Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια καλησπερα,

κανω αντιγραφη στην SD Card τα save games που εχω απο Wii Sports και Zelda αλλα δεν τα αναγνωριζει στα saves των παιχνιδιων και μου φτιαχνει καινουργια στη μνημη του μηχανηματος.

Μηπως ξερετε γιατι?

Δημοσ.
oraia gherudos, plz postare ti egine molis to dokimaseis giati psinomaste polloi gia mia tetoia ftini lysh. to sygkekrimeno site gnorizeis an stelnei kai me antikataboli ? ema8es pio chip exei to stick ?

με αντικαταβολή το παρήγγειλα κι εγώ,έχει το τσιπ με το οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το xlink kai για να παίζεις online με adhoc από ιντερνετική απόσταση :)

Δημοσ.

Μια ερωτησούλα για το sports.

Οταν πήρα skill level pro στο bowling μου έδωσε μια cool μπαλίτσα με αστεράκια. Εχει κανείς ιδέα αν δίνει τίποτα στα άλλα αθλήματα; Στο τέννις πχ δεν έδωσε τίποτα.

Δημοσ.

27/1 ειχαν πει, δε νομιζω να αλλαξε κατι... Παντως φαινεται πολυ εντυπωσιακο απο διαφορα βιντεακια που εχω δει. Χρησιμοποιει την Globe απο το Weather Channel και γυρνας τον πλανητη και βλεπεις τα νεα ανα χωρα. Σιγουρα κατι πολυ πρωτοτυπο :-)

Δημοσ.

το wario κυκλοφορεί ελλάδα? δεν πιστεύω να χρειάζεται κανα extra για να συνδεθεί στο router? στο internet μπαίνει κανονικά?

Δημοσ.
το wario κυκλοφορεί ελλάδα? δεν πιστεύω να χρειάζεται κανα extra για να συνδεθεί στο router? στο internet μπαίνει κανονικά?

Ναι, όχι, ναι...8)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...