Tsiviotis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 oraia gherudos, plz postare ti egine molis to dokimaseis giati psinomaste polloi gia mia tetoia ftini lysh. to sygkekrimeno site gnorizeis an stelnei kai me antikataboli ? ema8es pio chip exei to stick ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maximvs Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 παιδια καλησπερα, κανω αντιγραφη στην SD Card τα save games που εχω απο Wii Sports και Zelda αλλα δεν τα αναγνωριζει στα saves των παιχνιδιων και μου φτιαχνει καινουργια στη μνημη του μηχανηματος. Μηπως ξερετε γιατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gherudos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 oraia gherudos, plz postare ti egine molis to dokimaseis giati psinomaste polloi gia mia tetoia ftini lysh. to sygkekrimeno site gnorizeis an stelnei kai me antikataboli ? ema8es pio chip exei to stick ? με αντικαταβολή το παρήγγειλα κι εγώ,έχει το τσιπ με το οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το xlink kai για να παίζεις online με adhoc από ιντερνετική απόσταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsiviotis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 ok perimeno na to dokimaseis kai molis postareis to xtypao (elpizo) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QSpec Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Μια ερωτησούλα για το sports. Οταν πήρα skill level pro στο bowling μου έδωσε μια cool μπαλίτσα με αστεράκια. Εχει κανείς ιδέα αν δίνει τίποτα στα άλλα αθλήματα; Στο τέννις πχ δεν έδωσε τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis32 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Παίδες ευχαριστώ πολύ όσους μου έστειλαν Mii's!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyne Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Pleon k egw exw online to wii mou,pou briskeis to numeraki ths konsolas? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Φιλε nyne ακολουθησε τον πολυ απλο οδηγο εδω: http://www.nparadise.gr/viewtopic.php?p=3#3 και μετα για να δουλεψει η επικοινωνια, πρεπει να δηλωσεις εσυ τον Wii Code καποιου και να δηλωσει αυτος τον δικο σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyne Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Wraios eyxaristw! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimtsoumas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 σημερα ειμαι και εγω ενας νεος χρηστης του WiConnect24! Wii Number: 0371 5316 2964 5313 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thief7710 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 to wario ta spaei.kai einai kai 10 euro pio ftino apo tis alles paparies pou kikloforoun (gt,far cry kt)mprabo sti nintendo! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 τι εχει γινει τελικα με το News Chanell δεν ειχαν πει κατι για 15/01 ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 27/1 ειχαν πει, δε νομιζω να αλλαξε κατι... Παντως φαινεται πολυ εντυπωσιακο απο διαφορα βιντεακια που εχω δει. Χρησιμοποιει την Globe απο το Weather Channel και γυρνας τον πλανητη και βλεπεις τα νεα ανα χωρα. Σιγουρα κατι πολυ πρωτοτυπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deus Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 το wario κυκλοφορεί ελλάδα? δεν πιστεύω να χρειάζεται κανα extra για να συνδεθεί στο router? στο internet μπαίνει κανονικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Olorin Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 το wario κυκλοφορεί ελλάδα? δεν πιστεύω να χρειάζεται κανα extra για να συνδεθεί στο router? στο internet μπαίνει κανονικά? Ναι, όχι, ναι...8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα