argi73 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Μέσα στην συσκευασία αν θυμάμε καλά υπάρχει καλώδιο AV (και μετατροπέας AV σε SCART). Για να έχεις καλύτερη εικόνα θα πρότεινα να αγοράσεις ένα πραγματικό καλώδιο RGB Scart..
tip8y Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Ήρθε σήμερα, όλα καλά απο το μέτωπο, η εικόνα μια χαρά κτλ κτλ. Παράγγειλα και 2ο remote+nanchuk και είμαστε οκ, thanx for the replies =)
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Έχει βρει κανείς πουθενά παιχνίδια wii για ενοικίαση;
john2gr Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Lamer-ικη ερώτηση αλλά που βλέπω ρε το Wii number; Επίσης έχω κάνει όλα τα updates αλλά δεν βλέπω πουθενά το Wii Messageboard στο οποίο μου λέει να πάω το Mii Channel για να προσθέσω φίλους. Για ρίξτε τα φώτα σας
Dyolf Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 click στον φάκελο κάτω δεξιά. Στην πρώτη σελίδα του adress book θα βρείς το νουμεράκι του wii σου.
john2gr Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Τι σκ@τά ρε σεις; Γιατί εμένα δεν έχει ούτε το Internet Channel αλλά ούτε και το Virtua Console Channel;
Dyolf Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Τον Opera τον κατεβάζεις από το Virtual Console Shop (μέχρι τον Ιούνιο τουλάχιστον δωρεάν), είναι σε trial version βέβαια και έχει πολλούς περιορισμούς ακόμα. Αν αναφέρεσαι στην εικόνα, το Virtual Console channel αφορά τα κατεβασμένα games από την υπηρεσία της Nintendo
john2gr Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Έχεις βάλει σαν χώρα την Ελλάδα; Γιατί στο Wii Shop πήγα να μπω αλλά μου κόλλησε εντελώς,lol
kallair Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 re paides to wii play sto eshop to exei 60 euro. aksizei na to paragkeilo apo ekei i to exoun k fthinotera allou?
Tsiviotis Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 re paides to wii play sto eshop to exei 60 euro. aksizei na to paragkeilo apo ekei i to exoun k fthinotera allou? http://www.megamarket.gr/wiiplay-p-41144.html
kallair Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 den to exei diathesimo... k an valeis k ta eksoda metaforas k eksoda antikatavolis paei sta 56 euro. 58 to exei sto eshop +3euro eksoda metaforas. kapoio allo magazi me timi paromoia tou megamarket?
mini me Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 den to exei diathesimo... k an valeis k ta eksoda metaforas k eksoda antikatavolis paei sta 56 euro. 58 to exei sto eshop +3euro eksoda metaforas. kapoio allo magazi me timi paromoia tou megamarket? Kalytera na min to vreis k pouthena tha lega... De leei tpt.. :cry:
Dyolf Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Προτείνεται μόνο αμα θες εξτρά wiimote. Για multi δεν είναι και άσχημο βέβαια
kallair Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 gia to wiimote to thelw vasika. sto media markt kserete poso to exei? exei paei kanenas sas prosfata?
BucketheadGR Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Σκέφτομαι να τσιμπήσω το RGB καλώδιο για το Wii. Προσπάθησα να βρω κάποιο site που να έχει κάποιο συγκριτικό, αλλά δε βρήκα τίποτα. Να το πάρω στα τυφλά και ό,τι βγει; Δεν ξέρω τι να κάνω. Μπορεί κάποιος να μου ρίξει λίγη βοήθεια; Κάποιο site ή κάποιο report ίσως από site τύπου ign-gamespot που να περιέχουν και κάποιο συγκριτικό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα