thief7710 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 ta exeis se kanena misaoro.jesus den exo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billypan Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Παιδια εγω δεν εχω προβλημα στειλτε μου οοοο,τι θελετε8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Olorin Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Πλάκα-πλάκα κι εγώ δεν έχω κανένα famous-Mii, οπότε αν θέλετε στείλτε αυτά που είπατε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rebel21 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 sas exei piasei trella me ta miis.stin pragmatikotita ta miis pou thelete na sas steiloun mporeite aneta na ta ftiaxete monoi sas se 1 lepto.les kai to mii customasation einai afto tou oblivion kanete.:grin: :grin: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Μέχρι στιγμής έχω βάλει στη λίστα μου τους εξής:asmilon panther_512 telegamesv olorin kallair jimtsoumas fadasma sheik thief7710 Antonis32 p3tran xrest περιμένω να με κάνετε register κι εσείς,και μη μου στείλετε κι εσείς τον Μητσωτάκη και τον Michael Jackson Θα σε κάνω register μόλις γυρίσω σπίτι. Το Μητσοτάκη δεν το έχω, οπότε όποιο καλό παιδάκι μπορεί, ας μου του ρίξει ένα upload. PS: Τελικά η φήμη ότι τα Honda αυτοκαταστρέφονται μόλις πλησιάσουν τα 200.000 χιλιόμετρα επιβεβαιώνεται στο πολυαγαπημένο μου αμαξάκι. Μέσα σε ένα μήνα, δεν προλαβαίνω να αντικαθιστώ εξαρτήματα που αποφάσισαν όλα μαζί να πεθάνουν. Πάνω από 1000 Ευρώ σε service και έπεται συνέχεια :( Μόλις κυκλοφορήσουν τα νέα παιχνίδια του Wii, έτσι όπως πάμε θα μείνω κυριολεκτικά άφραγκος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rebel21 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 PS: Τελικά η φήμη ότι τα Honda αυτοκαταστρέφονται μόλις πλησιάσουν τα 200.000 χιλιόμετρα επιβεβαιώνεται στο πολυαγαπημένο μου αμαξάκι. Μέσα σε ένα μήνα, δεν προλαβαίνω να αντικαθιστώ εξαρτήματα που αποφάσισαν όλα μαζί να πεθάνουν. Πάνω από 1000 Ευρώ σε service και έπεται συνέχεια :( enos kollitou sta 205.000 honda civic 2001 i mixani espase kai tin allaxe prin 2 mines.trelo off topic:mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiltoZ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Θα σε κάνω register μόλις γυρίσω σπίτι. Το Μητσοτάκη δεν το έχω, οπότε όποιο καλό παιδάκι μπορεί, ας μου του ρίξει ένα upload. PS: Τελικά η φήμη ότι τα Honda αυτοκαταστρέφονται μόλις πλησιάσουν τα 200.000 χιλιόμετρα επιβεβαιώνεται στο πολυαγαπημένο μου αμαξάκι. Μέσα σε ένα μήνα, δεν προλαβαίνω να αντικαθιστώ εξαρτήματα που αποφάσισαν όλα μαζί να πεθάνουν. Πάνω από 1000 Ευρώ σε service και έπεται συνέχεια :( Μόλις κυκλοφορήσουν τα νέα παιχνίδια του Wii, έτσι όπως πάμε θα μείνω κυριολεκτικά άφραγκος. Εγώ για να αποφείγω τυχόν κολήματα με το wiimote όπως εβλεπα από κάποιους από σας, δεν έχω μπεί καν στον κόπο να συνδεθώ και δεν έχω κοιτάξει ούτε το wii number. Μόλις πάω σπίτι όμως θα το κοιτάξω και θα ενημερώσω την υπογραφή μου. Θέλω κι΄εγώ Μii Μητσωτάκη!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maximvs Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 και το δικο μου... Maximvs 3036 8444 5220 8142 Αν ειναι ευκολο να μου στειλετε Mii...Μητσοτακη κ.τ.λ.... Ευχαριστω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsiviotis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 και το δικο μου... Maximvs 3036 8444 5220 8142 Αν ειναι ευκολο να μου στειλετε Mii...Μητσοτακη κ.τ.λ.... Ευχαριστω!!! opoios den barietai as mou steilei kai mena mia apo ta idia ;-) thx prokatabolika. kai mena mia apo ta idia. to energopoihsa online24 alla to fos den anabei. anabei mono otan lambaneis msgs ktl ? mexri stigmis exo kanei add : kante me osoi 8elete kai steilte mou oti 8elete ;-) MAXIMVS PANTHER BILLYPAN SHEIK GHEROUDOS ANTONIS32 THIEF7710 XREST to diko mou number einai : 2350 6627 6018 1383 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gantalf_4 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Εγινα και εγω πλεον κατοχος Wii!!! Τωρα περιμενω μπας και γινει καταληψη και παω να το παραλαβω! I cant w8! gherudos, εισαι Καβαλα, η εχεις φυγει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 apo egkires piges mporo na po oti o gherudos auti tin stigmi to mono sigouro einai oti den einai Kavala alla kavala... gamw tin tixi mou exo tosi douleia autes tis meres pou den prolavaino na pao na agoraso neo paixnidi gia to wii. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deus Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 γειά χαρά σήμερα έγινα ένας ευτυχής κάτοχος ενός wii έχω το sports μόνο τώρα αλλά αύριο θα έχω και zelda! και wario! πολύ καλό το μηχάνημα κίνηση menu μουσικούλες έχω ενθουσιαστεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bartbrains Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Τελικά η φήμη ότι τα Honda αυτοκαταστρέφονται μόλις πλησιάσουν τα 200.000 χιλιόμετρα επιβεβαιώνεται στο πολυαγαπημένο μου αμαξάκι. Μέσα σε ένα μήνα, δεν προλαβαίνω να αντικαθιστώ εξαρτήματα που αποφάσισαν όλα μαζί να πεθάνουν. Πάνω από 1000 Ευρώ σε service και έπεται συνέχεια :( Το Μητσοτάκη δεν το έχω, οπότε όποιο καλό παιδάκι μπορεί, ας μου του ρίξει ένα upload. Egw akousa pws oti amaksi kai na exeis kai osa xiliometra kai an exei kanei me to pou erxetai to Mii tou Mitsotaki sto Wii sou, to amaksi arxizei kai autokatastrefetai... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heyou Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 γειά χαρά σήμερα έγινα ένας ευτυχής κάτοχος ενός wii έχω το sports μόνο τώρα αλλά αύριο θα έχω και zelda! και wario! πολύ καλό το μηχάνημα κίνηση menu μουσικούλες έχω ενθουσιαστεί... Πριν παιξεις Zelda, προμηθεύσου και ένα καλώδιο RGB της Nin ή 3rd party (αν υποστηρίζει η TV σου). Στο λέω για να δεις πλήρως ολα τα χρώματα και με καλή ευκρίνεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maximvs Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Αν η τηλεοραση σου ειναι LCD παρε το component....εχει μεγαλη διαφορα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα