Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii - Παιχνίδια και Απορίες

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ok, μπηκε στη λιστα μου το godfather! Kαλο ακουγεται. Aπο γραφικα τι λεει;

Ασχετα με αυτα που λετε, βρηκα αυτο που εψαχνα εδώ

Το παραθετω σε περιπωση που και αλλος ειχε το ιδιο προβλημα. Της πλακας φαινονται , nothing complex, σιγουρα θα βρω και σε καποιο καταστημα στην Αθηνα. Ελπιζω να κανει δουλεια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ok, μπηκε στη λιστα μου το godfather! Kαλο ακουγεται. Aπο γραφικα τι λεει;

Ασχετα με αυτα που λετε, βρηκα αυτο που εψαχνα εδώ

Το παραθετω σε περιπωση που και αλλος ειχε το ιδιο προβλημα. Της πλακας φαινονται , nothing complex, σιγουρα θα βρω και σε καποιο καταστημα στην Αθηνα. Ελπιζω να κανει δουλεια.

Αυτο απλα θα ριξει το σημα S-Video σε composite.

Αυτου του ειδους τα ανταπτορακια τα βρισκεις με το κιλο στην Αθηνα.

το godfather ειναι κατα βαση το ιδιο godfather των αλλων συστηματων?

Nαι, αλλά έχει πολύ πολύ έξτρα περιεχόμενο σε σχέση με την έκδοση XBOX360.

Η έκδοση για Wii είναι ίδια content-wise με του PS3, όπου έχει περίπου 30 νέες αποστολές, καινούργιους τρόπους δοσοληψιών και πολλά άλλα ακαταλαβίστικα.

Έχει πολύ πολύ καλό χειρισμό πάντως και ακόμα δεν έχω χορτάσει να πλακώνω στις μπάτσες όποιον βρώ μπροστά μου.

Αλλά, για κάποιον που έπαιξε την HD έκδοση του παιχνιδιού, το σόκ των γραφικών στο Wii ίσως να μήν τον αφήσει να απολαύσει το χειρισμό του....

Δεν είναι άθλια, αλλά τέλος πάντων....

Και τώρα οι εντυπώσεις μου από μερικά παιχνίδια που δοκίμασα εκτενώς το ΣαββατοΚύριακο:

SSX Blur: Πολύ ωραίος χειρισμός, αλλά ακόμα δεν το έχω παίξει παραπάνω από 2 ώρες, οπότε δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα ακόμα..

Godfather: Καταπληκτικός/εθιστικός χειρισμός. Ψιλομάπα γραφικά. Γενικά όμως με τα sandbox games δεν τα πάω πολύ καλά γιατί τρώω κολλήματα.

Με το GTA III, έκλεβα ταξί όλη την ώρα για να κάνω τις αποστολές με τους επιβάτες. Τίποτε άλλο.

Με το Vice City, δεν συμπλήρωσα σχεδόν καμία αποστολή. Το μόνο που έκανα ήταν να καβαλάω τις μοτόρες και να κόβω βόλτες στη πόλη.

Με το Godfather, πλακώνω στις μπάτσες όποιον βρώ μπροστά μου, μετά με κυνηγάει η αστυνομία, κρύβομαι για να πέσουν τα αστεράκια και μετά πάμε πάλι για ξύλο!

Οπότε, μάλλον δύσκολο να περάσω μέσα από την κυρίως ιστορία, αλλά το παιχνίδι φαίνεται καλοδουλεμένο.

Red Steel: Πολλά υπόθηκαν για το παιχνίδι αυτό. Ειδικά για το χειρισμό του. Βασικά οι προσδοκίες μου είχαν πέσει τόσο πολύ, που όταν το έβαλα στο Wii για να το παίξω, περίμενα να δώ μιά πατάτα για 5-6 λεπτά και μετά να το πετάξω.

Τα πράγματα όμως ήταν τελείως διαφορετικά. Ο χειρισμός του μου άρεσε πάρα πολύ, βασικά κατευθείαν εξικοιώθηκα μαζί του σε τέτοιο βαθμό που μέσα στα πρώτα 5 λεπτά τα headshots έδιναν και πέρναν.

Οι ξιφομαχίες δεν με χάλασαν καθόλου, ακριβώς επειδή δεν περίμενα 1 προς 1 ανίχνευση κινήσεων. Είναι κάτι σαν πιό εξελιγμένο Zelda σε αυτό το τομέα.

Από άποψη χειρισμού, το μόνο που σε χαλάει λίγο είναι το στρίψιμο, το οποίο είναι αρκετά αργό. Αλλά, αν εξικοιωθείς με το χειρισμό αντιμετωπίζεται πανεύκολα με συνδυασμό analog stick (strafe) και Wiimote για στρίψιμο.

Τα FPS τα έχω σκυλοβαρεθεί και αυτό το έχω δηλώσει πολλές φορές. Το Red Steel με κράτησε ακριβώς λόγο του χειρισμού του και όταν διαβάζω ότι το COD3 και Medal of Honour έχουν πολύ καλύτερο χειρισμό, δεν ξέρετε πόσο ανυπομονώ να τα παίξω.

Παίζοντας το Red Steel, είμαι πλέον πεπισμένος ότι την καλύτερη FPS εμπειρία στις κονσόλες μόνο στο Wii μπορείς να την έχεις, όσον αφορά το θέμα του χειρισμού.

Είμαι σίγουρος ότι οι PC gamers θα εξοικιωθούν ταχύτατα με αυτό το τρόπο χειρισμού, μιάς και μοιάζει πάρα πολύ με το ποντίκι. Ίσως γι'αυτό οι κονσολάκηδες να τα βρίσκουν λίγο σκούρα με το Wiimote, μιάς και έχουν συνηθίσει στα auto-lock με τα dual analog χειριστήρια...

Πάντως το παιχνίδι μου άρεσε πάρα πολύ και σε αυτό οφείλεται αποκλειστικά και μόνο ο χειρισμός του. Η ιστορία είναι τελείως κλισέ, τα γραφικά αλλού είναι πολύ ωραία και αλλού είναι πολύ ότι ναναι και το framerate ώρες ώρες πέφτει λιγουλάκι.

Excite truck: Καλά, το παιχνίδι αυτό μονοπώλησε σχεδόν όλο το ενδιαφέρον μου το ΣαββατοΚύριακο! Aπίστευτα εθιστικό και τρομερός χειρισμός. Πολύ arcade η όλη φάση, αλλά αυτή είναι και η μαγεία του. Κάθε πίστα την έπαιζα ξανά και ξανά σε έναν ατελείωτο αγώνα για αστεράκια. Τα turbo Jumps έδιναν και πέρναν συνέχεια!

Με το συγκεκριμένο παιχνίδι έφαγα τρομερό κόλλημα, το ίδιο και οι φίλοι μου, με τους οποίους ξεσκιστήκαμε στα πρωταθληματάκια.

Αυτά......

Ισα να κανω τη δουλεια μου, να συνδεσω το wii στην svideo, ποσο χαλια μπορει να ειναι;

Για αυτο λεω συγκεκριμενα.

Αυτο δεν σου κανει. Θες θυληκο s-video σε αρσενικο rca.

.. Κατι δε καταλαβα καλα τοτε και σορρυ που μονοπολω το θεμα.

Απλα το wii εχει αρσενικα rca το οποιο κιτρινο, μπαινει στο θυληκο, στην ακρη αυτου που δειχνω και μπροστα εχει το svideo αρσενικο για να μπει στην τιβι..

Λαθος καταλαβα;

(λολ ουτε τσοντα...)

Αυτο δεν σου κανει. Θες θυληκο s-video σε αρσενικο rca.

Τα μπέρδεψες terzo.

Απ'ότι βλέπω, μιά χαρά του κάνει. Έχει θυληκή υποδοχή για το composite και αρσενική έξοδο για το S-Video.

Aπλώς η ποιότητα της εικόνας θα είναι composite και όχι S-Video.

Τα βύσματα του ήχου του μένουν όμως τώρα...

Εχει audio in η tv, θα ενωσω τα δυο καλωδια του ηχου με το ανταπτορακι και τελειωσα, thank God, για το πισι εχω ηχεια. Ολα καλα λοιπον.

Τωρα αρχιζουν τα δυσκολα.

Excite truck ή Godfather?

Excite truck ή Godfather?

Xmmmm.............

Είναι τελείως άλλη φάση το ένα παιχνίδι από το άλλο...

Το Excite truck είναι arcade φάση. Μπορεί να το βαρεθείς γρήγορα ή να φάς το κόλλημα της ζωής σου. Εγώ προσωπικά έφαγα άσχημο κόλλημα.

Ωραία γραφικά και ωραίος χειρισμός.

Το Godfather έχει απείρως περισσότερο βάθος. Έχει ιστορία, πλοκή, πολλές αποστολές, καταπληκτικό χειρισμό και μιά ολόκληρη πόλη να την εξερευνήσεις.

Έχει χειρότερα γραφικά αλλά πολύ μεγαλύτερο βάθος χρόνου και πιό ενδιαφέρον χειρισμό.

Και τώρα οι εντυπώσεις μου ....

......Παίζοντας το Red Steel, είμαι πλέον πεπισμένος ότι την καλύτερη FPS εμπειρία στις κονσόλες μόνο στο Wii μπορείς να την έχεις, όσον αφορά το θέμα του χειρισμού.

με ΤΙΠΟΤΑ!!! :P

το red steel, το call of duty, το far cry και ολα τα fps του wii μαζι δεν κανουν ουτε 10% απο την εμπειρια του gears of war.

αν θες να απομονωσεις τον τροπο χειρισμου, τοτε σκεψου αν το gears θα επαιζε καλυτερα με το wiimote, και θα δεις οτι θα καταληξεις κι εσυ στο οτι θα επαιζε ΠΟΛΥ χειροτερα.

Είμαι σίγουρος ότι οι PC gamers θα εξοικιωθούν ταχύτατα με αυτό το τρόπο χειρισμού, μιάς και μοιάζει πάρα πολύ με το ποντίκι. Ίσως γι'αυτό οι κονσολάκηδες να τα βρίσκουν λίγο σκούρα με το Wiimote, μιάς και έχουν συνηθίσει στα auto-lock με τα dual analog χειριστήρια...

με την ΚΑΜΙΑ!! :razz:

o pc user αλλα και ο console user ειτε με ποντικι ειτε με analog joysticks δεν θα πηγαινουν σαν σπαστικοι "κουβαλωντας" το οπτικο τους πεδιο με ζαβες κινησεις ισορροπιας αναμεσα στα δυο χειριστηρια.

ο τροπος που βλεπεις στο red steel ειναι κουραστικος. οτι και να λεμε δεν αλλαζει αυτο. το οτι συνηθιζεται δεν του αλλαζει αυτο που ειναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...