Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

sxetika me to sonic i metabasi sto 3d to ekane na exei ksepesei.des to rush sto ds na katalabeis pws einai o orismos tou sonic k giati poulise poli kala sto ds.to mario einai alli fasi,tou tairiazei to 3d.

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Αρχικό μήνυμα απο Rebel21

diladi mporei na iparxoun 100 mario se ds kai ola ta alla apo ta opoia mono ta 10 einai gnisia tou miyamoto.

Ρε παιδια τι αυτα που γραφονται;

Ποια 100 Mario και ποια δεν ειναι του Miyamoto;

Δεν χρειαζεται αν δεν ξερουμε να γραφουμε για ολα την γνωμη μας.

Δημοσ.
Ρε παιδια τι αυτα που γραφονται;

Ποια 100 Mario και ποια δεν ειναι του Miyamoto;

kala file eisai entelws asxetos.kai milas kai gia to wii.

Δημοσ.

εδω εσυ ενα χρονο μιλας για το 360 ρε kurta! κανεις και παρατηρησεις απο πανω? :D

Δημοσ.

P3tran γιατί δεν απαντάς στον kostacurta όταν σου απαντάει σε αυτά που λες; Βρήκες ευκαιρία τώρα και κράζεις. Κόμπλεξ λέγεται αυτό ξέρεις.

Δημοσ.
to mario kai to zelda file mou poulane san trela kai mazevoun oures apo pisw epidei emeinan analiwta mesa stis allages twn kairwn.apo tin alli i pale pote kratea sega sxedon xrowkopise kai kaneis den noiazetai allo oute gia to pote kikloforei to sonic(o megaliteros antipalos tis nintendo kai o defteros poios anagnwrisimos xaraktiras se video game olwn twn epoxwn).
Ε δεν γίνετε να κάνεις επανάσταση έτσι λέμε ούτε να προσφέρεις κάτι ουσιαστικά καινούριο. Είναι σαν να σου λέω σου δίνω ένα άρλεκιν σε ebook αντί σε χαρτί και κάνω επανάσταση ιδεών επειδή σου αλλάζω τον τρόπο που θα το διαβάζεις. Η sega τολμούσε πάντα σε θέμα software γιατί πάντα ήθελε να προσφέρει το κάτι το διαφορετικό από εποχή MD, το γιατί απέτυχαν οι κονσόλες τις έχει να κάνει τελείως άλλα πράγματα (π.χ Η sega us me thn sega jap σφαζόταν ). Τώρα αν τα 10 τα βγάζει ο σακαμούρα και τα άλλα 100 ο ronaldhinio με αφήνει αδιαφορώ.
Δημοσ.
Ε δεν γίνετε να κάνεις επανάσταση έτσι λέμε ούτε να προσφέρεις κάτι ουσιαστικά καινούριο. Είναι σαν να σου λέω σου δίνω ένα άρλεκιν σε ebook αντί σε χαρτί και κάνω επανάσταση ιδεών επειδή σου αλλάζω τον τρόπο που θα το διαβάζεις. Η sega τολμούσε πάντα σε θέμα software γιατί πάντα ήθελε να προσφέρει το κάτι το διαφορετικό από εποχή MD, το γιατί απέτυχαν οι κονσόλες τις έχει να κάνει τελείως άλλα πράγματα (π.χ Η sega us me thn sega jap σφαζόταν ). Τώρα αν τα 10 τα βγάζει ο σακαμούρα και τα άλλα 100 ο ronaldhinio με αφήνει αδιαφορώ.

afto gia ton miyamoto sto eipa apla gia na katalavoun merikoi oti i nintendo den einai auti pou itan, twra einai "all about the money" pou leei kai o petran alla ton krazoun.merikoi edwmesa zoune stin xwra tou paramithiou mazi me ton link.

aftos o logos pou les itan kai vasikos pou i sega sxedon katastrafike edw alli consola evgaze i sega japan kai alli i US.

Δημοσ.

Ειληκρινά δεν το πιστεύω αυτά που διαβάζω εδώ μέσα.

Η Nintendo έγινε ΤΩΡΑ all about the money, τώρα, που στο παρελθόν έδιωξε όλους τους 3rd party devs λόγω των εξωφρενικών απαιτήσεων της για να τα παίρνει γερά.

Και τώρα που παρακαλάει τους πάντες να ασχοληθούν μαζί της, τώρα έγινε άπληστη, επειδή ο Myamoto δεν μπορεί να ασχοληθεί με 100 projects ταυτόχρονα, και φοράν τη "ταμπέλα" του στους τίτλους.

Σε λίγο θα μας πείτε ότι η M$ και η SONY είναι οι άγιοι.

Και ο άλλος μου παραπονιέται επειδή στο Zelda δεν είδε την επανάσταση, όταν βρισκόμαστε ακόμα σε launch περίοδο με launch τίτλους, όταν και το DS είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα στην αρχή.

Έχετε ξεφύγει τελείως....

Δημοσ.
Ειληκρινά δεν το πιστεύω αυτά που διαβάζω εδώ μέσα.

Η Nintendo έγινε ΤΩΡΑ all about the money, τώρα, που στο παρελθόν έδιωξε όλους τους 3rd party devs λόγω των εξωφρενικών απαιτήσεων της για να τα παίρνει γερά.

Και τώρα που παρακαλάει τους πάντες να ασχοληθούν μαζί της, τώρα έγινε άπληστη, επειδή ο Myamoto δεν μπορεί να ασχοληθεί με 100 projects ταυτόχρονα, και φοράν τη "ταμπέλα" του στους τίτλους.

Σε λίγο θα μας πείτε ότι η M$ και η SONY είναι οι άγιοι.

Και ο άλλος μου παραπονιέται επειδή στο Zelda δεν είδε την επανάσταση, όταν βρισκόμαστε ακόμα σε launch περίοδο με launch τίτλους, όταν και το DS είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα στην αρχή.

Έχετε ξεφύγει τελείως....

giati eiste ipervolikoi re paidia einai gegonos oti i nintendo allazei stasi ta teleutaia xronia alla se kamia periptwsi den ftanei tous arxikleftes microsoft kai sony.

kapoia atoma pistevounoti i nintendo vazei prwta ton pelati kai noiazetai mono gia afton afto itan palia.ta 100 mario party,soccer,golf ,tennis, basket paper mario,partners in time kai kai kai apo deuterous developers to apodikniei pistevw.egw se kamia periptwsi den krazw to wii kai eimai latris tou zelda apla prepei toulaxiston na milame sovara kai oxi na zoume sta paramithia.oi perissoteroi 3rd partys paratisan tin nintendo den tous edioxe.ama den ipirxe i RARE stis diskoles stigmes twra i nintendo den tha itan afti pou oloi xeroume.

Δημοσ.
:) Εγώ δεν παραπονιέμαι για τίποτα αλλά δεν μπορώ να μου λέει ο άλλος ότι δεν έβαλαν ομιλίες για να μην χαλάσουν την πετυχημένη συνταγή. Το ds και γενικά τα GB πάντα έπαιζαν μόνα τους και η όποια καθυστέρηση δεν ήταν και τόσο σημαντική.

giati eiste ipervolikoi re paidia einai gegonos oti i nintendo allazei stasi ta teleutaia xronia alla se kamia periptwsi den ftanei tous arxikleftes microsoft kai sony.
δεν νομίζω καμία εταιρεία να σου επέβαλε να αγοράσεις την κονσόλα της ώστε να σε κλέψει.
Δημοσ.

Σόρρι παίδες αλλά με βγάλατε από τα ρούχα μου σήμερα και θα αποχωρήσω προς αναζήτηση ηρεμίας.

Ακόμα δεν κατάλαβα ποιός υποτίθεται ζεί σε παραμύθια ή παραμυθιάζει τον εαυτό του.

Και Rebel21, κάνε μιά βόλτα στην πρώτη σελίδα του τόπικ να δείς τί έλεγα.

Μετά κάνε 2 κωλοτούμπες και ξαναέλα να μου πείς ότι ζώ σε παραμύθια.

Δυστυχώς δεν σας καταλαβαίνω καθόλου.

Βγήκαν 5 παιδιά που αγοράσαν τη κονσόλα να πούν 2 καλά λόγια για την εμπειρία τους και εν συνεχεία πεταχτήκαν 10 να θάψουν τη κονσόλα, τα γραφικά, το χειριστήριο, τη τιμή, τη φιλοσοφία ή τη στρατηγική της Nintendo.

Καλύτερα ανοίξτε ένα ξεχωριστό τόπικ θαψίματος της Nintendo γιατί στη τελική το μόνο που καταφέρνετε είναι να διώχνετε από δω μέσα αυτούς που πραγματικά ενδιαφέρονται.

Άδειασε που άδειασε το PS3 τόπικ, μή κάνουμε τα ίδια και με το Wii.

Στο τέλος θα καταντήσει XBOX-land εδώ μέσα.

Καληνύχτα σας.

Δημοσ.

Τετάρτη στις 10 έχει στη ΝΕΤ τη νέα ταινία του Γκούφη!!!

Σας φαίνετε άσχετο;

Ε λοιπόν εμένα μου φαίνονται άσχετα όλα αυτά που γράφετε σε αυτό το thread (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων)!!!!

Επιτέλους κάποιος moderator να κάνει κάτι για το off-limits trolling - polukseria ορισμένων εδω μέσα!!

Τι με νοιάζει αν η Ν πουλάει 100k λιγότερες κονσόλες απο την $ονυ ή την Μ$;;;!!!

Εγώ θέλω να μάθω πόσοι τίτλοι έχουν κάνει "launch" στα ελληνικά καταστήματα, αν έχει "σπάσει" το Wii και αν τελικά οι τιμές στους τίτλους θα πέσουν οι τιμές τους!

Ήθελα να πάρω ps3, είδα ότι αργήζει και ψήθηκα για 360, αλλά πολλοί λίγοι τίτλοι με συγκίνησαν, έτσι είδα οτι το Wii, παρόλο που δεν είναι φθηνό (και πολύ σωστά επισήμαναν κάποιοι) προσφέρει όντως κάτι το μακράν διαφορετικό.

Και ναι, για έμενα η επανάσταση δν έρχεται μόνο με τα γραφικά και τον DBS ήχο, αλλά ΚΥΡΙΩΣ με τον χειρισμό! Το λέω πάνω απο 5 χρόνια όταν είχα παίξει ένα μίνι παιχνιδάκι στο νετ με το ποντίκι (δν θυμάμαι ποιο ήταν) και ήταν πολύ κολλητικό και διασκεδαστικό!!!

Δηλαδή αν ο χαρακτήρας σε ένα game έχει ένα σωρό option, αλλά παρόλα αυτά δεν μπορείς να κάνεις και πολλά λόγω χειριστιρίου δν ξενερώνεις;

Είναι σαν τον αναλογικό μοχλό που κάποιοι τον έλεγαν άχρηστο, άλλοι τον έλεγαν (χωρις να ξέρουν το γιατί) γαμάτο, και στα πρώτα game που τον χρησιμοποιούσαν, οι "κολλημένοι" δεν μπορούσαν να παίξουν, ενώ οι "ανοιχτόμυαλοι" μπορούσαν, πράγμα που κατεμε δν ισχύει επειδή ακόμα κ σήμερα το Pro δν το παίζουν όλοι με αναλογικό...

Πιστεύω πως το Wii είναι επαναστατικό αλλά αυτό δν σημαίνει οτι το ps3 και το 360 επειδή ακολουθούν την πεπατημένη δν προσφέρουν διασκέδαση!

Τέσπα για πείτε τώρα τπτ για το σπάσιμο του Wii...

Y.Γ. sorry για τα oof-topic. :D

Δημοσ.
δεν νομίζω καμία εταιρεία να σου επέβαλε να αγοράσεις την κονσόλα της ώστε να σε κλέψει.

ti na sou re file twra.kai esy me tin ipervoli sto stoma.klepsia einai na mpaineis sto xboxlive me pistotiki karta kai na min iparxei epilogi na tin stamatiseis ektos tou tilefwnou stin aglia klepsia einai na pairneis ps3 kai to hdmi na einai xexoristo.

enow oti einai poio apatewnes to kleftes einai ligo atopo.esy pou exeis apopsi gia ola diladi poia consola exeis?

Δημοσ.

Εγώ ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατι κάποιος που δεν του αρέσει το wii η το ps3 πρέπει να είναι xbox fan.

enow oti einai poio apatewnes to kleftes einai ligo atopo.esy pou exeis apopsi gia ola diladi poia consola exeis?

αρκετές εκτός από neo geo, master system, jaguar ,DC, N64 και DS (Το οποίο θα αγοράσω μάλλον πολύ σύντομα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...