Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλορίζικο και καλό παιχνίδι!

Οπωσδήποτε δές το Zelda....

Ευχαριστω παρα πολυ για την προταση :-D

Ενας απο τους λογους που πηρα το wii ηταν το zelda, λογω n64 και ocarina of time :wink:

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

pleon ola ta games tis nintendo exoun noumera. ta vazeis se ena site (den thimamai pos legetai. nomizo http://www.nintendovip.com) kai sou dinei kapoious pontous. pros to parwn auta ta noumera einai teleiws useless. einai gia na katevazeis wallpapers k alles tetoies malakies. mellontika tha mporeis na sindeseis ton logariasmo sou me to wii shop channel k na xrisimopoiiseis tous pontous autous gia na agorazeis diafora apo ekei.

Δημοσ.

Ρε παιδια, εχω προβλημα.Ενω το wii μου συνδεεται κανονικα στο ιντερνετ,ΔΕΝ κανει update.Αναγκαστικα και κατεβασα χειροκινητα απο το shop channel το νεο καναλι,αλλα δε μπορει να δουλεψει εαν δεν κανεις update.Παω να κανω και μου λεει unable to perform update κλπ κλπ.Απο χθες προσπαθω και τιποτα.

Δημοσ.
ισα ισα εγω νομιζω οτι απο τι στιγμη που μπορουμε να στελνουμε τις δικες μας ερωτησεις για να γινει ψηφοφορια η nintendo αν τα δωσει σημασια μπορει να κανει κατι σαν ερευνα αγορας..να πιασει το στιγμα δηλαδη για το τι ζητανε οι κατοχοι wii σε πολλους τομεις..

Φιλε rebellion συμφωνω μαζι σου αλλα υπαρχουν 2 βασικες υποθεσεις:1)ΑΝ αποφασίσει η nintendo να βαλει σοβαρες ερωτήσεις και οχι χαζές "fun" ερωτησεις τύπυ "cats or dogs" και 2)ΑΝ αποφασισει να λαβει σοβαρα υπ'οψιν της τα αποτελέσματα του poll.Π.χ. αν βγει poll για το αν θελουμε hard drive στο wii,και 100% ναι να βγει δε μας εξασφαλιζει κανεις οτι θα το κανει.Αν ενα απο τα 2 "αν" δεν ισχυει τοτε το εν λογω κανάλι δεν αξίζει ουτε τα λιγα block που καταλαμβανει.

Δημοσ.

tha parw to usb wifi kai tha to xwsw stin slot to wii.... moy exei vgalei tin pisti. ti grafw sta settings toy wii? tin ip toy dsl i tin ip toy usb wifi? gia na syndethw kathe fora sto internet prepei na kanw search acces point kai an piasei. den mporw molis syndeomai sto internet kai syndeeati kai to wii aytoimata, estw kai kleisto?

Δημοσ.

Geia sas paidia apo emena k apo xalkida!!

Eimai enas perifanos xristis Wii apo to launch tou kai eimai apoluta ikanopoihmenos apo thn konsola k apo auta pou prosferei...

Twra gia osous krazoun ta grafika tis as doun ena video tou Pokemon Battle Revolution... kai meta as milisoun.

PS: Add me sto Wii den exw kanena friend :(

Δημοσ.

Χθες αγόρασα το Wario Smooth Moves και πιστεύω πως είναι αρκετά καλό αν και για παιδιά μικρότερης ηλικίας... Το Gamespot του δίνει 9.1! By the way, μόλις έβαλα στην υπογραφή μου τη Wii address μου. So, add me up!

Δημοσ.
telika to update gia to voting channel allazei tin version tou OS ??

Φαινεται η εκδοση του OS? Αν ναι, απο που; Ετσι μπορω να σου ποια εκδοση εχω, αφου εχω κανει το update...

Δημοσ.

Οχι το update δεν αλλαζει την εκδοση του OS, παραμενει 2.1E.

Την εκδοση του OS μπορειτε να την δειτε στην πρωτη σελιδα των Wii Settings πανω δεξια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...