Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii - Παιχνίδια και Απορίες

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

παιδια καλησπερα,

κανω αντιγραφη στην SD Card τα save games που εχω απο Wii Sports και Zelda αλλα δεν τα αναγνωριζει στα saves των παιχνιδιων και μου φτιαχνει καινουργια στη μνημη του μηχανηματος.

Μηπως ξερετε γιατι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

oraia gherudos, plz postare ti egine molis to dokimaseis giati psinomaste polloi gia mia tetoia ftini lysh. to sygkekrimeno site gnorizeis an stelnei kai me antikataboli ? ema8es pio chip exei to stick ?

με αντικαταβολή το παρήγγειλα κι εγώ,έχει το τσιπ με το οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το xlink kai για να παίζεις online με adhoc από ιντερνετική απόσταση :)

Μια ερωτησούλα για το sports.

Οταν πήρα skill level pro στο bowling μου έδωσε μια cool μπαλίτσα με αστεράκια. Εχει κανείς ιδέα αν δίνει τίποτα στα άλλα αθλήματα; Στο τέννις πχ δεν έδωσε τίποτα.

Φιλε nyne ακολουθησε τον πολυ απλο οδηγο εδω:

http://www.nparadise.gr/viewtopic.php?p=3#3

και μετα για να δουλεψει η επικοινωνια, πρεπει να δηλωσεις εσυ τον Wii Code καποιου και να δηλωσει αυτος τον δικο σου...

27/1 ειχαν πει, δε νομιζω να αλλαξε κατι... Παντως φαινεται πολυ εντυπωσιακο απο διαφορα βιντεακια που εχω δει. Χρησιμοποιει την Globe απο το Weather Channel και γυρνας τον πλανητη και βλεπεις τα νεα ανα χωρα. Σιγουρα κατι πολυ πρωτοτυπο :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...