kostacurtas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Η αρχη για τα online παιχνιδια στο Wii εχει γινει απο τις 14 Δεκεμβριου στην Ιαπωνια με το Pokemon Battle Revolution. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 kai emeis giati exoume parei @@???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostacurtas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δεν μπορω να ξερω αλλα φανταζομαι οτι η Nintendo θα ηθελε να δοκιμασει την υποδομη για τα online παιχνιδια πρωτα σε μια μικρη κλιμακα ωστε να ελεγξει την σωστη λειτουργια. Για αυτο το πρωτο online παιχνιδι εχει κυκλοφορησει στην Ιαπωνια απο τις 14 Δεκεμβριου ενω δεν εχει ανακοινωθει ακομα η ημερομηνια κυκλοφοριας του Pokemon για Ευρωπη και Αμερικη. Για εμενα το σημαντικο ειναι να γινει σωστα, οχι γρηγορα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 nai symfonw apolhta!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Εμ... το οτι έπεσα και εγώ θύμα του δολοφονικού χειριστηρίου του γουί είναι μάλλον κατάλληλο να μπεί στις εντυπώσεις και τα προβλήματα ε? Όταν ένας μανιακός φίλος μου έπαιζε τέννις και κατάφερε να σπάσει ένα γυάλινο πλαίσιο με φωτογραφίες κτλ... Το χειριστήριο χύθηκε απο δω κ απο κει όπως και τα γυαλιά... Είμαι και γω λοιπόν ένας απο αυτούς! Είμαι θύμα! Μύνηση στην νιντέντο! Κυρίως γιατι πάνω στο γραφείο είχα μια μπύρα την οποία πέταξα επειδη μάλλον έπεσαν μέσα γυαλιά... Γμτ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BucketheadGR Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Είδα κάποια βιντεάκια από τα Kororinpa και Monkey Ball: Banana blitz. Ψήνομαι απίστευτα για το πρώτο, αλλά από ό,τι είδα είναι πάρα πολύ μικρό... Έχει παίξει κάποιος ένα από αυτά (ή και τα δύο, καλύτερα) να μου πετάξει καμία πρόταση; Αυτό το "τακ-τακ" και γενικά οι θόρυβοι που κάνει ο βόλος στο Kororinpa είναι απλά απίστευτοι. Δεν ξέρω, αλλά όταν έβλεπα τα βιντεάκια με ηρεμούσε αυτός ο ήχος. Φαίνεται απίστευτο παιχνίδι χωρίς ένταση. Αν είναι όμως τόσο μικρό και δεν έχει replay value τι να το κάνω; Βοήθεια παρακαλώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FILIM0N Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Χτες επιτελους εκανε update. Ισως ειχε υπερφορτωθει ο σερβερ τις προηγουμενες μερες, δεν ξερω. Δοκιμασα και τον Οπερα αλλα προτιμαω Firefox. Στο PC εχω το Wii ουτως ή αλλως. Παντως εχω πορωθει με το Wii Sports. Ειδικα στο training σε bowling-tennis εχω φαει αρκετες ωρες. Εχει πιαστει και η μια μου πλευρα αν και δεν ημουν αγυμναστος... Το Wii-Play ειναι ευχαριστο για 2 ατομα, εχει και 2ο χειριστηριο. Εχω κατι αποριες: 1)Το σλοτ μπροστα ποτε αναβει, ξερει κανεις? Αλλοτε αναβοσβηνει ενα blue-electric και αλλοτε οχι. Σημαινει κατι? 2)Κατι αλλο, τα Μιις πως πηγαινουν να παιξουν με τα αλλα παιδακια στο Μιι-Plaza? Το εχω επιλεξει να φευγουν αλλα το Μιι-Plaza ειναι παντα αδειο. 3)Για επαναφορτιστη εχει βρει καποιος κατι αξιοπιστο και γρηγορο? Οσο για το VGA-Box θα ανοιξω καινουριο τοπικ μιας και αφορα ολες τις κονσολες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 To Slot αναβει φιλε FILIM0N αν εχεις email, οποτε τσεκαρε τα μηνυματα σου αν το βλεπεις να αναβοσβηνει. Τα Miis σου φευγουν και πανε σε οσους εχεις ενεργοποιημενους στις επαφες σου, εφοσον βεβαια εχεις το mingle και το αντιστοιχο γινεται απο αυτους προς εσενα. Οσα Miis σου ερχονται τα βλεπεις στο Parade να κανουν παρελαση. Προσωπικα εχω χασει τον λογαριασμο με το ποσα μου εχουν ερθει, ειναι καπου 220 τωρα! Δε ξερω αν υπαρχει οριο, παντως στο Plaza υπαρχει στανταρ μεχρι τα 100. Αν θες προσθεσε με στις επαφες σου να σε βαλω και εγω να σου στειλω κανενα καλο Mii. Οσον αφορα για φορτιστη, εγω εχω ενα της SANYO, νομιζω απο τον Γερμανο και κανω μια χαρα την δουλεια μου μαζι με 4 2700 μπαταριες και αλλες 4 μικροτερες εφεδρικες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wiimaniac Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 paidia peite kamia apo aytes tis selides poy einai gia wii sto internet, giati den tis thimamai kai den tis vriskw kiolas.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 pote tha vgei.... ░░░░░░░░░░███░░░░░░░░ ░░░░░░░░███░░█░░░░░░░ ░░░░░░░█▓▓▓█░░█░░░░░░ ░░░░░░█▓▓▓▓▓████░░░░░ ░░░░░░█▓▓▓▓▓█░░▓█░░░░ ░░░░░█░▓▓▓▓▓▓██▓█░░░░ ░░░░░█░▓▓▒░░░▓▓░█░░░░ ░░░░░█░▓▒░░██▒█░█░░░░ ░░░░░░█▓▒░░██▒█░█░░░░ ░░░░░██▓▒▒░░░▒░▒█░░░░ ░░░██░░█▓▒████▒███░░░ ░░█▓░░░░█▒▒▒▒▒█░░▓█░░ ░░█▓▓░░░░█████░░▓▓█░░ ░█▓▓▓░█░░░░░░░█░▓▓▓█░ ░█▓▓███░░░░░░░███▓▓█░ ░█▓▓▓██░░░░░░░██▓▓▓█░ ░█▓▓▓██▓▓▓▓▓▓▓██▓▓▓█░ ░░███░█▓▓▓▓▓▓▓█░███░░ ░░░░░█░░▓▓▓▓▓░░█░░░░░ ░░░░█▓▓░░░█░░░░▓█░░░░ ░░░██▓▓▓░█░█░▓▓▓██░░░ ░██▓▓▓▓▓█░░░█▓▓▓▓▓██░ █▓▓▓▓▓▓▓█░░░█▓▓▓▓▓▓▓█ █████████░░░█████████ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thief7710 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 loipon simera anakalipsa giati tha agoraso to SSX Blur.Epiasa pali to Zelda pou to exo paratisei apo ta xristougenna.Ksero tha peite ntropi mou kai alla tetoia alla exo mia kali dikaiologia.Ta xristougenna epaiza spiti mou se mia ano ton 30 intson tileorasi kai tora pou irtha sto spiti mou exo mia 14ara kai eipa na min xaramiso etsi to paixnidi.Xthes eipa omos na peraso merikes piotikes ores paixnidiou opote eipa na to sinexiso.Molis mou eixe anatethei na mazepso ta kommatia enos kathrefti.Ksekinao kai pao sta xionismena bouna... E molis irthe i stigmi pou kaneis snowboard kollisa...Ithela na kano kolpa,strofes almata ktl... Ksero oti to skiniko apo to zelda einai poli ligo mprosta se auto pou tha prosferei to SSX. Apla me leipei to oti prepei na perimeno ena mina akoma (e?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 egw lew na to poulisw to wii mou... den paei allo!!! apo to tennis ehw hasei 5 kila se 1 bdomada me apotelesma na eimai poly katw tou kanonikou mou!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FILIM0N Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Αυτο θα πει ευχαριστη γυμναστικη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bartbrains Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Ali8eia to Trauma Center: Second Opinion pou iparxei stin ameriki apo to... Noembrio 8a bgei pote stin Eurwph??????????? Einai ena apo ta paixnidia pou i8ela na parw.. (kai exei kai poly kales ba8mologies) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BucketheadGR Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Θα βγει δυστυχώς αρχές καλοκαιριού. Το Trauma Center πρέπει όντως να τα σπάει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα