Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii - Παιχνίδια και Απορίες

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έχει βρει κανείς πουθενά παιχνίδια wii για ενοικίαση;

Ego thesaloniki pou epsaksa se arketa magazia kai alisides tipou Seven7 den brika tipota !!

Malista se ena apo ta Seven mou ipe enas politis oti den tha feroun kai malista sto sigkekrimeno katastima exoun feri pexnidia gia PS3

Skeftika me filous pou exoun kai aftoi Wii na mpoume sto site ton Seven7 kai na tous stiloume minimata oso to dinaton apo perisotera atoma mpas kai katalaboun oti pagkosmia kai panelagika to Wii exei poulisei perisotera komatia apo to Ps3 !!

Emis idi mpikame kai stilame osi theloun as kanoun to idio mpas kai ginei kati !!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομίζω το είχα ξαναπεί σε κάποιο τόπικ οτι δεν είναι θέμα Seven αλλά θέμα Nortec...δεν δίνει παιχνίδια για ενοικίαση.Ρώτησα και έμαθα.

Έχει βρει κανείς πουθενά παιχνίδια wii για ενοικίαση;

Exw vrei se videoclub alla Athina(Glyfada sugkekrimena..) :-P :-P :-P

Re paidia apo tote pou to sundesa to Wii mou sto net mou trwei kollimata.. Twra den kleinei kan k tha prepei na traviksw kalwdio...

Νομίζω το είχα ξαναπεί σε κάποιο τόπικ οτι δεν είναι θέμα Seven αλλά θέμα Nortec...δεν δίνει παιχνίδια για ενοικίαση.Ρώτησα και έμαθα.

Μην παραμυθιάζετε τον κόσμο.Όποιος έχει άδεια ενοικίασης παιχνιδιών και ταινιών dvd μπορεί να τα αγοράσει και να τα ενοικιάζει.

Δεν θέλω και δεν έχω κανένα μα κανένα λόγο να παραμυθιάσω κανένα.Έκανα και εγω φιλότιμες προσπάθειες να βρω να νοικιάσω και όταν τελικά κατέληξα στο seven και έπιασα τον "υπεύθυνο" και τον ρώτησα επι του θέματος τότε εκείνος με μεγάλη σιγουριά και επιχειρηματολογία μου απάντησε το σχετικό περί Νορτεκ.Αν είπε μπαρούφες τότε σας ζητώ συγνώμη...με ξεγέλασε.

Οκ FISHERMAN,απλά δεν τους συμφέρει να βγάλουν τα παιχνίδια για ενοικίαση επειδή είναι σίγουροι ότι δεν θα βγάλουν ούτε καν την αξία των παιχνιδιών με την ενοικίαση τους.

Οκ FISHERMAN,απλά δεν τους συμφέρει να βγάλουν τα παιχνίδια για ενοικίαση επειδή είναι σίγουροι ότι δεν θα βγάλουν ούτε καν την αξία των παιχνιδιών με την ενοικίαση τους.

Καλά, δεν περιμένουν να βγάλουν την αξία των wii παιχνιδιών και περιμένουν να βγάλουν από τα δεκάδες παιχνίδια psp που έχουν; Οι υπεύθυνοι στα seven ή είναι άσχετοι με το θέμα ή ευνοούν συνειδητά για άγνωστους λόγους τις κονσόλες της sony. To τελευταίο ενισχύεται και από το γεγονός ότι ενώ έχουν πολλούς και καινούργιους τίτλους για pc, στις κονσόλες έχουν πολλούς τίτλους ps2, psp και ελάχιστους για τις ανταγωνιστικές κονσόλες xbox,xbox360. Έχω βγει από τα ρούχα μου, που είναι το κράτος!!!

lol kala hremhse des posoi exoun ps2 kai posoi tis alles konsoles logiko einai.

Οκ, δίκιο έχεις για το ps2, δεν είπα κάτι διαφορετικό, αλλά η ποικιλία παιχνιδιών που έχουν για psp (και καθόλου πχ. για nds) είναι για γέλια. Κρατάω πάντως τις επιφυλάξεις μου για το αν είναι θέμα της Nortec, οπότε πάω πάσο, αν και δεν το νομίζω αφού υπάρχουν λίγα βίντεοκλαμπ που νοικιάζουν wii games. Απλά νομίζω ότι, λόγω της τεράστιας επιτυχίας των ps και ps2, έχουν όλοι κολλήσει στο brand playstation. Θα τους πάρει κανά χρόνο να συνειδητοποιήσουν ότι το ps3 δεν περπατάει τόσο πολύ και ότι η αγορά κονσολών έχει γίνει πιο ισορροπημένη.

Opos exo postarei kai sto parel8on:

1on se episimh epoikoinonia pou eixa me ta Seven (distixos den brika to mail apo ta kentrika tous prokeimenou na to postaro olokliro) mou eipan pos einai epilogh tis Nortec na apagorepsei tin enoikiash tous kai dyskola 8a alla3ei sto mellon. Mou tonise malista to sygkekrimeno stelexos pos aytoi polloi 8a goustaran na noikiazoun. Se osa Seven tis 8essalonikis exo mpei exoun ta paixnidia mono gia polisi.

2on: Se episimh epoikoinonia pou eixa me tin Nortec rotontas tous to profanes, den mpikan ston kopo na mou apantisoun.

BTW, paixnidia DS exoun polla Seven.

Tsiviotis οποιοσδήποτε έχει άδεια ενοικίασης παιχνιδιών και ταινιών μπορεί να νοικιάζει ότι παιχνίδι θέλει μέ ή χωρίς την άδεια της Nortec.Επειδή έχω δουλέψει σε τέτοια καταστήματα θα σου πώ το εξής,PS2 και XBOX καθώς και PSP παιχνίδια νοικιάζονται πολύ εύκολα.Ενώ είχανε(στο μαγαζί που δούλευα πρόσφατα) όλα τα παιχνίδια του NDS και XBOX360 δεν τα ενοικίαζαν εύκολα,άντε 2-3 τίτλους την ημέρα,όμως επειδή ένα καλά ενημερωμένο κατάστημα πρέπει να τα φέρνει όλα έφερναν και όλα τα παιχνίδια NDS και WII γιατί τη ζημιά την έβγαζαν από τα παιχνίδια του PS2 τα οποία είχαν ενοικιαστεί το καθένα πάνω από 1000 φορές.Στην ελλάδα το NDS και το WII δεν πάει καλά σε αντίθεση με το εξωτερικό,στην ελλάδα σχεδόν σε όλα(αν όχι σε όλα)τα νοικοκυριά υπάρχει κι ένα ps2,το ps2 πουλάει ακόμα και θα συνεχίσει να πουλάει.

Den diafono se tpt mazi sou kai parepiptontos kai ego douleya gia 2 xronia se video club opou noikiazame paixnidia ps2,pc kai xbox opote kai 3ero poly kala ti feygei kai ti oxi. Alla otan mou stelnei episimo mail h seven A.E. kai mou leei oti : nai men "emeis 8eloume na ta dia8esoume gia enoikiash, alla den mas afinei h Nortec" den exo kanena logo na min tous pistepso. Diladi h Seven anti na pei: den ta anoigoume gia enoikiasi giati 8a mas meinoun amanati" katigorei pseydos mia allh etairia? Den nomizo... Epanalambano oti se mail pou exo steilei stin nortec gia na rotiso sxetika den mou apantisan pote.

Χρόνια Πολλά,ξεχάσαμε να δώσουμε κι ευχές :)

Στο θέμα μας τώρα,το mail που σου έστειλαν τα 7 ήταν για να δικαιολογηθούν,αντιθέτως η Nortec δεν απάντησε γιατί ίσως το θεώρησε γελοίο το ερώτημά σου.Δεν μπορεί να απαγορεύσει η Nortec την ενοικίαση των παιχνιδιών.

Xronia polla se olous ;-)

Basika tous exo steilei alla 2 mail. 1 gia na ma8o an exoun xeiristiria GC kai 1 akoma gia na ma8o pote 8a feroun to Heatseeker kai mou apantisan kai sta 2 tin idia mera. Den nomizo oti to brikan "geloio" giati "geloio" den einai. 3exasa na anafero oti tous exo steilei 2 mail kai oxi 1 gia ayto to 8ema. Prosopika tin kobo tin douleia oti to skeftontai h den 8eloun na apantisoun. To nomiko ka8estos tis enoikiashs paixnidion den paristano oti to gnorizo, pantos ayto pou 3ero einai oti o antiprosopos tis CDmedia pou mas eferne sto Video Club gamez ta xreone kati tis perisotero kai eixe kozarei kati symbolaia sto afentiko mou ton opoion to periexomeno den diabasa pote. BTW gherudos kai sta movieland se tilefoniki epoikoinonia me 2 katastimata mou eipan AKRIBOS to idio pragma (oti h nortec den ta dia8etei pros enoikiash diladi)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...