Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii - Παιχνίδια και Απορίες

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Eγω στο Star την ειδα. Ειχε ανθρωπους διαφορων ηλικιων να παιζουν Wii Sports και εδειχνε πως η κινηση τους ανταποκρινοταν στα παιχνιδια. Κλασσικη διαφημιση Wii δηλαδη, οπως εχουν δε στο εξωτερικο. Κεντρικο συνθημα ηταν το Wii Move you.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρε παιδια μολις δοκιμασα το Mortar Kombat Armageddon.εβαλα το tutorial για το

remote(να καταλ;αβω πως παιζεται δηλαδη).το μονο ομως που καταφερα ηταν να ιδρωσω.εκανα τις κινησεις που εδειχνε αλλα τιποτα.τι λαθος μπορει να εκανα?

παιδια θελω να παιξω online mario strikes...η απορια μου ειναι η εξης...εδω και 10 λεπτα το παιχνιδι ψαχνει για αντιπαλο..(πηγα στο ranked)..ειναι λογικο αυτο???

ρε παιδια μολις δοκιμασα το Mortar Kombat Armageddon.εβαλα το tutorial για το

remote(να καταλ;αβω πως παιζεται δηλαδη).το μονο ομως που καταφερα ηταν να ιδρωσω.εκανα τις κινησεις που εδειχνε αλλα τιποτα.τι λαθος μπορει να εκανα?

Πρέπει να πατάς 2 φορές γρήγορα το πλήκτρο Β (σαν διπλο κλικ), την δεύτερη φορά όμως να μην το αφήσεις.Το κρατάς πατημένο και κάνεις την κίνηση. Μου πήρε κανα μισάωρο μέχρι να το πετύχω στην τύχη. Αυτά...

trolling.ναι οκ.ειναι το πρωτο review που βρηκα απο εγκυρο site,αρκετα δυσκολο σε βαθμολογιες και ιδιοτροπο(θεωρω οτι για το style του eurogamer to 7/10 ειναι πολυ καλο).οταν βγουν και σε αλλα μεγαλα site θα γινουν post.το θεμα ειναι οτι ο επιλογος του review του eurogamer ειναι περιπου ο ιδιος με αυτον που εχω δει σε previews.

τωρα τα official scores δε μου λενε απολυτως τπτ.εδω το oxm εκθειαζε την μαπα perfect dark.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...