sheik Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Μα φυσικά υπάρχει το linux media player το οποίο πραγματικά παίζει τα ΠΑΝΤΑ!!!!Ότι βίντεο και να του έβαλα πχ wmv,avi,m2v,mov τα έπαιζε!!!! Για καντο λιγακι πιο λιανα αυτο :mrgreen: Θελεις να πεις πως υπαρχει προγραμματακι που το εγκαθιστας στο wii και παιζει ολες τις μορφες βιντεο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thief7710 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 paidia kamia kali selida (oso pio underground ginete ) gia wii kseroume? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cassidy Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Αυτό σου κάνει; http://wii.ps2-scene.org/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsiviotis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 http://www.feelthissite.com/sitedude/wii/forums/index.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billypan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Εχω κατεβασει καποια Μiis στο PC μου και θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει τροπος να τα περασω στο Wii....Τα αρχεια ειναι της μορφης χχ.mii Λετε να γινεται με SD καρτα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Και βεβαια υπαρχει φιλε billypan Χρειαζεσαι εναν bluetooth adapter για το pc σου και το Mii Mega-Mall 2.0, που αναλαμβανει να μεταφερει τα Mii στο wiimote σου και μετα εσυ τα βαζεις στο Wii. ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billypan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Και βεβαια υπαρχει φιλε billypan Χρειαζεσαι εναν bluetooth adapter για το pc σου και το Mii Mega-Mall 2.0, που αναλαμβανει να μεταφερει τα Mii στο wiimote σου και μετα εσυ τα βαζεις στο Wii. ;-) Αυτα ειναι!!!!!8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gherudos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Παιδιά προσοχή,πριν 5 λεπτά μου έστειλε η ΝΙΝΤΕΝDO γράμμα με το link για να κάνω το τελευταίο Update στο Wii,το οποίο διορθώνει το Weather Channel.Μην το επιχειρήσετε αν υπάρχει έστω και μια πιθανότητα για homebrew.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thief7710 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 les na kleinei tripa? asmilon to scream mii ta spaei! an exo kleisto to wii me wiiconnect24 energopoiimeno tha kanei mono tou update? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gherudos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Update δεν πρόκειται να κάνει μόνο του,θα σου έρθει ένα mail το οποίο θα έχει ένα κουμπί που μόλις το πατήσεις θα σε πάει στη σελίδα του Update κι έπειτα θα σε ξαναρωτήσει αν θες να το κάνεις,αν δεν πατήσεις το ΟΚ δεν το κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gherudos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Μέχρι στιγμής έχω βάλει στη λίστα μου τους εξής: asmilon panther_512 telegamesv olorin kallair jimtsoumas fadasma sheik thief7710 Antonis32 p3tran xrest περιμένω να με κάνετε register κι εσείς,και μη μου στείλετε κι εσείς τον Μητσωτάκη και τον Michael Jackson Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thief7710 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 me tin proti eukairia mpikes man kai exo ena tromero mitsotaki na sou steilo...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gherudos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Μπορείτε να μου στείλετε το Scream που λέτε,δεν το έχω δεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Μέχρι στιγμής έχω βάλει στη λίστα μου τους εξής:asmilon panther_512 telegamesv olorin kallair jimtsoumas fadasma sheik thief7710 Antonis32 p3tran xrest περιμένω να με κάνετε register κι εσείς,και μη μου στείλετε κι εσείς τον Μητσωτάκη και τον Michael Jackson molis prostethikes!! p3tran mono esy de me exeis kanei register... an exete miis apo diashmous,celebrities klp steilte m.ektos apo mitsotaki,m.jackson,papandreoy,mr.bean,jesus pou hdh ta exw... p.s telika leei na eisai ksapla sto krevati k na postareis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gherudos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Αυτά: papandreoy,mr.bean,jesus δεν τα έχω,αν μπορείς στείλε μου τα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα