τις άλλες εκδόσεις δεν τις έχω παίξει και το προηγούμενο και μοναδικό Resi που έχω παίξει στο παρελθόν, είναι το Resident Evil Nemesis, το οποίο αν και το τερμάτισα δεν με τρέλανε κιόλας, κυρίως λόγω του τρόπου παιξίματος, ο οποίος και ήταν αντιγραφή του Alone in the Dark (1992) και ο οποίος μου φάνηκε υπερβολικά παλιομοδίτικος. Πρέπει να παραδεχτώ ότι το Resi 4 είναι ένα πάρα πολύ καλοφτιαγμένο παιχνίδι, το οποίο θέλεις δεν θέλεις σε μαγνητίζει. Μέχρι στιγμής είμαι στο τέλος του 2ου κεφαλαίου και είναι η δεύτερη φορά που φτάνω σε αυτό το σημείο, μιάς και η κοπέλα μου ήθελε να το παρακολουθήσει από την αρχή, με αποτέλεσμα αν και ήδη είχα φτάσει στα μισά του 2ου κεφαλαίου, το ξαναξεκίνησα από την αρχή. Το παιχνίδι όμως είναι τόσο καλό, που στιγμή δεν το βαρέθηκα και αυτό είναι άξιο σημείωσης, μιάς και τα shooters τα βαριέμαι σε χρόνο dt. Τώρα για το χειρισμό. Ο χειρισμός του απλά καταπληκτικός. Η άνεση που σου δίνεται με το Wiimote και η τοποθέτηση των διάφορων ενεργειών στα αντίστοιχα κουμπιά είναι ότι καλύτερο. Το μόνο "κακό" που του βρίσκω είναι ότι το παιχνίδι γίνεται πολύ εύκολο, μιάς και τα headshots ή τις βολές στα άκρα των ζόμπι είναι απλά παιχνιδάκι. Δηλαδή, πραγματικά, μετά από τόσες ώρες που παίζω αυτό το παιχνίδι, τα σχόλια εκείνου του συγκεκριμένου review για το χειρισμό του Resi μου φαίνονται όχι απλώς παράλογα, μάλλον γελοία. Ειδικά τα σχόλιά του ότι η κίνηση για το μαχαίρι είναι η ίδια με το reload. Ότι ναναι ο τύπος.... Πάντως κρίμα που ένα παιχνίδι του GameCube ξεπερνάει στα γραφικά τα περισσότερα παιχνίδια του Wii... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Χωράει τα wiimote με θήκη σιλικόνης, ή είναι εφαρμοστή η βάση και δεν θα χωράει;Ρωτάω επειδή έχω βάλει θήκες σιλικόνης για καλύτερο κράτημα. βασικα το θεμα σου ειναι περισσοτερο οτι το καπακι της μπαταριας απο πισω εχει τα μεταλικα πατηματακια για να φορτιζει (οπως πχ ενα ασυρματο τηλεφωνο) παρα το αν χωραει στη βαση με το καλυματακι. θα πρεπει να το τσεκαρεις αυτο, και φανταζομαι θα πρεπει να κανεις προσεχτικες τρυπιτσες στις σιλικονες σου οπου πρεπει Ποσο και απο που το πηρες? απο grmods το pad. τιμη θα σε γελασω γιατι πηρα διαφορα πραγματα μαζι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Πάντως κρίμα που ένα παιχνίδι του GameCube ξεπερνάει στα γραφικά τα περισσότερα παιχνίδια του Wii... word.κατι για το οποιο πιστευω πως φταιει η νιντεντο.τεραστια η μαγκια της να προωθησει την φιλοσοφια του πανω απο ολα το γκειμπλει,αλλα οι devs αρπαχτηκανε τελειως απο αυτο και δειχνουν να ριχνουν παιχνιδια στο εμποριο,τα οποια ναι μεν ειναι ultracool με το χειριστηριο,ειναι ομως και παραγκωνισμενα στα γραφικα. και ειναι κριμα διοτι υποτιθεται το wii εχει την διπλασια ιπποδυναμη του gc.γιατι τα παιχνιδια του εκτος του οτι παιζονται καλα,να μην φαινονται και πολυ καλα; ελπιζω η νιντεντο να το λαβει υποψιν και να τραβηξει λιγο το αυτακι στους devs ωστε στο μελλον να βελτιωθει η κατασταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Λοιπόν.... Παίζω αυτές τις μέρες το Resident Evil 4 στο Wii. Τις άλλες εκδόσεις δεν τις έχω παίξει και το προηγούμενο και μοναδικό Resi που έχω παίξει στο παρελθόν, είναι το Resident Evil Nemesis, Πρέπει να παραδεχτώ ότι το Resi 4 είναι ένα πάρα πολύ καλοφτιαγμένο παιχνίδι, το οποίο θέλεις δεν θέλεις σε μαγνητίζει. Το RE4 ειναι παρα πολυ καλο παιχνιδι και η Capcom εκανε τις απαραιτητες προσπαθειες να ανανεωσει τον τιτλο,ο οποιος ειχε τους ιδιους μηχανισμους gameplay για χρονια. Γνωμη μου ειναι πως ποτε κανενα Resi δεν καταφερε να ξεπερασει την αισθηση και τον τρόμο του πρωτου οταν αυτο βγηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Σιγουρα,αλλα σαν παιχνιδι και σαν ΕΜΠΕΙΡΙΑ στο συνολο του,το RE4 ειναι το καλυτερο resi και απο τα καλυτερα games ever. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 WORD *************** Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rebellion Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Να πω κ εγω οτι παιζοντας για πρωτη φορα Resident evil game και συγκεκριμενα το Re4 Wii Edition καταλαβα γιατι θεωρειται ενα απο τα καλυτερα gaves ever.πολυ ατμοσφαιρικο,με πολυ καλο χειρισμο στο Wii. Επίσης οσοι δεν μπορουσατε να μπειτε στο nparadise.gr μεσω του κανονικου link δοκιμαστε αυτο που λειτουργει κανονικα http://www.greekgamers.com/nparadise/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rebellion Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Η γνωστη σε ολους EA games αποφασισε σε συνεργασια με τον αξιοτιμο κυριο Αλαβανο τη δημιουργια ειδικης εκδοσης του The Godfather για την Ελλαδα.: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rebellion Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Και βγηκε ηδη η πρωτη εικονα απο τοn τιτλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nova Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Σήμερα που πήγα να ανοίξω το Wii (από standby), αντικρύζω μια ωραία μαύρη οθόνη. Το κλείνω (off), ξαναδοκιμάζω, τίποτα. Βγάζω από μέσα το παιχνίδι, βγάζω όλα τα καλώδια, περιμένω λίγο, ξανασυνδέω, τίποτα. Η κονσόλα φαίνεται πως ανοίγει κανονικά (πράσινο φωτάκι), το δισκάκι περιστρέφεται αλλά δεν προχωράει τίποτα. Να σημειώσω πως, ενώ ανοίγει με το χειριστήριο, μετά φαίνεται σαν να μην είναι συγχρονισμένο (αναβοσβήνουν τα λαμπάκια, σε πάτημα οποιουδήποτε πλήκτρου). Θέμα υπερθέρμανσης δεν τίθεται, ούτε σφάλματος τηλεόρασης, καθώς το δοκίμασα και σε άλλη. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει και να δημιουργήθηκε ξαφνικά το πρόβλημα. Όπως διάβασα σε ξένα forums, για κάποιους μάλλον έφταιγε η υπηρεσία WiiConnect24 (έκλεισαν το router τους και δούλεψε). Σε εμένα ήταν ενεργοποιημένη όπως πάντα, εδώ και μήνες, αλλά δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Το δοκίμασα κι αυτό, τίποτα. Καμιά ιδέα ή κανείς ομοιοπαθής, πριν το στείλω για επισκευή/αλλαγή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα