Macijauskas Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Καλημέρα παιδιά. Να ρωτήσω,δεν έχω συνδέσει το Wii στο ιντερνετ. Αν κάνω το firmware update με το Mario Strikers θα μπορω να παίξω το Paper Mario χωρίς το φόβο brickαρισμος?(Έχω wiikey) Και κάτι τελευταίο,το wii-code για ονλαιν που το βλέπω,αφου συνδεθω στο νετ?
APatewnas Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 An kanei update me to mario strikers kalws... Sthn othonh rythmisewn tou wii panw deksia sou leei thn ekdosh. An eisai 2.2 eisai ok. Me to pou trekseis to paixnidi kai dialekseis xarakthra tha sou emfanisei ton friendly code sou.
stathakis21 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 paidia mia aporia..an agorasw ena wifi usb adapter(gia to pc) tha mporw na mpw me to wii sto internet??i diadikasia tha einai apli??
gherudos Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 paidia mia aporia..an agorasw ena wifi usb adapter(gia to pc) tha mporw na mpw me to wii sto internet??i diadikasia tha einai apli?? ναι έχω γράψει και σχετικό θέμα και κοστίζει μόνο 21 ευρώ και κάνει και για PSP/NDS/WII
stathakis21 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 ναι έχω γράψει και σχετικό θέμα και κοστίζει μόνο 21 ευρώ και κάνει και για PSP/NDS/WII euxaristw file mou..
desolatorXT Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Pou mporw na exw mia enimerwsi, gia to pia paixnidia kykloforoun stin Ellada? pia tha kykloforisoun, kai pote??? Yparxei kapio periodiko gia Wii i kati analogo??
deus Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Pou mporw na exw mia enimerwsi, gia to pia paixnidia kykloforoun stin Ellada? pia tha kykloforisoun, kai pote??? Yparxei kapio periodiko gia Wii i kati analogo?? μπες στο plaisio.gr ή *στον papasotiriou.gr ή σε όποιο άλλο μαγαζί σε ενδιαφέρει και δες τα παιχνίδια που πουλάει μπες στο eurogamer.net για να δεις τα ευρωπαικά releases και σύντομα θα είναι και Ελλάδα, βέβαια μπορείς να αγοράσεις απο οπουδήποτε στη Ευρώπη, επίσης μπορείς να μπεις στο site της nortec η οποία είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος.
deus Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Λοιπόν να παραθέσω και εγώ τις εντυπώσεις μου για μερικά παιχνίδια της αγαπημένης μας κονσόλας: 1. mario strikers στην αρχή το θεωρούσα πολύ χαζό είχα βαρεθεί όλα τα mario παιχνίδια (golf, tennis klp klp) όταν άρχιζα να το μαθαίνω βέβαια κατάλαβα πόσο ξεχωριστό παιχνίδι είναι μέτρια χρήση του wiimote αλλά είναι αρκετή για να σε βάλει μεσα στο παιχνίδι ωραία γραφικά και τρελό gameplay πολύ γρήγορο με ανατροπές κλπ 8.5/10 2. Mafia/godfather σήμερα ξεκίνησα να παίζω το παιχνιδάκι μέτρια γραφικά αλλά φοβερό gameplay είναι σαν το "GTA on steroids" φοβερη η χρήση του wiimote μπουνίδια, όπλα κλπ κλπ νομίζεις ότι είσαι είσαι μέσα στο παιχνίδι 9/10 3. Cooking Mama ένδιαφέρον παιχνιδάκι πολύ όμορφα καρτουνίστικα γραφικά πολλά mini games με νόημα θέλει ακρίβεια με το wiimote πολύ ενδιαφέρον το διπλό εδώ 8/10 4. paper mario έχω παίξει λίγο γιατί το ξέρω θα κολλήσω απο το λίγο που είδα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ γραφικά έχουν κάνει τέχνη τα 2D γραφικά οι γιαπωνέζοι κατά τα άλλα φαίνεται κλασικό paper mario game 5. wiiplay αρκετά ενδιαφέρον ειδικά το shooting game στο διπλό γίνεται χαμός το ίδιο και σε αυτό με τα goal. 7/10 6. raving rabbits πολύ ευχάριστα mini games και αρκετά ωραία γραφικά σε σχέση με αντίστοιχα παιχνίδια όπως wario. 7/10 7. snes/nes/mega drive/master system emulators πραγματικά φοβερό! απο τα rpg στα platform στα beat m up Κλπ κλπ φοβερή συλλογή αν υπήρχε και mame emulator θα ήταν τέλειο!!!! κάτι πήρε το αυτί μου για neo geo emulator 9.2/10
Macijauskas Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Ξέρει κανείς αν αυτό το USB stick μπορεί να συνδέσει το Wii ασύρματα καθώς δεν έχω ασύρματο ρουτερ? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=810&product=654760
Freakster Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Φιλε Maci θα σου προτεινα να μη μπλεξεις με usb sticks γιατι δεν αξιζει το κοπο. Βαλε αλλα 30 ευρω και παρε ενα ρουτερ και θα εισαι μια χαρα και δε θα εχεις και το πισι ανοιχτο να σου τρωει bandwidth...
Macijauskas Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 ΟΚ εν τέλει αυτό θα κάνω αλλα με στενεύει το οικονομικό αυτη την εποχή. Επειδή όμως θέλω να παίξω το Super Paper Mario και στην παρακάτω διέυθυνση αναφέρει ότι πρέπει να είσαι κ online εκτός απο 2.2Ε έχω μπερδευτεί. Υπάρχει κάποιος που να χει κάνει update απο παιχνίδι σε 2.2Ε και να δοκιμάσει το Μάριο μετά ώστε να μαι σίγουρος οτι δε θα συμβεί η μλκ? Τέλος,είτε το πατσάρω για Pal είτε το αφήσω Ntsc έχει καμιά διαφορά? Ευχάριστω κ συγγνώμη για το πρήξιμο. http://wiki.gbatemp.net/index.php/Wii_Region_Free_Patcher_Compatibility_List
Tsiviotis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 ennoei oti πρέπει να είσαι κ online εκτός απο 2.2Ε dioti mporei to game meso tou opoiou ana8mizeis na einai version 14U(sa) kai esy me anaba8misi 2006. den kanei diafora bebaia ka8os to firmware safos kai den e3eyropaizete me to patcharisma. to paper mario 8elei 2.2.E opote eisai kala. Sto mellon me allo ntsc game isos xreiasteis internet update aparatita prota, an den prolabeis na kaneis meso PAL game.
asmilon Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Παιδια καποιος φουρνος πρεπει να γρεμιστηκε Μολις ειδα διαφημιση για το Wii στην τηλεοραση απο την Nortec. Προφανως αρχιζει να παιρνει πιο σοβαρα την προωθηση του Wii, σιγουρα θα εχει ενδιαφερον αυτο.
stathakis21 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Παιδια καποιος φουρνος πρεπει να γρεμιστηκε Μολις ειδα διαφημιση για το Wii στην τηλεοραση απο την Nortec. Προφανως αρχιζει να παιρνει πιο σοβαρα την προωθηση του Wii, σιγουρα θα εχει ενδιαφερον αυτο. και τωρα εβαλε μια!!!πολυ μικρη ειναι παντως...
Georgio4ever Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Μπουχου θελω και εγω να την δω! Σε ποιο καναλι ρε παιδια? Κανα Star φανταζομαι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα