Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Και κατι ακομα.Ημερομηνια κυκλοφοριας του SSX Blur ποια ειναι ακριβως?Εψαξα λιγο και αλλο λενε Απριλιο,αλλου οτι βγαινει σε λιγες μερες και αλλου οτι εχει βγει εδω και μια βδομαδα.WTF?

Στη fnac στο Mall πάντως το είδα κανονικότατα χθες... (μαζί με μερικές ακόμα καινούριες κυκλοφορίες, Tiger Woods, Kororinpa κ.λπ.)

Δημοσ.

να μια ευρωπαικη release list

Name

Bionicle Heroes (Wii) 23.03.2007

Tiger Woods PGA Tour 07 (Wii) 23.03.2007

The Godfather Blackhand Edition 23.03.2007

TMNT - The Movie (DS) 23.03.2007

Pogo Island 26.03.2007

Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2 29.03.2007

Gunpey DS 29.03.2007

Meet The Robinsons (Wii) 29.03.2007

Mercury Meltdown Revolution 29.03.2007

Meet The Robinsons (DS) 29.03.2007

Metal Slug Anthology 29.03.2007

Rayman Raving Rabbids (DS) 29.03.2007

Tamagotchi Connection Corner Shop 2 29.03.2007

Blazing Angels Squadrons of WW2 30.03.2007

Medal of Honor Vangyard 30.03.2007

Mind Quiz - Your Brain Coach 30.03.2007

Settlers Heritage of Kings 30.03.2007

TMNT - The Movie (Wii) 30.03.2007

Undercover Dual Motives 31.03.2007

Wii : Opera Web Browser 31.03.2007

http://www.n-europe.com/releases.php?sys_filter=WII

το ssxblur εχει βγει απο χθες στην ευρωπη

http://wii.nintendo.co.uk/7452.html

Δημοσ.

@ntouzieras: είναι third party. Αυτό σημαίνει πως απλώς δε γράφει πάνω "nintendo". :lol:

Δεν ξέρω τώρα αν και κατά πόσο μπορεί να επηρρεάσει την εικόνα η ποιότητά του από κατασκευαστικής άποψης (αν δηλαδή είναι του κ@λου)...

Δημοσ.

απο play-asia τα μεταφορικα με air mail (απλο ταχυδρομειο) ειναι ~3$(-2,6?) αν θυμαμαι καλα και κανουν γυρω στις 6-7 εργασιμες μερες να ερθουν.

Μπορεις να δεις ακριβως ποσα ειναι τα μεταφορικα στο τελευταιο σταδιο της παραγγελιας πριν την επιβεβαιωση.

Δημοσ.

Δεν άντεξα... Τσίμπησα σήμερα το Kororinpa. :lol:

Πολύς εθισμός. Πετάω ένα γρήγορο review για όποιον ενδιαφέρεται.

Για όσους δεν το ξέρουν, ο σκοπός του παιχνιδιού είναι να πάμε μία σφαίρα από την αρχή της πίστας μέχρι το τέλος μαζεύοντας στην πορεία κάποια διαμαντάκια. Με τη βοήθεια του wiimote περιστρέφουμε το επίπεδο που βρίσκεται η σφαίρα και έτσι κυλάει. Απλά πράγματα δηλαδή. :)

Τα καλά του:

- Είναι από τα λίγα παιχνίδια που με ηρεμεί. Ο βόλος που ακούγεται να τσουλάει έχει απίστευτη επίδραση στα αυτιά μου.

- Έχει διαφορετικές μπάλες με διαφορετικές ιδιότητες. Αυτό προτρέπει σε περισσότερους από έναν τερματισμούς.

- Η κίνηση πολύ καλή και ακριβείας σε αντίθεση με όσα είχα διαβάσει.

- 2πλό παιχνίδι ως εξής: ο ένας κρατάει το wiimote και ο άλλος το nunchuck. Πολύ βολικό για όσους βαριούνται ή δεν έχουν προμηθευτεί 2ο χειριστήριο. :-P (σαν εμένα ένα πράγμα).

Τα άσχημα:

- Είναι μικρό. Εάν έφτιαχναν μία 200ριά πίστες χαλαρά θα έσκιζε. Πάλι καλά που υπάρχουν και secret levels...

- Αν και η σταθερή κάμερα δε με χάλασε, θα ήταν καλύτερα με κάποιον τρόπο να περιστρέφεται.

Αυτά τα πολύ περιληπτικά. :)

Δημοσ.

Ερώτηση για μεταφορά των saves από την εσωτερική μνήμη του wii στην sd card: Λοιπόν, πηγαίνουμε στα wii options -> Data Management -> Wii και επιλέγουμε το block που θέλουμε να αντιγράψουμε. Εδώ θεωρητικά έπρεπε αν υπάρχει μια επιλογή Copy. Σε εμένα υπάρχει μόνο η επίλογή Erase. Δεν έχω κάνει αναβάθμιση στο firmware από τότε που το πήρα (<offtopic> εδώ που μένω η adsl είναι επιστημονική φαντασία, θα έρθει μαζί με την ολογραφική τηλεόραση το 2087 </offtopic>. Μπορεί να μου πει κάποιος τι κάνω λάθος?

Δημοσ.
Ερώτηση για μεταφορά των saves από την εσωτερική μνήμη του wii στην sd card: Λοιπόν, πηγαίνουμε στα wii options -> Data Management -> Wii και επιλέγουμε το block που θέλουμε να αντιγράψουμε. Εδώ θεωρητικά έπρεπε αν υπάρχει μια επιλογή Copy. Σε εμένα υπάρχει μόνο η επίλογή Erase. Δεν έχω κάνει αναβάθμιση στο firmware από τότε που το πήρα (<offtopic> εδώ που μένω η adsl είναι επιστημονική φαντασία, θα έρθει μαζί με την ολογραφική τηλεόραση το 2087 </offtopic>. Μπορεί να μου πει κάποιος τι κάνω λάθος?

Δεν κάνεις λάθος!

Απλώς χρειάζεται να κάνεις αναβάθμιση του firmware. Εάν θυμάμε καλά, πρέπει να έχεις το 2.0Ε και άνω για να δουλεέυει η επιλογή copy στην SD card.

Δημοσ.
Ηράκλειο Κρήτης Videoland ;)

apo'ti eida sto site tou videoland, WII games pros enoikiasi den paizoun. Profanos leitourgisan psiloaytonoma ta palikaria sto sigkekrimeno club, anoi3an ayta pros polisi kai ta enoikiazoun. An to ma8ei h nortec mallon 8a tous balei xeri. Brhke kaneis allos tpt pros enoikiasi, sygkekrimena salonikh re magkes? To exo kai skonizete to kakomoiro mexri na er8ei enas filos ilektronikos kai stro8oume na ftia3oume to kalodio wiiDrive<--->PC ;-)

Δημοσ.

Paidia gia xara... skeftomai kai ego na agoraso to Wii . To thelo mono gia games pou xrisimopioun sto epakro to katapliktiko Wii remote ! I erotisi mou loipon einai apli.. ektos apo to sports pak pou exei mesa i siskevasia , pia einai ta games pou kikloforoun auti ti stigmi kai xrisimopioun tis dinatotites tou Wii remote ? Thelo na kounao to remote ston aera oso den pairnei...

Δημοσ.

Παιδιά, καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω πότε βγαίνει το Pokemon Battle Revolution Ελλάδα; ΣΟΣ το θέλει ο γιος :confused:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...