Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
den diafwnw alla an exeis lcd kai eisai mia xara, 8a a3ize na dwseis 500e gia na paizeis mono wii?

Και αυτο ειναι προσωπικο θεμα του καθενα.

Ο καθενας μπορει να θελει μια τηλεοραση για καθε κονσολα.

Φυσικα αν εχεις ηδη μια HDTV και δεν θελεις να παρεις κι αλλη TV παιζεις με τις ρυθμισεις της μεχρι να βολευτει και το Wii.

Δημοσ.
Μια ερωτηση ρε παιδια, εχει βγει καλωδιο s video για το wii? H τουλαχιστον μετατροπεας scart - rca σε svideo?

Kαι αλλο ενα, δεν υπαρχει προβλημα να μην εχω το wii καθετα, αλλα οριζοντια, δηλαδη ''ξαπλωμενο'', ε;

Αν ξερει καποιος θα με βοηθουσε πολυ! :P

Δημοσ.

den iparxei kanena problima file mou.an deis sto manual tou wii anaferei oti mporeis na to exeis ksaplomeno apla se auti tin periptosi einai kalo na bgaleis ta kapakia pou einai pano apo tis ipodoxes gia ta gamecube xeiristiria kai kartes mnimis (an prokite na ta xrisimopoiiseis)

Δημοσ.
Δεν άντεξα... Τσίμπησα σήμερα το Kororinpa. :lol:

Πολύς εθισμός. Πετάω ένα γρήγορο review για όποιον ενδιαφέρεται.

Για όσους δεν το ξέρουν, ο σκοπός του παιχνιδιού είναι να πάμε μία σφαίρα από την αρχή της πίστας μέχρι το τέλος μαζεύοντας στην πορεία κάποια διαμαντάκια. Με τη βοήθεια του wiimote περιστρέφουμε το επίπεδο που βρίσκεται η σφαίρα και έτσι κυλάει. Απλά πράγματα δηλαδή. :)

Τα καλά του:

- Είναι από τα λίγα παιχνίδια που με ηρεμεί. Ο βόλος που ακούγεται να τσουλάει έχει απίστευτη επίδραση στα αυτιά μου.

- Έχει διαφορετικές μπάλες με διαφορετικές ιδιότητες. Αυτό προτρέπει σε περισσότερους από έναν τερματισμούς.

- Η κίνηση πολύ καλή και ακριβείας σε αντίθεση με όσα είχα διαβάσει.

- 2πλό παιχνίδι ως εξής: ο ένας κρατάει το wiimote και ο άλλος το nunchuck. Πολύ βολικό για όσους βαριούνται ή δεν έχουν προμηθευτεί 2ο χειριστήριο. :-P (σαν εμένα ένα πράγμα).

Τα άσχημα:

- Είναι μικρό. Εάν έφτιαχναν μία 200ριά πίστες χαλαρά θα έσκιζε. Πάλι καλά που υπάρχουν και secret levels...

- Αν και η σταθερή κάμερα δε με χάλασε, θα ήταν καλύτερα με κάποιον τρόπο να περιστρέφεται.

Αυτά τα πολύ περιληπτικά. :)

ωραιο φαινεται, οντως θα ηταν καλυτερα να ειχες ελεγχο της καμερας, αλλα το wii σημαινει απλοτητα ;)

δεν ξερω ποσο μεγαλο ειναι, αλλα μου αρεσει κι εμενα.

επισης νομιζω μου αρεσει και το rampage. :-o

..ενα mah-jong που πηρε το ματι μου το εχει δει κανεις να τρεχει?

Δημοσ.
Αν ξερει καποιος θα με βοηθουσε πολυ! :P

Καλώδιο s-video είδα πως υπάρχει μόνο για την Αμερικάνικη έκδοση. Η διαφορά είναι πως το s-video στο America έχει κάποιες διαφορές στα pins. Οπότε δεν κάνει για Ευρώπη.

[edit]: Και για του λόγου το αληθές... "Official Nintendo Wii S-Video Cable Attention: Does not work with PAL Wii systems!"

ωραιο φαινεται, οντως θα ηταν καλυτερα να ειχες ελεγχο της καμερας, αλλα το wii σημαινει απλοτητα ;)

δεν ξερω ποσο μεγαλο ειναι, αλλα μου αρεσει κι εμενα.

Μεγάλο... Άστα. Σε 2 μέρες το τερμάτισα. Χάθηκε να βάλουν καμία 100ριά levels παραπάνω; :?

Το καλό τουλάχιστον είναι πως ακόμα λιώνω. Περνάει η ώρα απίστευτα. :)

Δημοσ.

Thanx Guyz. Μπα δε θα χρησιμοποιησω τις υποδοχες gamecube αρα no problem..

Μαλλον καταστραφηκα αν δεν υπαρχει svideo καλωδιο :P ελεω νεας tv..

Δημοσ.
Μαλλον καταστραφηκα αν δεν υπαρχει svideo καλωδιο :P ελεω νεας tv..

Δεν τρέχει και τίποτα. Έχεις επιλογή ανάμεσα σε RGB και Component (απέφυγέ το αυτό γιατί θα βλέπεις pixel στο τέρμα).

υ.γ. είπα για pixel και θυμήθηκα το περιοδικό pixel :lol: Εκεί είχε reviews. Έριχνες το απίστευτο γέλιο. :lol:

Δημοσ.

Ενταξει ξερω οτι ειναι η καλυτερη επιλογη το component, αλλα εχει μονο μια θυρα component και εκει παει δικαιωματικα το 360 (ως ο παλιος της παρεας :P ) Στο vga παει το πισι καιι το wii στο svideo :P

Ας ελπισω τουλαχιστον να εχει τιποτα camera in μπας και το βολεψω εκει.

http://www.shopcenter.gr/product.php?productid=139862

Thanx guyz, δε σας απασχολω αλλο..

Δημοσ.
Ενταξει ξερω οτι ειναι η καλυτερη επιλογη το component, αλλα εχει μονο μια θυρα component και εκει παει δικαιωματικα το 360 (ως ο παλιος της παρεας ) Στο vga παει το πισι καιι το wii στο svideo
υπάρχουν και multicomponent switchers
Δημοσ.

Λοιπον το πολυαναμενομενο Godfather ειναι στα χερια μου!!

Παιζοντας 30-40 λεπτα θα προσπαθησω να κρατησω τον ενθουσιασμο μου απλα στη φραση "Must have!!" :grin:

Μετα το zelda ειναι νομιζω οτι καλυτερο για wii αυτη τη στιγμη.

Τα motion controls λειτουργουν αψογα και πραγματικα εχει πολυ πλακα να "καθαριζεις" τους αντιπαλους με απλες κινησεις χρησιμοποιωντας wiimote και nunchuck..

Θα τολμουσα να πω οτι ειναι το action adventure με την καλυτερη χρηση του wiimote μεχρι στιγμης(πραγματικα pick up and play).το δυνατο σημειο λοιπον ειναι το gameplay αναμφισβητητα!

Η μουσικη και οι διαλογοι εμνευσμενοι απο την ταινια ειναι πολυ καλα περασμενοι και ατμοσφαιρικοι

Το μονο ισως μελανο σημειο ειναι τα σχετικα μετρια γραφικα που αν και δινουν καλα την εικονα της Νεας Υορκης θα μπορουσαν να ειναι πολυ καλυτερα για τις δυνατοητες του wii..

anyway το παιχνιδι ειναι πολλα υποσχομενο και αν ισχυει το 50+hours gameplay εχει πολυ δρομο..

--------------------

Δημοσ.
υπάρχουν και multicomponent switchers

Sounds good! Υποθετω οτι δε λειτουργει αυτοματα οπως το vga switcher αλλα με κουμπακι που το ρυθμιζω εγω; Εχεις δει καποιο σε eshop?

Δημοσ.

Και εγώ δοκίμασα το Gοdfather εψές και χάθηκα κάνα 5-ωρο μαζί του.

Όντως ο χειρισμός του είναι πάρα πολύ καλός, μή πώ ότι είναι το παιχνίδι με το καλύτερο χειρισμό μέχρι στιγμής (ακόμα και από το Zelda).

Ότι κίνηση και να κάνεις ανιχνεύεται σωστά, επιτόπου και νιώθει τελείως φυσική.

Δεν ξέρω το κατα πόσο αξίζει να το αγοράσει κάποιος ο οποίος το έχει τερματίσει σε άλλο σύστημα, αλλά αν δεν το έχετε παίξει, η έκδοση για Wii τα σπάει κανονικά. Παραδόξως, το ξύλο που ρίχνεις σε αυτό το παιχνίδι είναι απείρως μεγαλύτερης ακρίβειας και περισσότερου εθισμού από το Wii-Boxing..

Επίσης τσέκαρα το SSX Blur κάνα 2-ωρο και το παιχνίδι είναι καταπληκτικό. Αλλά αυτή είναι η πρώτη εντύπωση. Πρέπει να το ψάξω και άλλο για να καταλήξω. Πάντως και σε αυτό, ο χειρισμός του είναι όλα τα λεφτά.

Αυτά που περιμέναμε από τη Ubisoft, τελικά τα κάνει η ΕΑ.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...