Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii - Παιχνίδια και Απορίες

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Geia sas paides...Pira kai go to wii xthes kai san paidi kai go ksekinisa na to paizo...

To proto zelda game pou epaiksa itan to majoras mask sto n64 kai mou afise asximes entiposeis mias kai itan mperdemeno kai to paratisa...

Ayto fainetai polla iposxomeno...

Eimai sto simeio pou san likos psaxno ena spathi kai mia aspida na proxoriso.

(Tin aspida tin vrika,mou menei to spathi)

Entiposeis kai tin gnomi mou olokliromeni meta to telos tou game...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Sto Zelda sta Goron Mines, akoma kai me ton Ooccoo, an pote kanw save kai sinexisw alli fora prepei opwsdipote na arxizw apo tin arxi (apo tin prwti ai8ousa me tis fwties)????? Exw hdh ftasei ston Dangoro alla den ton exw kerdisei akoma kai prepei pali na kanw oli auti tin terastia diadromi me ta pidimata stis fwties ktl apo tin arxi???????????? Den iparxei periptwsi otan kanw load na arxisw apo kapoio epomeno pio kontino dwmatio???????

Den iparxei periptwsi otan kanw load na arxisw apo kapoio epomeno pio kontino dwmatio???????

se ka8e dungeon an exeis ton ooccoo molis 8es na stamathseis to paixnidi xrhsimopoieis ton ooccoo kai vgaineis apo to dungeon,swzeis k kleineis.Otan to xanaanoikseis 8a xrhsimopoihseis to paidi tou kai auto 8a se paei sto dwmatio pou hsoun.

το nparadise.gr ποτε αναμενεται να ξαναλειτουργησει?

Λογικά μέσα στις επόμενες μέρες.

Γίνεται αλλαγή host και μεταφορά του site.

Βρε παιδιά, ελληνικούς χαρακτήρες έχει το ρημάδι, όμως το βασικό είναι να υπάρχει τρόπος να αλλάξει κάποιος το "πληκτρολόγιο". Έχει βρει κανείς τρόπο; Εϊναι σπαστικό να ψάχνεις τους ελληνικούς χαρακτήρες από σελίδα σε σελίδα (ενώ στο "πληκτρολόγιο", αν και σήμερα το πήρα, γράφω αρκετά γρήγορα).

(μηπως υπάρχει τρόπος και τον έχασα; )

Ακόμη κι αν δεν υπάρχει, δεν νομίζω να είναι σπουδαία δουλειά να το ενσωματώει η Nintendo σε επόμενο update! Η υποστήριξη, ήδη υπάρχει, τι διάολο!

Τέλος, εξυπηρετικό θα ήταν να μπορεί να επιλέξει ο καθένας το δικό του news channel (π.χ. με RSS feed). To slideshow, είναι όλα τα λεφτά.

Hello guys! Το WII σε CRT tv και απο.... Back ups ;) τι λεει; ειμαι ενα βημα πριν το παρω και αυτα τα 2 ειναι τα μονο που με απασχολουν.... :-/

Θα πηγαινα για 360 αλλα απαρατηρησα οτι σε CRT tv ετσι οπως εδειχνε με την 7950GX2 μου προς το παρων ειμαι "αρχοντας".

ayto htan to 1000o post na mas poun oi mods ti kerdizeis ;-) se crt apodidei arketa kala akoma kai me to ensomatomeno aplo rca/scart kalodiaki. modchips poy na epitrepoun tin anaparagogi backups exoun hdh bgei. paidia endiaferete kaneis na agorasei/antallaksei to zelda?

Για το Godfather έχουμε ποστάρει πάρα πάρα πολλά πράγματα.

Φαίνεται πολύ καλοδουλεμένο port και όλα τα σχόλια από τα διάφορα sites είναι παραπάνω από ενθαρρυντικά.

Αυτό που μου έμεινε πιό πολύ από όλα, είναι τα clossing comments του Gamespot, όπου και λένε ότι θεωρούν αυτή την έκδοση την πιό "στυβαρή" από όλες και ότι ακόμα και αν έχεις τερματίσει το παιχνίδι σε άλλο σύστημα, αξίζει να το παίξεις και στο Wii λόγω του χειρισμού του.

Εγώ προσωπικά δεν έδινα βάση στο παιχνίδι αυτό, αλλά τώρα άρχισα να ανυπομονώ, ακριβώς λόγω των πολύ ενθαρρυντικών εντυπώσεων.

παιδια το τριπλο κατσαβιδακι για τις βιδες που εχει πανω το wii και τα χειριστηρια υπαρχει σε μαγαζια με εργαλια η θελει καμια παραγγελεια απο εξωτερικο?

μολις κοιταξα να δω τις βιδες και εμεινα μ@λ@κ@ς.πρωτη φορα βλεπω τετοιες βιδες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...