Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii - Παιχνίδια και Απορίες

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια το τριπλο κατσαβιδακι για τις βιδες που εχει πανω το wii και τα χειριστηρια υπαρχει σε μαγαζια με εργαλια η θελει καμια παραγγελεια απο εξωτερικο?

μολις κοιταξα να δω τις βιδες και εμεινα μ@λ@κ@ς.πρωτη φορα βλεπω τετοιες βιδες.

Νομιζω πως αυτο ειναι οτι πρεπει φιλε μου για το Wii:

Play-Asia: Tri-wing Screwdriver

Δε ξερω κατα ποσο μπορει να βρεθει στην Ελλαδα ομως...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

παιδια το τριπλο κατσαβιδακι για τις βιδες που εχει πανω το wii και τα χειριστηρια υπαρχει σε μαγαζια με εργαλια η θελει καμια παραγγελεια απο εξωτερικο?

μολις κοιταξα να δω τις βιδες και εμεινα μ@λ@κ@ς.πρωτη φορα βλεπω τετοιες βιδες.

Αυτες οι βιδες ειναι κατω απο τα πλαστικα καλύμματα ή στο εσωτερικο?

(και ποσες τον αριθμο?)

Αυτες οι βιδες ειναι κατω απο τα πλαστικα καλύμματα ή στο εσωτερικο?

(και ποσες τον αριθμο?)

Και στα δυο μερη υπαρχουν.ακομα και τα χειριστηρια εχουν τετοιες βιδες.

Να κανω μια χαζη ερωτηση: η τηλεοραση μου δεν εχει av συνδεση, παρα μονο scart. Εχω και ενα dvd player, το οποιο εχει av συνδεση.

Γινεται να συνδεσω το wii μεσω του dvd player; Ή υπαρχουν καλωδια av->scart;

Υπηρεσια Δημοσκοπησεων

η ειδηση απο το gamelife

Μια έκπληξη περιμένει τους χρήστες του Wii που θα λειτουργήσουν σήμερα το σύστημα. Η Nintendo εγκαινιάζει ένα καινούριο κανάλι με την ονομασία «Everybody Votes», το οποίο προσφέρει στους κατόχους του Wii τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε ψηφοφορίες με μεγάλο εύρος θεματολογίας, καθώς και να υποβάλλουν τις δικές τους ερωτήσεις. Το κανάλι θα παρέχει δημοσκοπήσεις ανά περιοχή (τρεις κάθε φορά) αλλά και δύο σε παγκόσμια κλίμακα με αναλυτικά γραφήματα για τα αποτελέσματα ανά περιοχή της κάθε χώρας, ενώ τα αποτελέσματα προηγούμενων ψηφοφοριών θα αποθηκεύονται στο αρχείο του Wii.

Μέχρι και έξι μέλη της οικογένειας θα μπορούν να συμμετέχουν παράλληλα στις ψηφοφορίες και να βλέπουν σε τι ποσοστό συμφωνούν με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς τους ή με την πλειοψηφία του κοινού, ενώ κάθε χρήστης με το δικό του mii μπορεί να υποβάλλει στη Nintendo τη δημοσκόπηση του με επιλεγμένες απαντήσεις, με τη Nintendo να επιλέγει τα καλύτερα poll ως επίσημες δημοσκοπήσεις. Μια ακόμη προσθήκη που υπηρετεί το lifestyle και το ύφος mainstream που θέλει να δώσει η Nintendo στο Wii, το «Everybody Votes» θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στο μέλλον από την ιαπωνική εταιρία και ως υπηρεσία έρευνας για τις επιθυμίες και τις ανάγκες των ενεργών χρηστών της κονσόλας. Αναμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε το είδος των δημοσκοπήσεων αλλά και την απήχησή που θα έχει το νέο κανάλι απέναντι στο κοινό του Wii

νομιζω οτι θα εξελιχθει απο τα πιο δημοφιλη chanells..

το εχει κατεβασει κανεις?

Σημερα αγορασα και το δικο μου wii! Για την ωρα μονο με το wii sports. Συντομα ομως θα ακολουθησει το zelda (εχω πολλες αναμνησεις απο το ocarina of time του n64).

Πρωτες εντυπωσεις, παρα πολυ καλες! Διασκεδασα, με το τεννις και το bowling χωρις να ειμαι fan των παιχνιδιων ή των κονσολων! Τα καλυτερα ερχονται :)

κάτι δεν πάει καλά με την σύνδεση. πήγαινε στις ρυθμίσεις στο test conection να σιγουρευτείς ότι λειτουργεί σωστά.

Τον opera τον κατεβάζεις από το Wii Shop channel.

Paidia,to everybody votes channel mou fainetai teleiws askopo.Anyway,8a deixei.

Apatewna,shmera einai h prwth mera pou kukloforhse to everybody votes channel epomenws einai polu pi8ano na exei uperfortw8ei o server apo ta updates alla kai ta downloads.Kai se emena kollhse to shop sthn arxh.Apla dokimaze kai kapoia stigmh 8a bei.Ton opera ton vriskeis sto shop.

Paidia,to everybody votes channel mou fainetai teleiws askopo.Anyway,8a deixei.

ισα ισα εγω νομιζω οτι απο τι στιγμη που μπορουμε να στελνουμε τις δικες μας ερωτησεις για να γινει ψηφοφορια η nintendo αν τα δωσει σημασια μπορει να κανει κατι σαν ερευνα αγορας..να πιασει το στιγμα δηλαδη για το τι ζητανε οι κατοχοι wii σε πολλους τομεις..

π.χ μια ερωτηση οπως "Πρεπει η nintendo να καταργησει το συστημα με ta friend codes" ισως να δωσει ηχηρο μυνημα στην Ν για το τι θελει ο κοσμος σε αυτο το θεμα..με την προυποθεση παντα οτι θα δινει σημασια στα αποτελεσματα και θα επιτρεπει τετοιου ειδους polls..

για να δουμε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...