Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii - Παιχνίδια και Απορίες

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εδώ κάνεις λάθος p3tran.

Το Wii υποτίθεται ότι στοχεύει στο να ικανοποιήσει όλα τα target groups: Core-gamers, casuals και non-gamers.

Και οι τίτλοι που βγαίνουν ή θα βγούν στοχεύουν και στα 3 groups.

Εκτός και αν περιμένεις από το παιδάκι που έδειξες να παίξει Manhunt 2 :-)

Dare, έχεις φάει χοντρό κόλλημα. Την ερώτηση την έκανα σε μιά προσπάθεια να σπάσω την αρνητικότητα μεταξύ μας. Επειδή το παρεξήγησες, σου ζητώ συγνώμη. Κουτόχορτο δεν θεωρώ ότι τρώς, αλλά εκεί που παλαιότερα θαύμαζα την αντικειμενικότητά σου, τώρα έχεις εξελιχθεί σε Wii-hater.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εδώ κάνεις λάθος p3tran.

Το Wii υποτίθεται ότι στοχεύει στο ικανοποιήσει όλα τα target groups: Core-gamers, casuals και non-gamers.

Και οι τίτλοι που βγαίνουν ή θα βγούν στοχεύουν και στα 3 groups.

το MARKETING της nintendo μπορει να λεει οτι θελει.

απο κει και περα, επετρεψε μου σαν gamer απο την αρχη των games να εχω την αποψη (η οποια ολως τυχαιως συμπιπτει με τη γνωμη της πλειοψηφειας τoυ ενος απο τα "γκρουπ" που φωτογραφισες) οτι το wii στους hardcorαδες, απλως ΚΛΑΝΕΙ ΠΑΤΑΤΕΣ.

και δεν υπαρχει αλλη εκφραση για να το περιγραψω καλυτερα. ;)

Και μένα επέτρεψέ μου σαν gamer από την αρχή των games να έχω την άποψη (η οποια ολως τυχαιως συμπιπτει με τη γνωμη της πλειοψηφειας τoυ ενος απο τα "γκρουπ" που φωτογραφισα), ότι το Wii στους hardcorάδες που βαρέθηκαν τα ίδια και τα ίδια, είναι η μόνη κονσόλα που έχει τη δυνατότητα να σου προσφέρει κάτι διαφορετικό.

και δεν υπαρχει αλλος τρόπος για να το περιγραψω καλυτερα.

• Like 1

Dare, έχεις φάει χοντρό κόλλημα. Την ερώτηση την έκανα σε μιά προσπάθεια να σπάσω την αρνητικότητα μεταξύ μας.
ela re panther twra.... asm rwtages ti kairo kanei sta xania ;) arnhtikotha den exw me kanenan m8 den pa na 8ewreis oti to wii einai pytzama dont care
πειδή το παρεξήγησες, σου ζητώ συγνώμη
.mpa den xreiazete sygnwmh apanthsa allwste
Κουτόχορτο δεν θεωρώ ότι τρώς, αλλά εκεί που παλαιότερα θαύμαζα την αντικειμενικότητά σου, τώρα έχεις εξελιχθεί σε Wii-hater.
ahm lol loipon an den mou kataripseis ta legomena mou me epixeirhmata kai synexiseis me wii-hater kai loipon demek(;)) dikaiologeies se kanw ignore giati eilikrina bare8hka.

Ελπιζω παντως οι φωτογραφιες που ποσταρε ο P3tran να μην εχουν την παραμικρη σχεση με τη διαφημιστικη καμπανια της Nintendo.Αν καποιοι δηλαδη αμμεσα ή εμμεσα επελεξαν τον συγκεκριμενο τροπο για να παρουσιασουν τις "δυνατοτητες" του Wii θελουν τουλαχιστον κρεμασμα....

(το ρετους και το motion blur με βαζουν σε υποψιες οτι κατι τετοιο συμβαινει...)

Και μένα επέτρεψέ μου σαν gamer από την αρχή των games να έχω την άποψη (η οποια ολως τυχαιως συμπιπτει με τη γνωμη της πλειοψηφειας τoυ ενος απο τα "γκρουπ" που φωτογραφισα), ότι το Wii στους hardcorάδες που βαρέθηκαν τα ίδια και τα ίδια, είναι η μόνη κονσόλα που έχει τη δυνατότητα να σου προσφέρει κάτι διαφορετικό.

και δεν υπαρχει αλλος τρόπος για να το περιγραψω καλυτερα.

σορρυ αλλα ουτε "gamer απο την αρχη των games" εισαι, ουτε το "διαφορετικο" θα μπορεσει ποτε να αντικαταστησει το "πραγματικο"

Ελπιζω παντως οι φωτογραφιες που ποσταρε ο P3tran να μην εχουν την παραμικρη σχεση με τη διαφημιστικη καμπανια της Nintendo.Αν καποιοι δηλαδη αμμεσα ή εμμεσα επελεξαν τον συγκεκριμενο τροπο για να παρουσιασουν τις "δυνατοτητες" του Wii θελουν τουλαχιστον κρεμασμα....

(το ρετους και το motion blur με βαζουν σε υποψιες οτι κατι τετοιο συμβαινει...)

Ακριβως το ιδιο σκεφτηκα και εγω μολις ειδα τις φωτος...ευχομαι ειλικρινα μην ειναι ειναι καποια αθλια διαφημιστικη καμπανια της Nintendo διαφορετικα ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!

Δεν το κανεις απο οσο μπορω να θυμηθω...εκτος αν δεν σε ενδιαφερει τιποτα αλλο εκτος απο Ν..οποτε πασο

Γιατί δεν έχω δει άλλη παρόμοια μανιασμένη επίθεση, όπως αυτή απέναντι στο Wii (κυρίως) από τον Daredevil...

Και για να σε προλάβω, επειδή ξέρω ότι θα πεις ότι (μεταξύ σοβαρού και αστείου) δηλώνω Nintendo fanboy από την εποχή του NES, σε πληροφορώ πως σε ενδεχόμενη κόντρα π.χ. μεταξύ PS2 και GC, θα υποστήριζα το πρώτο...

Άλλωστε, όπως έχω ξαναπεί, τα 3 αγαπημένα μου παιχνίδια (Okami, Ico, Shadow of the Colossus), είναι PS2-exclusives...

...Diepseyse kati apo ola ayta pou exw pei me sobara epixeirhmata h estw me epixeirhmata kai stamata ta peri empa8ias giati me ton idio akribws tropo mporw na sou pw oti eisai kollhmenos kai asxetos me tis konsoles opws o olorin pou petaxthke san mario...

Αν μου δείξεις το σημείο που σε αποκάλεσα "asxeto me tis konsoles", θα ήμουν ιδιαίτερα ευτυχής, γιατί ουδέποτε θυμάμαι να είπα κάτι τέτοιο...

Ίσως να σε αποκάλεσα "εμπαθή", ίσως να είπα ότι κοντεύεις να καταντήσεις γραφικός, αλλά από πού κι ως πού ισχυρίστηκα ότι είσαι άσχετος???

Όσο για το αστείο επιχείρημά σου ότι "αφού υπάρχουν αρνητικές ειδήσεις ή μέτρια/άθλια παιχνίδια και δεν τα δημοσιεύει κανείς, θα το κάνω εγώ", τότε γιατί δεν το κάνεις αυτό και στις υπόλοιπες (όλες) κονσόλες??? Μήπως εκεί δεν σε αγχώνει να ακούγεται και η "άλλη πλευρά"??? Ή μήπως εκεί δεν υπάρχουν αρνητικές ειδήσεις???

//Λοιπόν το αποφάσισα... θα βγάλω ένα video με τα χιλιάδες σουτ που έχει χάσει στην καριέρα του ο Michael Jordan και τα εκατοντάδες λάθη που έχει κάνει, τα κοψίματα που έχει δεχθεί, τα κλεψίματα που το έχουν κάνει κ.λπ. Ξέρετε πόσο εύκολα μπορεί κάποιος που δεν τον ξέρει να τον θεωρήσει βλέποντας το video ως τον χειρότερο μπασκετμπολίστα που πάτησε ποτέ το πόδι του σε παρκέ...:mrgreen:

Δεν με πολυνοιάζει το αν θα με κάνεις ignore ή όχι.

Μπορείς να θέσεις ότι ερώτημα έχεις και να σου απαντήσω με επειχηρήματα.

Το θέμα είναι ότι όλοι όσοι ποστάρουμε ειδήσεις, τις ποστάρουμε για κάποιο λόγο.

Εγώ έχω Wii, μου αρέσει η κονσόλα και μου αρέσει να ποστάρω όλα αυτά που με ενθουσιάζουν, ώστε να μοιραστώ αυτόν τον ενθουσιασμό με όσους έχουν Wii ή θέλουν να αγοράσουν Wii.

Εσένα, που δεν έχεις Wii, που δεν θές να αγοράσεις Wii, ποιός ο λόγος για τα posts που κάνεις εδώ πέρα, ειδικά όταν ενώ βγαίνουν 10 θετικές ειδήσεις και μία αρνητική, επιλέγεις τη δημοσίευση της αρνητικής.

Το πρόβλημα είναι ότι αυτό το κάνεις συνέχεια και ενώ υπάρχουν πραγματικά νέα εκεί έξω, προτιμάς να δείξεις για 100-στη φορά, κάποιον ο οποίος λέει για 100-στή φορά ότι το Wii δεν έχει shaders.

Ποιός ο σκοπός των posts που κάνεις?

σορρυ αλλα ουτε "gamer απο την αρχη των games" εισαι, ουτε το "διαφορετικο" θα μπορεσει ποτε να αντικαταστησει το "πραγματικο"

Δεν το κατάλαβα αυτό. Επειδή με περνάς 3 χρόνια είσαι πιό "παλιός"?

Ή μήπως επειδή πρόλαβες και έπαιξες το pong στο παλμογράφο, έχεις περισσότερα προσόντα για να κρίνεις το τώρα στα video-games.

Hardcore PC gamer ήμουν και η αναβάθμιση κάθε χρόνο πήγαινε σύννεφο. Και άμα έκατσες να δείς τη πορεία ενός hardcore gamer, θα έπρεπε να ξέρεις ότι ο hardcore gamer είναι πιθανό σε μετέπειτα φάση της gaming ζωής του να ξενερώσει από τα παιχνίδια μιάς και νιώθει ότι παίζει τα ίδια και τα ίδια.

Τα έχω ξαναπεί αυτά.

Επειδή εσύ ηδονίζεσαι ακόμα με τα γραφικά, μή περιμένεις και τους υπόλοιπους από εμάς να σκεφτόμαστε το ίδιο.

Ούτε όμως περιμένω οι υπόλοιποι να σκέφτονται όπως σκέφτομαι εγώ.

Από κεί και πέρα, το "πραγματικό" gaming με όλη τη σημασία της λέξης όπως εσύ την εκφράζεις, μόνο στο PC φίλε μου.

Το XBOX360 είναι κονσόλα το οποίο σημαίνει medium budget-gaming. Και είναι current gen. Next gen ήταν πέρσι.

Για next-gen από δώ και πέρα μόνο στο PC....

Για next-gen από δώ και πέρα μόνο στο PC....

Oπως το port του Lost Planet η το Stalker ? :D

Μην αρχισεις τα Crysis και αλλα "στα-χαρτια-projects"...

Ποιος εχει την καλυτερη υλοποιηση της UE3?

IMHO παιζει ρολο ποτε και με τι ξεκινησε ο καθενας...

Επειδή εσύ ηδονίζεσαι ακόμα με τα γραφικά, μή περιμένεις και τους υπόλοιπους από εμάς να σκεφτόμαστε το ίδιο.

Αμάν πια με την πιπίλα των γραφικών. Δηλαδή μόνο αυτό έχουν προσφέρει τα games του 360 αγαπητέ panther;

Ποιά είναι η γνώμη σου για το Viva Pinata, το Kameo, το Dead Rising και δεκάδες άλλα διαμάντια gameplay;

Για να μην πώ για το GoW που από 8/11/2006 έχει καθηλώσει εκατομμύρια παίχτες κάθε βράδυ πίσω από μια TV;

Μάλλον τα γραφικά θα κοιτάνε μέχρι τα ξημερώματα...

Ήμουν σαφής Gabriel.

Όπως μπορείς να πείς ότι το Wii δεν προσφέρει τίποτα παρα μόνο ένα διαφορετικό χειρισμό, έτσι μπορείς να πείς ότι οι άλλες 2 κονσόλες δεν προσφέρουν τίποτα παρα μόνο τα ίδια παιχνίδια με καλύτερα γραφικά.

Φυσικά ούτε το ένα είναι αλήθεια ούτε το άλλο.

Και την άποψή μου για το XBOX360 την έχω γράψει πολλές φορές. Πάνω πάνω στη προηγούμενη σελίδα θα δείς μερικές παραθέσεις.

Τέλος, το τί θεωρείς εσύ διαφορετικό και το τί εγώ, μπορεί να απέχει από ελάχιστο έως πάρα πολύ.

Δηλαδή, πού το κακό εαν έχω βαρεθεί τα shooters και ζητάω κάτι τελείως διαφορετικό (αναφερόμενος στο GeOW)?

Το θέμα είναι ότι όλοι όσοι ποστάρουμε ειδήσεις, τις ποστάρουμε για κάποιο λόγο.
3es ti paei na pei dhmosia syzhthsh, forums?

Mporeis na mou ma8eis se parakalw tis swstes epitrepomenes eidhseis pou prepei na kanw post kai me poion ry8mo? Ase mas re panther an den saresei na diabazeis thn pragmatikothta kai na ples se pelagh eytyxias ftia3e ena wiionlynicenews site kai postare oti ftiaxnei kai frape,

omws mporeis na mou peis poies einai oi 8etikes kai poies oxi px 9.7 sto ONM einai 8etikh kai to 7 sto allo einai arnhtikh? To den exei dynatothta gia shaders kai enopoihmeno online einai arnhtikh enw to an kaneis 5 klik panw kai katw mporei 3erw gw na bgei o mario na sou pei ena geia einai 8etikh h axrhsth? To oti bgainei px to cod4 gia wii einai 8etikh? kai an ki ayto parei kapoio review katw tou 7 8a nai arnhtikh? an sou pw oti to teleytaio pirates of the caribean pou perimenes nanai kalo einai to xeirotero apo oles tis konsoles se ba8mologia sto gamespot, ginome empa8eis h katagrafw thn pragmatikothta?

Proteinw prwtos loipon thn allagh tou topic name se wii (good, as explained here by panther and the others )News

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...