Evangelos Anagnostou Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Παντως ειναι γεγονος πως παιρνει αρκετη ωρα, ειδικα τα πρωτα updates παιρνουν γυρω στα 10-15 λεπτα με 768αρα γραμμη αν δε κανω λαθος... Μιλάμε δηλ. ότι απαιτούνται πάνω κάτω 50mb οπότε ξεχνάω το θέμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsiviotis Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 basika kapoion apo ton xrono kanei install as poume, den katebazei synexeia. to teleytaio update pou ekana simera htan mikro. alla me pstn to 8ema einai mi ginei kammia strabi kai sou meinei stin mesi kai trexa gyrey meta an strabosei kati ... eidika se sena pou 8a prepei na kaneis poly update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
winmik2kx Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Το Super Paper Mario πότε να το περιμένουμε Ελλάδα περίπου?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xterm Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Ρε παιδια το vote channel σας παίζει? Ενώ δείχνει οτι συνδεεται δε εμφανιζει νεα polls?Εχει μεινει στα παλια...λετε να φταίει το wiikey μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Προσωπικα μια χαρα μου παιζει, αλλα και δε το εχω τσιπαρει ακομα... Τα υπολοιπα internet based καναλια σου παιζουν κανονικα? Εχεις το WiiConnect24 ενεργοποιημενο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xterm Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 To forecast μια χαρα, το internet με το νεο opera μια χαρα...δε ξερω τι φταίει!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δοκιμασε να το σβησεις και να το ξανακατεβασεις, λογικα θα στρωσει μετα. Το σβηνεις μεσα απο το File System... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xterm Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 ναι αλλα θα χασω τα polls μου ετσι δεν ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsiviotis Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 emena eno exo kanei ola ta updates giati den mou ebgale pote to voting channel ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Το κατεβαζεις απο το Shop Channel φιλε Tsiviotis. xterm πιστευω πως θα χασεις τα αποτελεσματα των Polls σου, αλλα αφου δε σου δουλευει τωρα το Vote Channel Oυτως ή αλλως δεν εχουν πολυ χρησιμοτητα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xterm Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 οκ θα το προσπαθησω...σημερα έβαλα και component και ειναι τρομερο καμια σχεση με πριν. Αντε και μενα software upgrade στα 1080p.Αστειακι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heyou Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Αγορασα το Excite Truck και έχω να πω οτι ειναι πολυ διασκεδαστικο και πολύ γρήγορο. Εχει πολύ ωραία εφέ, μέτρια γραφικά και καλο ήχο, αλλά ο χειρισμός ειναι ολα τα λεφτά. Αν ειχε και on-line multiplayer θα ηταν τέλειο. Κακώς δεν περίμεναν λίγο καιρο να προσθέσουν και αυτήν την δυνατότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Επιστρέψαμε λοιπόν από τις διακοπές μας στην Ελλάδα και μαζί φέραμε νέες εντυπώσεις για το Wii. Είχα πεί μερικές μέρες πρίν, ότι βρήκα το χειρισμό του Red Steel πάρα πολύ καλό και εύκολο και σχημάτισα την εντύπωση ότι οι PC gamers σαν εμένα, θα βρούν το χειρισμό του Wii στα FPS αρκετά εως πολύ εύκολο. Η άποψή μου αυτή ενισχύθηκε όταν ήρθα Ελλάδα και μαζευτήκαμε με τους φίλους μου να παίξουμε με το Wii, για το οποίο τους έπρηζα τηλεφωνικώς τα @@ από το περασμένο καλοκαίρι. Η παρέα μου Ελλάδα αποτελείται κυρίως από PC gamers και κανένας τους δεν είχε την οποιαδήποτε προηγούμενη επαφή με το Wii. Παίξαμε κυρίως Wii sports, Zelda, Excite Truck, Red Steel, COD3, Heatseeker και Rayman. Οι πρώτες τους αντιδράσεις πρίν ακόμα μαζευτούμε για να το δοκιμάσουν ήταν πλήρως αρνητικές, γιατί δεν τους αρέσει ο χειρισμός με τα dual analog sticks, ειδικά στα FPS. Περιττό να πώ ότι τα Red Steel και COD3 τα λάτρεψαν και ειδικά το Red Steel λόγω του multiplayer. Επίσης χοντρό κόλλημα έπεσε με Rayman και Excite Truck. Κυρίως χάρηκα, διότι παρατήρησα ακριβώς την ίδια ευχαίρια στο χειρισμό του Red Steel και από τους φίλους μου, οι οποίοι μετά από 5-10 λεπτά εξοικίωσης, ήταν σε θέση να βαράνε το ένα headshot μετά το άλλο χωρίς καμία δυσκολία, ενώ το κύριο σχόλιό τους ήταν το πόσο μοιάζει ο χειρισμός με το ποντίκι στο PC και πόσο καλύτερο είναι από τα dual analog sticks. Από κεί και πέρα όμως, με παιχνίδια όπως το C&C3, STALKER και NWN2 στο PC, η πιθανότητα να αγοράσουν ένα Wii χάνεται βαθιά στο απώτερο μέλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 re paidia mia aporia exo gia to wii sports sto tennis. otan kaneis servis adinamo k apokrouei o allos, an varas plagiak me to pou erxetai i mpala girizeis k to xeiristirio, varaei poli diagonia k me dinami. auti i mpalia pws ston koraka apokrouetai? den mou tin apekrououn pote k oute ego mporo na tin apekrouso. a! episis sto baseball otan baras k exeis patimeno to A k to B rixnei mia mpalai pou legetai spine ball an thimamai kala kai einia poli sigani. pws ton koraka apekrouo me to mpastouni auti tin mpalia?!?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mini me Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 re paidia mia aporia exo gia to wii sports sto tennis. otan kaneis servis adinamo k apokrouei o allos, an varas plagiak me to pou erxetai i mpala girizeis k to xeiristirio, varaei poli diagonia k me dinami. auti i mpalia pws ston koraka apokrouetai? den mou tin apekrououn pote k oute ego mporo na tin apekrouso. a! episis sto baseball otan baras k exeis patimeno to A k to B rixnei mia mpalai pou legetai spine ball an thimamai kala kai einia poli sigani. pws ton koraka apekrouo me to mpastouni auti tin mpalia?!?! Gia to tennis na sou pw tin alitheia den katalava ti ennoeis.. Oso gia to baseball twra.. Otan sou kanoune autin tin balia poly apla den kaneis kan prospatheia na xtupiseis!! Einai "ball" k metraei yper sou.. Arkei na min kaneis prospatheia..!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα