p3tran Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δεν το κατάλαβα αυτό. Επειδή με περνάς 3 χρόνια είσαι πιό "παλιός"? Ή μήπως επειδή πρόλαβες και έπαιξες το pong στο παλμογράφο, έχεις περισσότερα προσόντα για να κρίνεις το τώρα στα video-games. Hardcore PC gamer ήμουν και η αναβάθμιση κάθε χρόνο πήγαινε σύννεφο. Και άμα έκατσες να δείς τη πορεία ενός hardcore gamer, θα έπρεπε να ξέρεις ότι ο hardcore gamer είναι πιθανό σε μετέπειτα φάση της gaming ζωής του να ξενερώσει από τα παιχνίδια μιάς και νιώθει ότι παίζει τα ίδια και τα ίδια. Τα έχω ξαναπεί αυτά. Επειδή εσύ ηδονίζεσαι ακόμα με τα γραφικά, μή περιμένεις και τους υπόλοιπους από εμάς να σκεφτόμαστε το ίδιο. Ούτε όμως περιμένω οι υπόλοιποι να σκέφτονται όπως σκέφτομαι εγώ. Από κεί και πέρα, το "πραγματικό" gaming με όλη τη σημασία της λέξης όπως εσύ την εκφράζεις, μόνο στο PC φίλε μου. Το XBOX360 είναι κονσόλα το οποίο σημαίνει medium budget-gaming. Και είναι current gen. Next gen ήταν πέρσι. Για next-gen από δώ και πέρα μόνο στο PC.... ωπα.. τωρα την ειδα την απαντηση... "τα ιδια και τα ιδια" ειναι μια φραση που κολλαει γαντι στη nintendo αυτη τη στιγμη. κι ομως εσυ δεν πηζεις.. παραδοξο? οσο για το budget.. ασχετο τελειως, μιας και αν κρινεις το ποσο gamer ειναι ο καθενας απο εκει, τοτε εσυ περνεις κατω απο τη βαση. εσυ κολλας στα γραφικα, γιατι ισως εκει σε βολευει. πετας ενα "ηδονοβλεψιας γραφικων, δεν ξερει απο gameplay" και ικανοποιεισαι. ομως για παραδειγμα μονο για τη φυσικη του forza, χρειαζεται μια ΣΥΣΤΑΔΑ απο wii. το εχεις σκεφτει ποτε αυτο? τεσπα, η βαλιτσα παει μακρια και ειναι και επαναλαμβανομενη. για να μην τα χαλασουμε, ας δεχτω οτι εισαι απο την αρχη των NON-gamers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Λυπάμαι φίλε μου, αλλά μου θυμίζεις τα φιλαράκια που είχα όταν ήμασταν 15 χρονών και λέγανε ΟΥΑΟ μόλις βλέπαν ένα FMV παιχνίδι.... Και εγώ τη πέρασα αυτή τη φάση και σε καταλαβαίνω. Ας δεχτώ λοιπόν ότι είσαι στην αρχή των core gamers.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyne Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 To thema den einai ta grafika.Egw toulaxiston den eimai ikanopoihmenos apo ta paixnidia pou kykloforoun gia to wii afthn thn stigmh ektos apo orismenes labres exereseis.Einai gnwsto oti h nintendo bgazei paidika games,to thema einai na doume kati poio sobaro kai axioprepes!Akoma pistebw oti den exei ekmetaleytei to thema xeirismou oso prepei.Elpizw na doume sto melon poio piotika games... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 yup to na mporeis na paizei me timoni ena car simulator pou basizete sthn dynamh tou mhxanhmatos gia na einai alh8ofanes kai pragmatiko stis antidraseis tou einai gia 15xrona kai core gamers.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 To thema den einai ta grafika.Egw toulaxiston den eimai ikanopoihmenos apo ta paixnidia pou kykloforoun gia to wii afthn thn stigmh ektos apo orismenes labres exereseis.Einai gnwsto oti h nintendo bgazei paidika games,to thema einai na doume kati poio sobaro kai axioprepes!Akoma pistebw oti den exei ekmetaleytei to thema xeirismou oso prepei.Elpizw na doume sto melon poio piotika games... Συμφωνώ απόλυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chriszah Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι κακό να είσαι NON-gamer? Εγώ, και πολύ άλλοι απ'ότι φαίνεται, προτιμάμε να παίζουμε Picross και Wii Sports απο CS, GoW και τα συναφή. Γιατί εμείς κάνουμε κακό στην βιομηχανία και όχι εσείς??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 κανεις δεν ειπε οτι ειναι κακο. κακο ειναι να βαζεις στην πυρρα οτι δεν εισαι. p.s. πανθηρα εγω σου μιλησα για physics και μου απαντησες για full motion video. αλλα γι'αλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Ήμουν σαφής Gabriel. Όπως μπορείς να πείς ότι το Wii δεν προσφέρει τίποτα παρα μόνο ένα διαφορετικό χειρισμό, έτσι μπορείς να πείς ότι οι άλλες 2 κονσόλες δεν προσφέρουν τίποτα παρα μόνο τα ίδια παιχνίδια με καλύτερα γραφικά. Φυσικά ούτε το ένα είναι αλήθεια ούτε το άλλο. Και την άποψή μου για το XBOX360 την έχω γράψει πολλές φορές. Πάνω πάνω στη προηγούμενη σελίδα θα δείς μερικές παραθέσεις. Τέλος, το τί θεωρείς εσύ διαφορετικό και το τί εγώ, μπορεί να απέχει από ελάχιστο έως πάρα πολύ. Δηλαδή, πού το κακό εαν έχω βαρεθεί τα shooters και ζητάω κάτι τελείως διαφορετικό (αναφερόμενος στο GeOW)? Απολύτος τίποτα. Μια χαρά υγιές είναι. Και εγώ πήρα DS και λιώνω New Super Mario Bros στην τουαλέτα το "στην τουαλέτα" δεν το λέω για να θίξω το DS. Ίσα-ίσα που είναι τέλεια κονσόλα χειρός. Και βρίσκει τέλεια εφαρμογή σε τέτοιες δύσκολές (ή δισκοίλιες καταστάσεις). Αυτό που θέλω να πώ είναι να είμαστε αντικειμενικοί στις κρίσεις μας. Α και για να σπάσουμε άλλο έναν μύθο, ότι δηλαδή το Xbox360 έχει πήξει στα FPS δείτε και αυτό το thread: http://www.myxbox.gr/forum/showthread.php?t=5158 Και ενδεικτικά, παραθέτω το δικό μου post: Ας κάνουμε μια λίστα με όχι shoot em up παιχνίδια έτσι για ενδεικτικά νούμερα. Βοηθήστε. Kameo Gun Tomb Raider Legend Crackdown Guitar Hero II Oblivion Enchanted Arms Ninety Nine Nights Fuzion Frenzy Dead Rising Eragon Spiderman 3 Virtua Tennis 3 Meet the Robinsons Fifa 2007 Pro6 NBA Live 2007 NBA 2K7 Marvel Ultimate Alliance Fight Night 3 WSC2007 Def Jam ICON NBA Street Homecourt Test Drive Unlimited PGR3 TMNT Dead Or Alive Xtreme 2 Viva Pinata NFS Most Wanted NFS Carbon Smackdown VS Raw 2007 Tony Hawk Project 8 Lego Star Wars Saints Row Moto GP 06 Superman Returns Godfather Football MAnager Full Auto Dead Or Alive 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrest Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 βλεπω ξεφυγαμε,και δε ξερω απο που να αρχισω και απο που να τελειωσω. 1)για το οτι εχει σπασει η κινηση εδω μεσα οπως λενε και διαδιδουν μερικοι.ολοι οσοι δεν γραφουν παρακολουθουν οτι ποστ γινεται εδω μεσα.ΟΛΟΙ τους.οσο για την υλη,του insomnia ας μην το σχολιασω σε συγκριση με αλλα του χωρου,και πως χρησιμοποιουν οι ιδιοι το forum αυτο.Και τα καλυτερα ερχονται σε λιγο καιρο... 2)O panther εχει μια αλλη αντιληψη gaming.και οφειλεται στο οτι ειναι pc gamer.αλλο οι κονσολες,αλλο το pc,αλλο τα φορητα.παντα σεβαστα οτι λεει.οπως και πολυ σεβαστα οτι λεει και ο πετραν,με τον οποιο πανω κατω συμφωνω,χωρις αυτο να σημαινει τπτ για οσους ψαχνεται φαντασματα. 3)Δε καταλαβαινω αυτο το "τους διωχνεται απο το forum".Ποιος τους διωχνει?Μηπως φευγουν γιατι δεν αντεχουν ενα "καυτο" διαλογο?Δεν ζουμε σε μια κοινωνια που ολοι συμφωνουν με ολους,ουτε ολοι εχουμε τα ιδια γουστα.Οσοι θελουν να ζουν και να συζητανε μονο για αυτο που γουσταρουν χωρις να ακουνε αρνητικα,η να τους φαινεται οτι ολα ειναι αρνητικα,δεν τους κραταει κανεις.Να μην συμμετασχουν.Δημοκρατια εχουμε. Ας τελειωνει το θεμα δω παρακαλω,και προσοχη τι ακριβως λετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Ας ποστάρουν όλοι ΜΟΝΟ νέα εδω μέσα, βαρεθήκαμε τους τσακωμούς και τις βλακείες. Έχει δίκιο αυτός που είπε οτι διώχνουν κόσμο xrest, έχουν κουραστεί να βλέπουν το κοντό και το μακρύ του καθενός και τους φανατισμούς. Gay-mer και .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gherudos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Ας ανοιχτεί νέο Thread και ας κλειδωθεί αυτό,έχει δίκιο ο EKTELESTES βαρέθηκα να τους βλέπω να μαλλώνουν για βλακείες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FILIM0N Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Aπλα ελεος... Αν διαβασει καποιος τις τελευταιες 5 σελιδες θα καταλαβει οτι καμια σχεση δεν εχουν με τον τιτλο του τοπικ. Δηλαδη μαλωνετε για το ποιος εχει το μακρυτερο? Ειναι απλα τα πραγματα. Η καθε κονσολα εχει διαφορετικα πραγματα να προσφερει. Εκει ειναι που χτυπησε η Ν και διαχωριστηκε απο τις αλλες 2. Σε λιγο θα εχει περισσοτερο νοημα να συγκρινουμε πωλησεις ΧΒΟΧ360 και PS3 μαζι, μιας και οι 2 τελευταιες κονσολες δεν διαφοροποιουνται ουσιαστικα. Προσφερουν αντικειμενικα καλυτερα γραφικα και καποιοι το θεωρουν το Α και το Ω. Εγω προσωπικα βαρεθηκα το GOW μεσα σε μιση ωρα. Τι και αν βλεπω τις ουλες στην καραφλα σε ΗD? Wii Play παιζω ακομα και σημερα. Το θεμα ειναι τι ζηταει ο καθενας. @petran Ο ορος "hardcore gamer" σηκωνει μεγαλη συζητηση, δε νομιζεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pytzamarama Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Ωραια...ειχαμε 4 σελιδες τσακωμους και τωρα θα εχουμε 4 σελιδες φιλοσοφικες ρησεις και μεταφυσικες ανησυχιες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StavrosD Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Για να λυθεί το πρόβλημα με τα off topic, άνοιξα νέο θέμα Wii - Γενική συζήτηση The official "ποια έιναι η καλύτερη κονσόλα" topic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BucketheadGR Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Όχι και να κλειδωθεί... Τουλάχιστον μιλώντας για εμένα, το thread αυτό είναι για ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ! Το να βγαίνει ο καθένας και να γράφει το μακρύ του και το κοντό του, εντάσσεται στο topic με τις ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ. Τουλάχιστον τον διαχωρισμό αυτών των λέξεων, τον έμαθα στο δημοτικό. Οπότε αν κάποιος θέλει να πει "έπαιξα Wii και η εντύπωσή μου είναι πως είναι πατάτα", ας το βάλει στις εντυπώσεις. Έλεος.:roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα