Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii - Παιχνίδια και Απορίες

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μέχρι στιγμής έχω βάλει στη λίστα μου τους εξής:

asmilon

panther_512

telegamesv

olorin

kallair

jimtsoumas

fadasma

sheik

thief7710

Antonis32

p3tran

xrest

περιμένω να με κάνετε register κι εσείς,και μη μου στείλετε κι εσείς τον Μητσωτάκη και τον Michael Jackson :)

Θα σε κάνω register μόλις γυρίσω σπίτι.

Το Μητσοτάκη δεν το έχω, οπότε όποιο καλό παιδάκι μπορεί, ας μου του ρίξει ένα upload.

PS: Τελικά η φήμη ότι τα Honda αυτοκαταστρέφονται μόλις πλησιάσουν τα 200.000 χιλιόμετρα επιβεβαιώνεται στο πολυαγαπημένο μου αμαξάκι. Μέσα σε ένα μήνα, δεν προλαβαίνω να αντικαθιστώ εξαρτήματα που αποφάσισαν όλα μαζί να πεθάνουν. Πάνω από 1000 Ευρώ σε service και έπεται συνέχεια :( :( :(

Μόλις κυκλοφορήσουν τα νέα παιχνίδια του Wii, έτσι όπως πάμε θα μείνω κυριολεκτικά άφραγκος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

PS: Τελικά η φήμη ότι τα Honda αυτοκαταστρέφονται μόλις πλησιάσουν τα 200.000 χιλιόμετρα επιβεβαιώνεται στο πολυαγαπημένο μου αμαξάκι. Μέσα σε ένα μήνα, δεν προλαβαίνω να αντικαθιστώ εξαρτήματα που αποφάσισαν όλα μαζί να πεθάνουν. Πάνω από 1000 Ευρώ σε service και έπεται συνέχεια :( :( :(

enos kollitou sta 205.000 honda civic 2001 i mixani espase kai tin allaxe prin 2 mines.trelo off topic:mrgreen:

Θα σε κάνω register μόλις γυρίσω σπίτι.

Το Μητσοτάκη δεν το έχω, οπότε όποιο καλό παιδάκι μπορεί, ας μου του ρίξει ένα upload.

Μόλις κυκλοφορήσουν τα νέα παιχνίδια του Wii, έτσι όπως πάμε θα μείνω κυριολεκτικά άφραγκος.

Εγώ για να αποφείγω τυχόν κολήματα με το wiimote όπως εβλεπα από κάποιους από σας, δεν έχω μπεί καν στον κόπο να συνδεθώ και δεν έχω κοιτάξει ούτε το wii number. Μόλις πάω σπίτι όμως θα το κοιτάξω και θα ενημερώσω την υπογραφή μου. Θέλω κι΄εγώ Μii Μητσωτάκη!!!! :mrgreen: :lol:

και το δικο μου...

Maximvs 3036 8444 5220 8142

Αν ειναι ευκολο να μου στειλετε Mii...Μητσοτακη κ.τ.λ....

Ευχαριστω!!!

opoios den barietai as mou steilei kai mena mia apo ta idia ;-) thx prokatabolika.

kai mena mia apo ta idia. to energopoihsa online24 alla to fos den anabei. anabei mono otan lambaneis msgs ktl ? mexri stigmis exo kanei add : kante me osoi 8elete kai steilte mou oti 8elete ;-)

MAXIMVS

PANTHER

BILLYPAN

SHEIK

GHEROUDOS

ANTONIS32

THIEF7710

XREST

to diko mou number einai : 2350 6627 6018 1383

γειά χαρά σήμερα έγινα ένας ευτυχής κάτοχος ενός wii έχω το sports μόνο τώρα αλλά αύριο θα έχω και zelda! και wario! πολύ καλό το μηχάνημα κίνηση menu μουσικούλες έχω ενθουσιαστεί...

Τελικά η φήμη ότι τα Honda αυτοκαταστρέφονται μόλις πλησιάσουν τα 200.000 χιλιόμετρα επιβεβαιώνεται στο πολυαγαπημένο μου αμαξάκι. Μέσα σε ένα μήνα, δεν προλαβαίνω να αντικαθιστώ εξαρτήματα που αποφάσισαν όλα μαζί να πεθάνουν. Πάνω από 1000 Ευρώ σε service και έπεται συνέχεια :( :( :(

Egw akousa pws oti amaksi kai na exeis kai osa xiliometra kai an exei kanei me to pou erxetai to Mii tou Mitsotaki sto Wii sou, to amaksi arxizei kai autokatastrefetai...

γειά χαρά σήμερα έγινα ένας ευτυχής κάτοχος ενός wii έχω το sports μόνο τώρα αλλά αύριο θα έχω και zelda! και wario! πολύ καλό το μηχάνημα κίνηση menu μουσικούλες έχω ενθουσιαστεί...

Πριν παιξεις Zelda, προμηθεύσου και ένα καλώδιο RGB της Nin ή 3rd party (αν υποστηρίζει η TV σου). Στο λέω για να δεις πλήρως ολα τα χρώματα και με καλή ευκρίνεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...