thief7710 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 equi_13 bale kai mena sti lista sou.tha se exo mexri to bradi kai ego na rotiso kai kati ksana giati to pire to potami meta tin epithesi sto site Kserei kaneis ti koumponei piso apo to classic controller?rotao epeidi exei auto to koumpaki anamesa stis skandales pou apo oti katalaba einai gia na koumponei kati.
BucketheadGR Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Και το κάψιμο πάει σφαίρα! Και εξηγούμαι: Τόσο καιρό, είχα συνδέσει το Wii στην tft οθόνη του pc. Λίγο ξέπλυμα έπαιζε, αλλά σαφώς καλύτερη εικόνα από τη σάπια τηλεόραση που έχω. Σήμερα λοιπόν, έκανα τον εξής άκυρο και τυχαίο συλλογισμό: "το wii παίζει καλύτερα σε τηλεόραση-->τηλεόραση=καθοδικός σωλήνας-->crt οθόνη υπολογιστή=καθοδικός σωλήνας" Έβγαλα λοιπόν την παλιά μου οθόνη και το κότσαρα πάνω. Ένα έχω να πω: WOW!!! Η μόνη μλκία είναι πως δε συγχρονίζει ούτε αυτή στα 60Hz και έτσι ακόμα δε μπορώ να παίξω το Ocarina of Time. Οπότε σε δύο εβδομάδες θα χτυπήσω μία τηλεόραση να βρω την ησυχία μου, να βλέπω και τις ταινίες μου. Τι κάνει ο άνθρωπος για να παίξει ocarina of time και windmaker... Μέχρι και τηλεόραση παίρνει.
asmilon Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Το Zelda δε παιζει στα 50 Ηz? Δε το ηξερα αυτο :-? Δυστυχως και η δικια μου tv δε υποστηριζει 60 Hz και εχω ηδη προβλημα με το rayman...
equi__13 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Τόσο καιρό, είχα συνδέσει το Wii στην tft οθόνη του pc. Λίγο ξέπλυμα έπαιζε, αλλά σαφώς καλύτερη εικόνα από τη σάπια τηλεόραση που έχω. . Pws to ekanes auto?Yparxei kalwdio?
wiimaniac Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 peftoyn peftoyn oi times.... 50 eyrw to zelda kai to wiplay kai ola..... to wario 46....
Tsiviotis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 makari na pesoun ki allo, eidika tora pou skaei kai wiininja ;-0 thief7710 se exo balei kai go stin list.
BucketheadGR Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Pws to ekanes auto?Yparxei kalwdio? Tv box. Παρεμβάλλεται μεταξύ οθόνης και pc. Το σήμα πηγαίνει από το tv box κατευθείαν στην οθόνη πράγμα που δεν επιβαρύνει καθόλου το pc. Στο tv box συνδέει το wii και με το που το ανάβεις σου δίνει το σήμα στην οθόνη.
kallair Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 ante giati poli mas epiasan ton kolo me tis 60ares... to wiiplay panta tha exei to wiimote doro i itan arxiki prosfora mono?
Rebel21 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 egw tha elega to antitheto.to wiimote exei akoma to wiiplay dwro i teleiwse i prosfora? to wiiplay den axizei oute 5 euro zitima na to epaixa dio fores.
notorious20 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 to wii play etsi kikloforise kai etsi tha sinexisei.. alla kanlitera na min to parete giati den leei mia.. parte ena deytero nun me ta 20... a kai kati allo.. .tis miomenes times pou tis eidate? egw 60ares vlepw akoma pantoy ki anisixo..
asmilon Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Παιδια δε ξερω γιατι εχετε αυτη την γνωμη για το Wii Play... Προσωπικα το βρισκω πολυ ευχαριστο και ειδικα για τα 20? που ζηταει ειναι μια καλη προσθηκη στη συλλογη των τιτλων για το Wii. Τελευταια μαλιστα πιο πολυ κοντρα πεφτει στο Wii Play, παρα στο Wii Sports
thief7710 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 to zelda eida sti selida tou plaisiou oti exei 50 euro.gia ta alla den ksero.pou ta eidate?
BanOr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 nai re guys peite na paroume kai kanena allogame
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα