MiltoZ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 ........ .... .... ....Ta leme. ok bye.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Μια βοήθεια από όσους ξέρουν απο nintendo 64 και xbox 360 Παίζω με emulator παιχνίδια του nintendo 64 με το χειριστήριο του xbox 360. Πώς να σεττάρω τα κουμπιά; Δεν έχω ιδέα απο το χειριστήριο του n64 :s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggelis100 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Με ένα search στο google βρήκα αυτό: http://media.arstechnica.com/staff/fatbits.media/n64-controller.jpg Εγώ θα σου έλεγα να βάλεις τα Α και Β του Ν64 στα Α και Χ του Χ360, τα C buttons του N64 στο δεξί analogue pad(γίνεται; ), τα L και R στα LB και RB και το Z-trigger(που είναι από πίσω και δεν φαίνεται στη φωτογραφία) στο RT. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Ok, μια χαρά φαίνεται έτσι, ευχαριστώ για τη βοήθεια φίλε Βαγγέλη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickolasemp Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Μπήκα κι εγώ στην wii παρέα!!!! Είναι λογικό που μου έχει κάνει συνεχόμενα 3 φορές firmware update? Μόλις τελειώνω μου λέει να κάνω reset δίχως να μπορώ να πατήσω άλλη επιλογή και μετά ξαναρχίζει να κατεβάζει... Εννοείται ότι πάει με το πα΄σο του, διότι έχω adsl και το Modem φαίνεται ότι δεν το χρησιμοποιεί και πολύ. Ααα και κα΄τι άλλο, το 2ο πέρασμα-update μου κρατησε 1 ώρα και 15 λεπτά..! Τώρα είμαι ακόμα στο 3° Update... Να ανησυχήσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Ναι Νικόλα, τα update της Nintendo είναι σπαστικά μεγάλα... :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickolasemp Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Σε ευχαριστώ freakster. Τελικα όλα το updates κράτησαν γύρω στις 4 ώρες... Και μετά δεν έμπαινε καλά στο wii shop. Μήπως η Nintendo θέλει λίγη καλύτερη υποστήριξη στον συγκεκριμένο τομέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Εμενα παλι τα updates κρατησαν το πολυ 45 λεπτα ολα μαζι και δεν ειχα πουθενα προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cassidy Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Εμενα παλι τα updates κρατησαν το πολυ 45 λεπτα ολα μαζι και δεν ειχα πουθενα προβλημα. Κι εγώ παρόμοια εμπειρία, σε 2Mbit γραμμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Olorin Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Εμενα παλι τα updates κρατησαν το πολυ 45 λεπτα ολα μαζι και δεν ειχα πουθενα προβλημα. Μια από τα ίδια κι εδώ... Αν και το Wii το έχω από τον Δεκέμβρη και δεν τα έκανα όλα μαζί, αλλά σταδιακά κάθε φορά που έβγαινε κάποιο, με την 1024 μου, δεν θυμάμαι να έκανε ποτέ κάποιο update πάνω από 5'-10' να ολοκληρωθεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StavrosD Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Μήπως όταν κάνατε Update κατεβάζατε παράλληλα τίποτα από τον "θείο"; Γιατί και σε εμένα με 1024 τελειώνουν σχετικά σύντομα, σε πέρίπου 5 λεπτά. Έχετε προσέξει τον Mario που παίρνει κέρματα κατά το download; Κάθε κέρμα αντιστοιχεί σε 1%, και κάθε τουβλάκι που χτυπάει αντιστοιχεί σε 33%. Στο τέλος που χτυπάει συνέχεια το ίδιο τουβλάκι, κάνει την εγκατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rising1980 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Μια μικρή βοήθεια. Στην Αθήνα δεν έχω καν τηλ. εφ'όσον είμαι σχεδόν συνέχεια στο εξωτερικό. Μπορώ να κάνω update το firmware μέσω κάποιου game; Επίσης πρέπει να βάλω και τα 3 updates ή μπορώ να βάλω το τελευταίο μόνο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Νομιζω πως ναι,εφοσον καποιος δεν εχει Ιντερνετ τα updates παρεχονται απο τα τελευταια games που βγαινουν την αγορα και εγκαθιστανται αυτοματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 τα νεοτερα μου gadgetακια για το wii: a) blue light charge station blaze dual shock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 με γειές.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα