desolatorXT Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Πως θα συνδεθώ στο internet??? Βάζω απλά στην θύρα USB του Wii το μοντεμ του ΟΤΕ??? Εχω DSL σύνδεση... Ποιες ρυθμίσεις πιθανώς θα χρειαστούν? υπάρχει κίνδυνος απο ιούς κτλπ? thnx προκαταβολικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zousgr Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Πως θα συνδεθώ στο internet??? Βάζω απλά στην θύρα USB του Wii το μοντεμ του ΟΤΕ??? Εχω DSL σύνδεση... Ποιες ρυθμίσεις πιθανώς θα χρειαστούν? υπάρχει κίνδυνος απο ιούς κτλπ? thnx προκαταβολικα Μάλιστα. Λοιπόν, είτε συνδέεσαι ασύρματα είτε με ένα usb to lan adapter συνδέεις το wii με το router (ή ethernet του pc) σου. Οι ρυθμίσεις συνήθως με τις auto θα γίνουν σωστά αλλιώς πας στις manual και τα βάζεις ένα ένα. Κίνδυνοι? Μπα! :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
desolatorXT Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Μάλιστα.Λοιπόν, είτε συνδέεσαι ασύρματα είτε με ένα usb to lan adapter συνδέεις το wii με το router (ή ethernet του pc) σου. Οι ρυθμίσεις συνήθως με τις auto θα γίνουν σωστά αλλιώς πας στις manual και τα βάζεις ένα ένα. Κίνδυνοι? Μπα! :twisted: μα δεν έχω rooter... Ένα Modem έχω το οποίο συνδέετε κατευθείαν με USB στο pc... και ειναι DSL μοντεμ... (ναι είμαι N00b μη φωνάζεις ) EDIT: dld tha prepei ousiastika na kanw kati san topiko diktyo tou PC me to Wii??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avenger Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Φίλε πρέπει να αγοράσεις αυτόν τον adaptor που σου λένε τα παιδιά πάνω αν θες να συνδεθείς όπως συνδέεται π.χ το 360.Το wii απο τη μάνα του δεν έχει δυνατότητα για ενσύρματη σύνδεση με το δίκτυο,μόνο wireless.Αυτόν τον adaptor θες.. http://tinyurl.com/2p9uwx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gherudos Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 γιατί να μην πάρεις αυτό: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=175590 κοστίζει μόνο 19.90 και μπορείς να συνδέσεις Wii/PSP/PS3/XBOX360 και φυσικά ασύρματα,που να μπλέκεις με καλώδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poromenos Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 meta apo mikrh apousia to nparadise.gr epestrepse! go go go Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zousgr Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 γιατί να μην πάρεις αυτό:http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=175590 κοστίζει μόνο 19.90 και μπορείς να συνδέσεις Wii/PSP/PS3/XBOX360 και φυσικά ασύρματα,που να μπλέκεις με καλώδια... Κι εγώ αυτό έχω πάρει και όλα είναι οκ αλλά το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να βάλεις κρυπτογράφηση στο ασύρματο δίκτυο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gherudos Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Κι εγώ αυτό έχω πάρει και όλα είναι οκ αλλά το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να βάλεις κρυπτογράφηση στο ασύρματο δίκτυο.. Βάλε MAC Adress και δεν θα έχεις πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APatewnas Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 ti ennoeis na baloume mac address? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rebellion Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Λοιπον ειμαι ευτυχης κατοχος του Mario Strikes Επειδη δεν εχω προλαβει να παιξω πολυ θα γραψω εντυπωσεις αργοτερα! Καλο θα ηταν οσοι εχουμε το Mario Strikers να βαλουμε το Friend Code στην υπογραφη μας Το δικο μου ειναι το εξης :Mario strikers Friend code: 390942 693497 Εδω γινεται ανταλλαγη friend codes ηδη:http://www.nparadise.gr/viewtopic.php?p=1557 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
desolatorXT Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Paida thelw help oso to dinaton pio grigora!!! Simera anoi3a to Wii meta apo kana 2 meres.... Alla den doulevei kanena Wii remote.... Dokimasa na ta kanw sync, ktlp, TIPOTA!!! Ti na kanw????? Plz help!!!! Kapios kamia idea??? (ektos apo to na deirw ton sigatiko gt ekeinos epeze teleytaios, grrrrrrrrrrrrrrr kai den einai edw twra na tou ta psalw!!!! gmt ) :evil: :evil: :evil: :evil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Paida thelw help oso to dinaton pio grigora!!! Simera anoi3a to Wii meta apo kana 2 meres.... Alla den doulevei kanena Wii remote.... Dokimasa na ta kanw sync, ktlp, TIPOTA!!! Ti na kanw????? Plz help!!!! Kapios kamia idea??? (ektos apo to na deirw ton sigatiko gt ekeinos epeze teleytaios, grrrrrrrrrrrrrrr kai den einai edw twra na tou ta psalw!!!! gmt ) :evil: :evil: :evil: :evil: Μπαταρίες; Και εγώ είχα φάει μια τέτοια φρίκη κάποια στιγμή και το μόνο που χρειαζόταν τελικά ήταν...μπαταρίες ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
desolatorXT Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Μπαταρίες;Και εγώ είχα φάει μια τέτοια φρίκη κάποια στιγμή και το μόνο που χρειαζόταν τελικά ήταν...μπαταρίες ..... nai re c, to skeftika kai ayto... Alla to deytero xeiristirio p.x. den xrisimopoithike toso poli... Einai tixaio oti kai ta 2 tayxrona stamatisan na leitourgoun??? :???: petagomai na parw bataries apo to pantopwleio pantws... Ade na doume ti tha doume... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
desolatorXT Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 ok, telika eixes dikio.... oi bataries itane pou eftaigan....thnx thnx thn thnx thnx Eleos dld.... Den mporousan na valoun ena deikti gia to poso gemates einai oi bataries??? An kai akoma me para3enevei to oti stamatisan kai ta 2 remote na leitourgoun taytoxrona... Opote mou erxontai 2 nees erwtiseis...: 1) Dld ayto simainei oti katanalwnete energeia apo ta remote kai otan einai kleisti i konsola? 2) Pws kanw neo channel sto wii menu??? (akiro ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FILIM0N Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δεικτης για μπαταριες φυσικα και υπαρχει. Πατα και καμια φορα το home-κουμπακι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα