Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
γειά χαρά ως μελλοντικός κάτοχος wii (έχω ήδη ένα xbox360 και το χαίρομαι)

θα ήθελα να ρωτήσω για το ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος σύνδεσης φαντάζομαι το component αλλά έχω πάνω στην dell ήδη PC on VGA mac on DVI xbox360 on component και σκεφτόμουν να παραγγείλω το S-Video καλώδιο από Ιαπωνία πόσο καλύτερο μπορεί να είναι το component απο S-video και σε απλή τηλεόραση και σε HD τηλεόραση?

μαζί με το wii τι να πάρω?

1. Zelda

2. 2o χειριστήριο καλά πουλάνε ξεχωριστά το Nunchuck από το remote? χρειάζονται και τα 2 για το sports? το πακέτο με το wiiplay αξίζει?

3. σκέφτομαι για το classic controller να θυμηθώ τα παλιά μοιάζει πολύ με το snes που είχα.

4. wario

5. S-video καλώδιο.

To Zelda pare sigoura!

Entaksei eipame kalo kai to wario alla oxi na min pareis to zelda gia to wario!

Bebaia 8a mou peis einai mono single player alla gia arxi gia multi 8a exeis to sports pou prosferetai gia arketo fun multi liwsimo (kai single bebaia).

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μολις τελειωσα το Zelda και ......δεχομαι συγχαρητηρια ...:-)

συγχαρητηρια!!

ειμαι σιγουρος οτι το μαγουλακι σου ειναι φραπα απο τον υπνο! :mrgreen:

ποσες ωρεzzz σου πηρε?

Δημοσ.
paidia apo xthes pou ekane to update se 2.1E ebala 4 peripou fores na paikso Wii sports kai:

1)mia fora afou patisa start sto disc channel egine mauri i othoni kai meta me petakse stin kentriki othoni tou wii me ta channels

2)mia fora afou patisa start egine mauri othoni kai ekane peripou miso lepto na ksekinisei to paixnidi

paratirise kaneis tpt analogo?allo paixnidi den dokimasa. (elpizo na min ton exei piei to diskaki :))

loipon exei kai sinexeia to thema.

argei na fortosei pleon orismenes fores.perissotero apo oti ekane.min fantastite tipota lepta,kapoia deyterolepta parapano.

kai simera to proi piga na to anoikso kai ...tipota.nekro.to ebgala apo to reuma to ksanaebala kai doulepse.what to say...!

fucking update....(kai an argotera ipopsiasto oti me to update ekleise tripa apo tin opoia tha epaize backup tha ta paro trela...)

Δημοσ.
loipon exei kai sinexeia to thema.

argei na fortosei pleon orismenes fores.perissotero apo oti ekane.min fantastite tipota lepta,kapoia deyterolepta parapano.

kai simera to proi piga na to anoikso kai ...tipota.nekro.to ebgala apo to reuma to ksanaebala kai doulepse.what to say...!

fucking update....(kai an argotera ipopsiasto oti me to update ekleise tripa apo tin opoia tha epaize backup tha ta paro trela...)

Μήπως έχεις το Wiiconnect24 Standby στο ΟΝ?

Επειδή έχω το Nintendo USB Wi-fi μπαρμπαδέλι, στον υπολογιστή γράφει πότε το Wii συνδέεται στο δίκτιο.

Όσες φορές το φόρτωμα του παιχνιδιου καθυστερεί λίγο, ΠΑΝΤΑ οφείλεται στο ότι εκείνη ακριβώς τη στιγμή το Wii συνδέεται στο δίκτυο.

Δεν εννοω ότι κάθε φορά που πάω να παίξω game, το Wii συνδέεται στο νετ, απλώς, όσες φορές τυχαίνει να έχω καθυστέρηση στο φόρτωμα, εκείνη τη στιγμή απλώς έτυχε το Wii να συνδεθεί στο δίκτυο.

Επίσης, μία και μόνο φορά έτυχε να κλείσω το Wii ακριβώς τη στιγμή που εκείνο επειχήρησε να συνδεθεί στο δίκτυο και η κονσόλα μπερδεύτηκε και κόλλησε.

Αλλά δεν χρειάζεται να βγάλεις το ρεύμα. Αν κρατήσεις πατημένο το POWER της κονσόλας για 5-10 δευτερόλεπτα, η κονσολα σβήνει όπως και στα PC μας.

Εν κατακλείδι, απενεργοποπίησε αν θές τελείως το Wiiconnect24 και δες αν τα προβλήματα συνεχίζονται.

Δημοσ.
συγχαρητηρια!!

ειμαι σιγουρος οτι το μαγουλακι σου ειναι φραπα απο τον υπνο! :mrgreen:

ποσες ωρεzzz σου πηρε?

Axαριστε Petran .....εδω υπαρχει ενα παιχνιδι που σε .......ξεκουραzzzzει και εσυ το κατηγορεις ......;-)

Περα απο την πλακα τωρα .....αυτο το Zelda ειναι πολυ ωραιο και σου κραταει το ενδιαφερον μεχρι το τελος......και φυσικα -το λεω κ θα το λεω - αν και τα γραφικα ήταν καλυτερα .....τι νομιζε ή nintendo οτι θα το παιζαμε ολοι σε 14" crt τηλεορασεις ???

Δημοσ.

exoume kammia pliroforisi gia to to pote 8a feroun usb-->wi-fi dongle re paidia? brike kaneis mipos kata la8os kapoio stin saloniki ?

(ASXETO) Poio einai to high score sas sto boxing ? emena 1278 mexri stigmis ;-) Kai mia skepsi gia ta grafika tou wii: Isos h Nintendo ta sxediazei paidiastika gia na min aynanizontai ta agorakia p.x. me tin zelda outos oste na protiman to wii ki oi mamades. lol?

Δημοσ.

Valve likes the Wii, not so much the PS3

Gameinformer:What about the PS3?

Gabe Newell: The PS3 is a total disaster on so many levels, I think It's really clear that Sony lost track of what customers and what developers wanted. I'd say, even at this late date, they should just cancel it and do a "do over". Just say, "This was a horrible disaster and we're sorry and we're going to stop selling this and stop trying to convince people to develop for it". The happy story is the Wii. I'm betting that by Christmas of next year, the Wii has a larger installed base than the 360. Other people think I'm crazy. I really like everthing that Nintendo is doing. "

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση,δεν έχω συνδέσει ακόμα το Wii μου με το ίντερνετ.Αν το συνδέσω θα κάνει αυτόματα το Firmware Update?Δεν θέλω να κάνω firmware update ακόμα γιατί μέχρι το τέλος Ιανουαρίου θα κυκλοφορήσει κάτι επαναστατικό που βασίζεται στο 1ο firmware.Αυτό μου το είπε αξιόπιστη πηγή.

Δεν έμαθα τίποτα παραπάνω αλλά υποψιάζομαι ότι έχει σχέση με το Virtual Console.

Δημοσ.

Θα σε ρωτησει πριν κανει καποιο firmware update φιλε μου και πρεπει να δωσεις το ΟΚ για να γινει. Οποτε αν αληθευει αυτο που λες δε θα εχεις προβλημα αν απλα συνδεσεις το wii στο ιντερνετ, απλα δε θα μπορεις να χρησιμοποιησεις τον Opera αν δε κανω λαθος...

Αν θες αδειασε λιγο τα πμ σου ;-)

Δημοσ.
exoume kammia pliroforisi gia to to pote 8a feroun usb-->wi-fi dongle re paidia? brike kaneis mipos kata la8os kapoio stin saloniki ?

Το Nintendo USB Wi-Fi κυκλοφορεί σχεδόν 2 χρόνια στην αγορά.

Εφόσον δεν το έχουν φέρει όλο αυτό το καιρό, μή περιμένεις να το φέρουν τώρα.

Αγόρασέ το από play-asia και τέλειωσε η υπόθεση.

http://www.play-asia.com/paOS-13-71-b8-49-en-15-nintendo%2Busb%2Bwi_fi-70-13d7.html

Eγώ από κεί το αγόρασα.

Κάνει 7-10 εργάσιμες να έρθει Ελλάδα.

.....τι νομιζε ή nintendo οτι θα το παιζαμε ολοι σε 14" crt τηλεορασεις ???

Τσ τσ τσ τσ.........

Απλώς θέλει CRT τηλεόραση. Στη 32-άρα τηδικιά μου το παιχνίδι φαίνεται απλώς μαμάτο.

Τέτοια γραφικά να είχαν όλα τα παιχνίδια του Wii, θα ήμουν παραπάνω από ικανοποιημένος

Δημοσ.

(ASXETO) Poio einai to high score sas sto boxing ? emena 1278 mexri stigmis ;-) Kai mia skepsi gia ta grafika tou wii: Isos h Nintendo ta sxediazei paidiastika gia na min aynanizontai ta agorakia p.x. me tin zelda outos oste na protiman to wii ki oi mamades. lol?

file mou to multirama pou einai tsimiski me nauarinou to exei 50 peripou euro.ena teleutaio eixan otan eixa rotisei prin 2 bdomades

Δημοσ.
Θα σε ρωτησει πριν κανει καποιο firmware update φιλε μου και πρεπει να δωσεις το ΟΚ για να γινει. Οποτε αν αληθευει αυτο που λες δε θα εχεις προβλημα αν απλα συνδεσεις το wii στο ιντερνετ, απλα δε θα μπορεις να χρησιμοποιησεις τον Opera αν δε κανω λαθος...

Αν θες αδειασε λιγο τα πμ σου ;-)

Οκ,thanks για την απάντηση.

Άδειασα και τα pm μου ;)

file mou to multirama pou einai tsimiski me nauarinou to exei 50 peripou euro.ena teleutaio eixan otan eixa rotisei prin 2 bdomades

Γιατί ρε παιδιά με αυτό:

http://www.megamarket.gr/levelonewlan11g54mbpsusbadapterministickwnc0301usb-p-5357.html?osCsid=59f263e70cae9addef5a7ca55f45a8d4

δεν θα κάνετε τη δουλειά σας;Κάνει και για PSP...

Δημοσ.

Τσ τσ τσ τσ.........

Απλώς θέλει CRT τηλεόραση. Στη 32-άρα τηδικιά μου το παιχνίδι φαίνεται απλώς μαμάτο.

Τέτοια γραφικά να είχαν όλα τα παιχνίδια του Wii, θα ήμουν παραπάνω από ικανοποιημένος

Noμιζω οτι εισαι λιγουλακι :-) υπερβολικος .....Το συνδεσα και εγω σε δικη μου 21" Sony trinitron 100hz crt tv και δεν ενθουσιαστηκα .....

Ενταξει , απο καλιτεχνικης πλευρας τα γραφικα του Zelda ειναι πολυ ομορφα , αλλα αν ηταν και σε υψηλοτερη αναλυση δεν θα χαλαγε κανεναν ....Στην τελικη πιστευω οτι θα πουλαγε ακομη περισσοτερο το Wii....

Δημοσ.
mwre tha tin kanoyme me ayto poy les tin doyleia mas?

εφόσον είναι access point και δουλεύει για το PSP δεν βλέπω το λόγο να μην δουλέψει.Εγώ πάντως το παράγγειλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...