thief7710 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 παιδια εχει βρεις κανεις βιντεοκλαμπ που να νοικιαζει παιχνιδια για το wii στη θεσσαλονικη? Και κατι ακομα.Ημερομηνια κυκλοφοριας του SSX Blur ποια ειναι ακριβως?Εψαξα λιγο και αλλο λενε Απριλιο,αλλου οτι βγαινει σε λιγες μερες και αλλου οτι εχει βγει εδω και μια βδομαδα.WTF?
Tsiviotis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 exo rotisei pantou, den exo brei pou8ena. sta seven pou phra sta kentrika tous kai rotisa mou eipan oti den einai stin politiki tis Nortec na ta dinei gia enoikiash(...) Sto meta3y ds games exoun sta seven.
thief7710 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 whatever....και εγω εχω βρει videoclub που νοικιαζε παιχνιδια ds....αλλο ενα μεγαλο μπραβο στη nortec.φραγκοφονιαδες...
Georgio4ever Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Παιδια εχετε ακουσει κατι για Harry Potter και Wii-Mic? λενε οτι θα παιρνει σαν extension το remote ενα μικροφωνακι! Δηλαδη τι διαολο δε θα χρησημοποιειται Nunchuk? αν ξερει καποιος κατι ας ενημερωσει!!
BucketheadGR Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Μετά από πολύ σκέψη, τσίμπησα το Need for Speed. Είχα μία μεγάλη φοβία περί πατάτας. Με το που ξεκίνησα να το παίζω όμως, έμεινα. Απίστευτος χειρισμός (με παίδεψε μόνο μέχρι να βρω το κατάλληλο sensitivity) και αρκετά καλά γραφικά. Τουλάχιστον για μένα που είχα να παίξω need for speed από αυτό με κάλυψε απόλυτα. Πείτε με παλιατζούρα, αλλά τέτοια παιχνίδια ουδέποτε έπαιζα και η έκδοση για Wii με έκανε να σκαλώσω άσχημα. Το μόνο που με χάλασε , είναι ότι δεν έχει ->ρεαλιστική<- οπτική ΜΕΣΑ από το αμάξι. Μόνο την άθλια εκτός πραγματικότητας κάμερα που βρίσκεται κολλημένη μπροστά από το τζάμι. Αυτό είναι αίσχος. 2007 και επιτρέπουν να κυκλοφορούν παιχνίδια που στερούνται του βασικότερου (για εμένα) πράγματος (της ρεαλιστικής οπτικής); Το ξεπέρασα όμως και αυτό, λόγω του χειρισμού. Μέχρι τώρα έχω χτυπήσει 4ωρο και πάω να συνεχίσω. Καγκουριά στο τέρμα. υ.γ. το matrix mode στις στροφές τα σπάει.
john2gr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Και ναι,μόλις πήρα το Wii κι εγώ. Ολεεεεεεεε . Το μόνο μου παράπονο είναι ότι δεν έχω βρει τρόπο να συνδέσω την κονσόλα μου στο internet. Διάβασα ότι θέλει κάτι USB To LAN adapters ή έναν Wi-Fi USB Connector. Πολύ αρνητικό που δεν το έχει μέσα η συσκευή έστω το καλώδιο USB To Lan,έλεος δηλαδή. Αυτά που θέλω να ρωτήσω λοιπόν είναι: 1) Πόσο κι από που μπορώ να προμηθευτώ έναν Wi-Fi USB Connector; 2) Υπάρχει τρόπος να συνδέσω το PC monitor μου με το Wii; Αν ναι ποιος και πόσο κοστίζει το καλώδιο;
Daredevil Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 2) Υπάρχει τρόπος να συνδέσω το PC monitor μου με το Wii; Αν ναι ποιος και πόσο κοστίζει το καλώδιο;tsou ektos an to monitor sou exei component input
gherudos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Και ναι,μόλις πήρα το Wii κι εγώ. Ολεεεεεεεε . Το μόνο μου παράπονο είναι ότι δεν έχω βρει τρόπο να συνδέσω την κονσόλα μου στο internet. Διάβασα ότι θέλει κάτι USB To LAN adapters ή έναν Wi-Fi USB Connector. Πολύ αρνητικό που δεν το έχει μέσα η συσκευή έστω το καλώδιο USB To Lan,έλεος δηλαδή. Αυτά που θέλω να ρωτήσω λοιπόν είναι: 1) Πόσο κι από που μπορώ να προμηθευτώ έναν Wi-Fi USB Connector; 2) Υπάρχει τρόπος να συνδέσω το PC monitor μου με το Wii; Αν ναι ποιος και πόσο κοστίζει το καλώδιο; Καθόλου αρνητικό,έτσι ρίχνουν το κόστος της κονσόλας. 1)Διάβασε εδώ: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=175590 2)Χρειάζεσαι ένα VGA BOX.
Daredevil Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Καθόλου αρνητικό,έτσι ρίχνουν το κόστος της κονσόλας.nai kerdizoun +5lepta se ka8e konsola
kostacurtas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 nai kerdizoun +5lepta se ka8e konsola Ναι οντως σε αυτο ηταν πολυ χαζη η Nintendo, θα μπορουσε να ειχε βαλει lan στην κονσολα και να πουλαει το Wi-Fi adaptor 80 Ευρω οπως κανει η Microsoft!
Daredevil Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Ναι οντως σε αυτο ηταν πολυ χαζη η Nintendo, θα μπορουσε να ειχε βαλει lan στην κονσολα και να πουλαει το Wi-Fi adaptor 80 Ευρω οπως κανει η Microsoft!h 8a mporouse na mhn to poulaei 3exwrista opws h sony, h na sou prosefere sobaro online structure, dvd play, next gen grafika, HD playback klp klp opws to 360 pou stoixizei mono 50e+ alla fysika ola ayta den allazoun oti me 5 lepta meion se ka8e konsola 8a eixe kanei thn zwh eykoloterh se polous xrhstes ths konsola ths pou eite anagkastikan na agorasoun wifi e3oplismo eite to usb lan
Rising1980 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Έχει κανείς το Excite Truck να μας πει εντυπώσεις γιατί ψήνομαι άσχημα να το πάρω;
john2gr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Το νοίκιασα το Excite Track. Ωραίο αλλά από ένα σημείο και μετά καταντάει κουραστικό. Γενικά όλα τα racings φαντάζομαι ότι καταντούν κουραστικά με το Wiimote (ίσως να φταίει και το γεγονός ότι προτιμώ να παίζω ραλάκια στο PC με το Momo). Τρελό arcade με πολλά κολπάκια. Δεν το θεωρώ τίτλο που πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσει κάποιος αλλά γούστα είναι αυτά,σίγουρα πάντως αξίζει μια ενοικίαση
Tsiviotis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 apo pou to noikiases john2gr ? mporeis na mas peis polh kai katasthma ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα