SeXBOX Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 ....ti na pw... ektos kai an mou kanei sto mellon!
panther_512 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Ναι ετσι ειναι οι ρυθμισεις... Καποια στιγμη ειχα απενεργοποιησει το standby, σκεπτομενος οτι δε μου χρειαζεται ιδιαιτερα. Ειχα ομως προβλημα, οταν πχ ηθελα να δω το weather channel, αφου οταν πηγαινα σε αυτο δε λειτουργουσε. Χρειαστηκε να ξαναενεργοποιησω το standby για να δουλεψει.Δεν ειναι περιεργο αυτο; Αφου το standby on δε θα επρεπε να επηρρεαζει τη λειτουργια του internet... Δε γνωριζα οτι αυτη ειναι η πηγη του προβληματος. Και ο SeXBOX, γιατι δεν αντιμετωπιζει τετοιου ειδους προβληματα; :???: Δεν είναι μόνο το Standby ON που μπορεί να σου κάνει πρόβλημα. Είναι το ίδιο το Wiiconnect 24. Με το Wiiconnect24 ενεργοποιημένο, το Wii σου επειχηρεί κάθε 5 λεπτά να συνδεθεί στο internet. Οπότε, φυσιολογικό είναι για τον οποιοδήποτε λόγο (corrupted πακέτο κλ κλ), εκείνη τη στιγμή που το Wii πάει να συνδεθεί κι εσύ πατήσεις κάποιο κουμπί, το Wii σου να κολλήσει. Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τελείως το Wiiconnect 24 και δές αν θα σου βγάλει ξανά πρόβλημα.
LordArthas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Θα δοκιμασω να το απενεργοποιησω τελειως και να παρατηρησω αν βγαζει παλι προβλημα. Ας ελπισουμε να λυθει. Ευχαριστω για την προταση Για το αλλο θεμα που εγραψα, οτι δηλ αν εχω off το standby δεν μπαινει καθολου στο νετ, ειναι νορμαλ;
kostacurtas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Οταν εχεις το standby off δεν λειτουργουν τα News και Weather channel, το Internet channel λειτουργει.
LordArthas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 To news και weather ειχα δοκιμασει και νομιζα οτι σημαινε οτι δεν λειτουργει το ιντερνετ. Οκ, λυθηκε κι αυτο. Ευχαριστω
FILIM0N Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Απο χτες ειμαι και γω ενας ευτυχης κατοχος Wii. Ετυχε να εχουν καμια δεκαρια κομματια (ημουν τυχερος γιατι μαλλον εφεραν τη μερα που πηγα-στη Γερμανια εξαντλουνται αμεσως) και πηρα ενα. Μιας και δεν εχω ΤV το συνδεσα με την καρτα τηλεορασης στο PC. Για να δειτε την ποιοτητα εβγαλα καποια screenshots. Επειδη μου φαινεται οτι υπαρχει μια διαχυτη θολουρα θα ηθελα να τις συγκρινετε με τις εικονες που ξερετε απο την δικη σας TV, γιατι απο αυτο θα εξαρτηθει αν θα κρατησω την κονσολα: Eιναι η ποιοτητα αντιστοιχη με τη δικη σας? Ή πολυ χειροτερη? Οσο για το ιντερνετ ενω βρισκει το WLAN κανονικα και περναει το τεστ, οταν παω να κανω update μενει κολλημενο. Στην καλυτερη ειχε φτασει στο μισο αλλα εμεινε εκει για κανενα μισαωρο και αναγκαστηκα να το βγαλω απο τη μπριζα. Προσπαθησα και με απενεργοποιημενο το WiiConnect αλλα τζιφος... Το Wii-Number μου ειναι 7389 2687 4691 9775. Ας με προσθεσει κανενας να δω πως δουλευει.
sheik Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Οντως εχει θολουρα.Αρκετη θολουρα. Σιγουρα χειροτερη ποιοτητα,οχι τρομερα χειροτερη αλλα εγω στη θεση σου δεν θα το αφηνα στο pc.
Gantalf_4 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Εχεις την Leadteck? Εγω ιδια εικονα εχω με το προγραμμα της Leadteck... Δοκιμασε να βαλεις φιλτρα με το DScaler... Ειναι πολυ πιο ανωτερη η εικονα.
BucketheadGR Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Μιας και δεν εχω ΤV το συνδεσα με την καρτα τηλεορασης στο PC. Για να δειτε την ποιοτητα εβγαλα καποια screenshots. Επειδη μου φαινεται οτι υπαρχει μια διαχυτη θολουρα θα ηθελα να τις συγκρινετε με τις εικονες που ξερετε απο την δικη σας TV, γιατι απο αυτο θα εξαρτηθει αν θα κρατησω την κονσολα: Eιναι η ποιοτητα αντιστοιχη με τη δικη σας? Ή πολυ χειροτερη? Αρχικά μεγειά. Με tft/lcd το έχεις συνδέσει; Λογικό να σου βγάζει τέτοια θολούρα. Αν έχεις κάποια crt για pc καλύτερα να το συνδέσεις εκεί. Αυτό έχω κάνει και δείχνει άψογα. Οι tft/lcd έχουν πολύ μεγάλη ανάλυση για το Wii και η εικόνα τεντώνει με αποτέλεσμα να βγαίνει παραμορφωμένη και ξεπλυμένη. Δες πόσο άσχημες είναι οι γωνίες στα mii που σου βγάζει. Η καλύτερη περίπτωση είναι crt οθόνη με ανάλυση 800x600 και είσαι jet.8)
FILIM0N Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. Οντως εχει θολουρα.Αρκετη θολουρα.Σιγουρα χειροτερη ποιοτητα,οχι τρομερα χειροτερη αλλα εγω στη θεση σου δεν θα το αφηνα στο pc. Δυστυχως για μενα το PC ειναι μονοδρομος. Δεν σκοπευω να παρω ΤV αμεσα. Δυστυχως δεν μπορω να εχω αμεση συγκριση, αλλα λες δεν αξιζει να το αφησω ετσι? Εχεις την Leadteck? Εγω ιδια εικονα εχω με το προγραμμα της Leadteck... Δοκιμασε να βαλεις φιλτρα με το DScaler... Ειναι πολυ πιο ανωτερη η εικονα. Δεν εχω περασει κανενα προγραμμα εκτος απο τα drivers. Δοκιμασα και το DScaler και αφου δοκιμασα 100 φιλτρα και ρυθμισεις πιστευω πως η ευκρινια ειναι καπως καλυτερη. Αρχικά μεγειά. Με tft/lcd το έχεις συνδέσει; Λογικό να σου βγάζει τέτοια θολούρα. Αν έχεις κάποια crt για pc καλύτερα να το συνδέσεις εκεί. Αυτό έχω κάνει και δείχνει άψογα. Οι tft/lcd έχουν πολύ μεγάλη ανάλυση για το Wii και η εικόνα τεντώνει με αποτέλεσμα να βγαίνει παραμορφωμένη και ξεπλυμένη. Δες πόσο άσχημες είναι οι γωνίες στα mii που σου βγάζει. Η καλύτερη περίπτωση είναι crt οθόνη με ανάλυση 800x600 και είσαι jet.8) Ευχαριστω! Οπως βλεπεις και στην υπογραφη μου εχω TFT. Αλλαξα την αναλυση απο περιεργεια σε 800x600 αλλα καμια διαφορα. CRT ειχα καποτε. Που να φανταστω οτι θα τη χρειαζομουν! Η αληθεια ειναι οτι καιγομαι να το κρατησω, αλλα ψιλοαπογοητευτηκα απο τη θολουρα. Βεβαια παιζεται ανετα, αλλα το Wii δε φημιζεται για τα γραφικα του και με επιπλεον προβλημα απεικονισης χειροτερευουν τα πραγματα. Το DScaler βελτιωσε τα πραγματα αλλα δεν εκανε και θαυματα. Εσεις τι λετε? Αξιζει να το κρατησω εστω και ετσι με την προοπτικη να παρω στο μακρυνο μελλον μια καλη LCD TV-PC monitor?
gherudos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 VGA ΒΟΧ θέλεις,το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ,θα αγοράσω ένα περιφερειακό με το οποίο συνδέεις όλες σου τις κονσόλες απευθείας στο monitor είτε CRT είτε TFT/LCD και θα δείς τεράστια διαφορά!!!
Daredevil Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 nomizw oti h syndesh tou otidhpote me karta thleorashs einai o,ti xeirotero m8 pare ena vga box (pou dexete components in) kai 8a se arxhgos
FILIM0N Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 @gherudos Ειχα διαβασει σε ενα φορουμ οτι δεν εχει τοσο μεγαλη διαφορα. Ποτε σκοπευεις να το αγορασεις? Θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα αν εγραφες 2 κουβεντες για το αποτελεσμα και με ποιο μοντελο για να ξερω αν θα το αγορασω κι εγω. Edit: Εριξα μια ματια σε διαφορα μοντελα. Τα εχω βαλει σε σειρα προτιμησης: 1)2382 TV-Box TV 2)Grandtec Video Console VGA Konverter Box 3)Universal Super VGA Box/Adapter/Converter Τι λετε? Στο 1ο λεει οτι μπορεις να αλλαζεις απο PC σε κονσολα με το πατημα ενος κουμπιου. Θα πρεπει να συνδεσω το μονιτορ με το PC μεσω DVI και με την κονσολα μεσω VGA ή θα χρειαστω εξτρα καλωδιο?
FISHERMAN Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Εχεις την Leadteck? Εγω ιδια εικονα εχω με το προγραμμα της Leadteck... Δοκιμασε να βαλεις φιλτρα με το DScaler... Ειναι πολυ πιο ανωτερη η εικονα. Και εγώ έτσι την έχω σε μια παλιά Hauppage wintv και κάνω τη δουλειά μου. Επίσης έχει ξαναειπωθεί για το πρόβλημα με το update με wifi...βάλτε το wifi router στο channel 1 και θα δουλέψει σφαίρα!8)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα