Tsiviotis Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Ποια seven έχουν ds??!?! :-D :-D :-D Ta seven stin perioxi Agiou Eleu8eriou stin 8essaloniki. NOMIZO, oti exo dei kai stis martiou, kato apo tin b. olgas. Opoios endiaferete as parei ena tilefono prota giati exo na patiso pano apo xrono kai meta ton tzertzele me tin nortec den 3ero an synexizoun na ta enoikiazoun ;-) Edo bebaia --->> http://www.videoseven.gr/site.php?&file=gamedetails.xml&id=64321 fenetai oti mporeis na kaneis kratisi gia enoikiash toy Brain Training se polla katastimata. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyne Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 re paidia pu tha brw ena metaxeirismeno controler gia gamecube? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spinnet Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 στο ebay.co.uk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tip8y Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Μετά απο αρκετό ψάξιμο, στο ebay κατέληξα κι εγω. Να σου προτείνω ενα πολύ καλό ebay shop, check Παράγγειλα controller & memorycards gamecube, smash bros melee και το zelda για nes τετάρτη βράδυ, και δευτέρα είχανε έρθει. Και συν τοις άλλοις, δε χρειάζεται bidding Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fermat Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 geia xara paidia, ithela na rwtisw ean exete kapoia pliroforia sxetika me to an tha yparksei DVD Channel gia to Wii. Pistevw tha itan kali fasi!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 den iparxei... mono rumors oti tha exei i epomeni ekdosi tou wii tetoia ipiresia. allo rumor einai oti tha bgei mesw update k stis dikes mas konsoles. ola omws einai fimes k tipota sigouro... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Έπεσαν στα χέρια μου 2-3 παιχνίδια τελευταία... Εντυπώσεις Ultimate alliance: Τυχαίος χειρισμός (κοινώς, πιάνει ότι του κατέβει)... Καλά γραφικά, Το γνωστό gameplay Call of duty 3: Όποιος κατάφερε να παίξει (κ να ευχαριστηθεί, όχι απλα να τα καταφέρει) το συγκεκριμένο παιχνίδι ας μου πεί... Η στραβός ειναι ο γιαλός... Ανεκτά γραφικά.. Τραγικός χειρισμός! Μακριά! Ssx Blur: Απο τα καλύτερα που έχω παίξει μέχρι τώρα... Πολύ καλό gameplay... Καλή απόκριση του wiimote (όχι άψογη)... και όμορφα γραφικά.. Επίσης ο ήχος είναι το μεγάλο του ατου... MOH:Vanguard: 5 φορές καλύτερο απο το cod3 σε όλα... Μάλλον οι προγραμματιστές αρχίζουν να μαθαίνουν σιγά σιγά... Ευχάριστο στο να το παίξει κανείς. Αυτά τα λίγα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalisss Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Έπεσαν στα χέρια μου 2-3 παιχνίδια τελευταία... MOH:Vanguard: 5 φορές καλύτερο απο το cod3 σε όλα... Μάλλον οι προγραμματιστές αρχίζουν να μαθαίνουν σιγά σιγά... Ευχάριστο στο να το παίξει κανείς. Αυτά τα λίγα... mou fainete filaraki pos den blepeis kala to moh pio eleino den uparxei athlia grafika athlios xeirismos opos to ebala to ebgala kalitero sigoura einai to call of duty Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 mou fainete filaraki pos den blepeis kalato moh pio eleino den uparxei athlia grafika athlios xeirismos opos to ebala to ebgala kalitero sigoura einai to call of duty Καλά ναι.. στα γραφικά δεν έχουν όντως κάποια τρελή διαφορά... Αλλα ο χειρισμός στο cod3 με προβλημάτισε αρκετά... Του moh μου φάνηκε αρκετά πιο απλός.. Πάντως μιλάμε για μετριότητες και στα δύο... SSX FTW! :} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostacurtas Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Ξερεις καποιος αν λειτουργει το μικροφωνο του Gamecube και στο Wii; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lthanasis Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Τιποτα σε soft δεν υπάρχει αντί για τσιπάκι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tacuma Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Να ρωτησω κατι?Το nparadise.gr ξαναεπεσε?δεν μπορω να μπω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poromenos Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 lol exw parei polla pms Metaferomaste se neo host,mexri to telos ths evdomadas tha eimaste online dn iparxei provlima apla,xreiazomastan megalitero host:) ipomonh! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tacuma Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 na ρωτησω ρε παιδια? εαν παραγγειλω το wii lan adapter απο play-asia υπαρχει περιπτωση να μην ειναι συμβατο με το wii μου λογο οτι ειναι ευρωπαικο? Παιζει κανα τετοιο προβλημα ή λεω βλακειες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gherudos Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 γιατί δεν παίρνεις ένα wi-fi stick με 20 ευρώ να κάνεις τη δουλειά σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα