gherudos Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Tsiviotis ας μην επεκταθούμε άλλο στο θέμα ούτως ή άλλως ποσός με ενδιαφέρει γιατί τα λεφτά δεν μπαίνουν στη δική μου τσέπη ΒΟRRAT RULEZ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsiviotis Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Borat kai ta myala sta kaggela tou Olympiakou Stadiou tou Almati ;-) Makari kati na ginei me tis enoikiaseis pantos giati yparxei polys kosmos pou dipsaei ;-) Epi tis eykairias, na sas epistiso ligo tin prosoxi edo: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=186881 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Guys σημερα γυρισα Γιαννενα μετα τις απαραιτητες διακοπες και ειπα να ανοιξω το wii μου να δω αν ζει. Ζουσε,αλλα το wiimote μου κανει παλι μαμακιες.Δεν ανταποκρινεται με τιποτα.Ουτε λαμπακια αναβουν ουτε τιποτα.Δοκιμασα sync ξανα με την κονσολα,εβγαλα-εβαλα μπαταριες,εβγαλα-εβαλα στη πριζα το wii αλλα τζιφος. Μου εχει ξανασυμβει,αλλα με βγαζοντας την πριζα και βαζοντας την ξανα ειχε δουλεψει.Τωρα δε ξερω τι να κανω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mini me Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Guys σημερα γυρισα Γιαννενα μετα τις απαραιτητες διακοπες και ειπα να ανοιξω το wii μου να δω αν ζει.Ζουσε,αλλα το wiimote μου κανει παλι μαμακιες.Δεν ανταποκρινεται με τιποτα.Ουτε λαμπακια αναβουν ουτε τιποτα.Δοκιμασα sync ξανα με την κονσολα,εβγαλα-εβαλα μπαταριες,εβγαλα-εβαλα στη πριζα το wii αλλα τζιφος. Μου εχει ξανασυμβει,αλλα με βγαζοντας την πριζα και βαζοντας την ξανα ειχε δουλεψει.Τωρα δε ξερω τι να κανω... Mia apo ta idia k mou egine molis katevasa to opera apo to net... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
POG Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Telika pira 10/04/2007 tin apantisi apo to etima pou estila sto site tou Seven7 kai einai to akoloutho "Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας. Δυστυχώς παιχνίδια για το Wii δεν θα είναι διαθέσιμα για ενοικίαση γιατί πολύ απλά είναι πολιτική της Nintendo να μην θέλει τα παιχνίδια της να βγαίνουν προς ενοικίαση παρά μόνο προς αγορά. Οπότε είναι κάτι που δεν είναι στο χέρι μας και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό. Πάντα στην διάθεση σας. Φιλικά Game Manager. " Nomizo oti sto parelthon ida pexnodia tou GC pros enikiasi de ipokatastima Seven7 omos den eimai kai sigouros !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gherudos Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δυστυχώς παιχνίδια για το Wii δεν θα είναι διαθέσιμα για ενοικίαση γιατί πολύ απλά είναι πολιτική της Nintendo να μην θέλει τα παιχνίδια της να βγαίνουν προς ενοικίαση παρά μόνο προς αγορά. Είδες δεν αναφέρουν πουθενά την Nortec αλλά την ίδια τη Nintendo,αν προσέξεις όμως σε οποιοδήποτε παιχνίδι Nintendo ή Sony κτλπ αναγράφεται ότι απαγορεύεται η ενοικίαση και ακόμα και η μεταπώληση.Δεν ισχύει αυτό στην Ελλάδα,είναι καλυμένοι νομικά όσοι έχουν τη σχετική άδεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Guys σημερα γυρισα Γιαννενα μετα τις απαραιτητες διακοπες και ειπα να ανοιξω το wii μου να δω αν ζει.Ζουσε,αλλα το wiimote μου κανει παλι μαμακιες.Δεν ανταποκρινεται με τιποτα.Ουτε λαμπακια αναβουν ουτε τιποτα.Δοκιμασα sync ξανα με την κονσολα,εβγαλα-εβαλα μπαταριες,εβγαλα-εβαλα στη πριζα το wii αλλα τζιφος. Μου εχει ξανασυμβει,αλλα με βγαζοντας την πριζα και βαζοντας την ξανα ειχε δουλεψει.Τωρα δε ξερω τι να κανω... λοιπον αυτο που λενε οτι ισως κανει δουλεια στην περιπτωση σου, ειναι να το κρατησεις αναποδα ΚΑΘΕΤΑ, δηλαδη με τα μουτρα προς τα κατω, και να του ριξεις 2-3 στον κωλο. χωρις πλακα, αυτη η μεθοδος (spank my wiimote) καμια φορα φερνει καρπους σε τετοιες περιπτωσεις. μην το διαλυσεις, αλλα μην το λυπηθεις κιολας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsiviotis Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 @p3tran "αυτη η μεθοδος (spank my wiimote)" LOL ;-) Ego spankaro tin ghettatzidiki tileorasi mou ston solina giati sbinei 20 fores tin mera ;-) Kai mena to idio mail mou eixan steilei akribos. Ontos "nintendo" anefere kai oxi Nortec. Pantos paixnidia ds opos eipame, exoun balei pros enoikiasi. Tora, oson afora to nomiko ka8estos isos exeis dikio gherudos an kai tin kobo na yparxei conflict ellinikis/iaponezikis/die8nous nomo8esias H apla na tous exei steilei kana mail h nintendo kai na troma3an, who knows... Tespa, emena pantos mou egrapse kai oti oute sto mellon yparxei pi8anotita na feroun. @POG An telika breis kapoio game shop/video club plz postare gia ton kosmo pou endiaferete apo saloniki(opos 8a kano ki ego ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BucketheadGR Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Να ρίξω ένα quote γιατί χάθηκε το post μέσα στο χαμό με τις ενοικιάσεις. Σκέφτομαι να τσιμπήσω το RGB καλώδιο για το Wii. Προσπάθησα να βρω κάποιο site που να έχει κάποιο συγκριτικό, αλλά δε βρήκα τίποτα. Να το πάρω στα τυφλά και ό,τι βγει; Δεν ξέρω τι να κάνω. Μπορεί κάποιος να μου ρίξει λίγη βοήθεια; Κάποιο site ή κάποιο report ίσως από site τύπου ign-gamespot που να περιέχουν και κάποιο συγκριτικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koutsoniv Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Το RGB προφανως το θες για SDTV και οχι HD TV. Τωρα καπου πηρε το ματι μου οτι με αυτο το καλωδιο τα χρωματα ειναι λιγο καλυτερα απο οτι με το απλο composite που ερχεται με το wii αλλα δεν παιρνω κι ορκο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BucketheadGR Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Το RGB προφανως το θες για SDTV και οχι HD TV. Ακριβώς. Το θέμα είναι αν αξίζει τα 30ευρώ...:? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argi73 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Ακριβώς. Το θέμα είναι αν αξίζει τα 30ευρώ...:? Δεν ξέρω αν σας ενδιαφέρει εγώ πήρα από το e-bay καινούργιο (όχι αυθεντικό) με 11? (6,50 λίρες Αγγλίας ) μαζί μετά μεταφορικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μια τυπική αναβάθμιση του firmware του wii με adsl πόση ώρα σας παίρνει. Θέλω να δώ αν είναι δυνατή (έστω και με υπομονή) η αναβάθμιση με dialup σύνδεση, μην πάρω τον wifi adapter άδικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Πιστευω πως αν δε εχεις braodband συνδεση θα σου βγαλει μηνυμα το Wii πως δε γινεται. Παντως ειναι γεγονος πως παιρνει αρκετη ωρα, ειδικα τα πρωτα updates παιρνουν γυρω στα 10-15 λεπτα με 768αρα γραμμη αν δε κανω λαθος... Μπορεις να περιμενεις καποιο game που περιεχει fimware update, οπως πχ το αμερικανικο Super Paper Mario αναβαθμιζει τα αμερικανικα Wii, φανταζομαι το αντιστοιχο θα γινει και στην ευρωπαικη εκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gherudos Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Το Teenage Mutant Ninja Turtles έχει Firmware Update.Μπορείς να το ενοικιάσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα