grjohn Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Mbps είναι. http://en.wikipedia.org/wiki/USB#USB_2.0_Hi-Speed_versus_FireWire Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 lol an htan 480kbps zhtw pou xahkame.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bartbrains Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Re paidia pws ginetai na paiksei kaneis diplo sto warioware??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bartbrains Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Re paidia pws ginetai na paiksei kaneis diplo sto warioware??? Akiro, molis to brika. Prepei na teliwsei prwta enas paiktis olo to single player gia na energopoih8ei h epologi tou multi. Emena prwsopika mou arese to warioware, an kai to teleiwsa sintoma. Pantws 8elw na xanapaiksw sxedon ola ta minigames ksana kai na kanw kalitera score. Kai sigoura kai to multi aksizei. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BucketheadGR Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Επιτέλους!!!! Τράβηξα τα άπειρα, αλλά τελικά το Wii αυτή τη στιγμή βρίσκεται ακριβώς δίπλα από την οθόνη του pc. :D :D Αρχικά μου κάνανε πάσα μία κάρτα τηλεόρασης. Δε σούλευε και μου έκανε και κ@λο τον υπολογιστή. Δώστου system restore. Αφού δε δούλευε λέω "ας πάει στα κομμάτια. Πάω να αγοράσω". Πάω πλαίσιο ζητώντας να τσεκάρω κάρτες τηλεόρασης τις οποίες είχε στο site με ανώτατη τιμή 50 ευρώ. 50 euro my ass είχε Τσαντίστηκα, έφυγα και πήγα να ψάξω multirama. Τέλος πάντων, κατέληξα σε ένα tv box (μιάς και σκέφτηκα όταν κοιτούσα πως θα μου είναι χρησιμότερο μιας και θα έχω το + να μη χρειάζομαι το pc ανοιχτό). Τσίμπησα ένα στα 70 ευρώ και πήγα απίτι. Το συνδέω, ανοίγω το pc, ανοίγω το Wii και βλέπω εικόνα. ΧΑΛΙΑ Σε μία φάση καθώς ρυθμίζω τα χρώματα και παίζοντας με τις ρυθμίσεις, παρατηρώ πως έχω εικόνα ασπρόμαυρη!!! Λέω "ωχ, αμάν!!!". Τέεεελος πάντων, είπα να το τσεκάρω στις ρυθμίσεις του Wii. Είπα να δοκιμάσω να βάλω εικόνα 576i αντί για 480i που είχε, έτσι για την πλάκα. Και τι να δω! Η εικόνα καπάκι έγινε καλύτερη από την τηλεόρασή μου! YEAH! Βλέπω πεντακάθαρα. Οπότε, όσοι δοκιμάζετε να το συνδέσετε στο pc, παίξτε με ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ρυθμίσεις, όσο "κουλές" και αν φαίνονται. Πάω να λιώσω το Madden τώρα! Έλα και πάω για 2ο πρωτάθλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bartbrains Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Telika to Warioware einai para poly kalo! Epeita kai apo arketo liwsimo se multiplayer leei para poly! Kai mporei to single player na teleiwnei grigora (se 3-4 wres) alla menoun polla akoma na ksekleidw8oun, diladi stin ousia den exei teliwsei to endiaferon otan apla teliwnei to single. Kai mono ta 6 "megala" minigames (px to arcanoid-tennis ) mporoun na se kratisoun gia wra. Alla kai ta polla mikra minigames (girw sta 200) exoun levels pou den ksekleidwnoun me ti mia sto single kai to sigouro einai oti kai auta 8a 8eleis na ta xanapaikseis apeires fores meta to peras tou single. Me 2 logia: to Warioware aksizei kai episis se multiplayer exei trelo gelio !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Επιτέλους!!!! Τράβηξα τα άπειρα, αλλά τελικά το Wii αυτή τη στιγμή βρίσκεται ακριβώς δίπλα από την οθόνη του pc. :D :D Αρχικά μου κάνανε πάσα μία κάρτα τηλεόρασης. Δε σούλευε και μου έκανε και κ@λο τον υπολογιστή. Δώστου system restore. Αφού δε δούλευε λέω "ας πάει στα κομμάτια. Πάω να αγοράσω". Πάω πλαίσιο ζητώντας να τσεκάρω κάρτες τηλεόρασης τις οποίες είχε στο site με ανώτατη τιμή 50 ευρώ. 50 euro my ass είχε Τσαντίστηκα, έφυγα και πήγα να ψάξω multirama. Τέλος πάντων, κατέληξα σε ένα tv box (μιάς και σκέφτηκα όταν κοιτούσα πως θα μου είναι χρησιμότερο μιας και θα έχω το + να μη χρειάζομαι το pc ανοιχτό). Τσίμπησα ένα στα 70 ευρώ και πήγα απίτι. Το συνδέω, ανοίγω το pc, ανοίγω το Wii και βλέπω εικόνα. ΧΑΛΙΑ Σε μία φάση καθώς ρυθμίζω τα χρώματα και παίζοντας με τις ρυθμίσεις, παρατηρώ πως έχω εικόνα ασπρόμαυρη!!! Λέω "ωχ, αμάν!!!". Τέεεελος πάντων, είπα να το τσεκάρω στις ρυθμίσεις του Wii. Είπα να δοκιμάσω να βάλω εικόνα 576i αντί για 480i που είχε, έτσι για την πλάκα. Και τι να δω! Η εικόνα καπάκι έγινε καλύτερη από την τηλεόρασή μου! YEAH! Βλέπω πεντακάθαρα. Οπότε, όσοι δοκιμάζετε να το συνδέσετε στο pc, παίξτε με ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ρυθμίσεις, όσο "κουλές" και αν φαίνονται. Πάω να λιώσω το Madden τώρα! Έλα και πάω για 2ο πρωτάθλημα Bucket και εγω θελω να αγορασω tv box, μονο μια μικρη ερωτηση να κανω, θα επηρεασει την εικονα του που προβαλλει ο υπολογιστης μεσω vga? Δηλαδη θα αλλαξει χρωματισμο στην εικονα ή θα ριξει την ποιοτητα; Ασχετα με το wii δηλαδη και τις ρυθμισεις που θα κανω εκει. Σορρυ για το οφτοπικ, ενα ναι ή οχι αρκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BucketheadGR Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Bucket και εγω θελω να αγορασω tv box, μονο μια μικρη ερωτηση να κανω, θα επηρεασει την εικονα του που προβαλλει ο υπολογιστης μεσω vga? Δηλαδη θα αλλαξει χρωματισμο στην εικονα ή θα ριξει την ποιοτητα; Ασχετα με το wii δηλαδη και τις ρυθμισεις που θα κανω εκει. Κοίτα. Έχεις δύο επιλογές: 1- Συνδέεις την οθόνη με το pc μέσω VGA (αυτό το μπλε βύσμα) και παρεμβάλεις το tv box ενδιάμεσα. Αυτό δε φαντάζεσαι πόσο άααανετο είναι. Το σήμα περνάει ανενόχλητο, η εικόνα του pc σου ΔΕΝ αλλάζει και το tv box δε χρειάζεται να είναι ανοιχτό. Έχει όμως ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μείον. Είναι πανάθλιο VGA και όχι DVI. 2- Κρατάς την οθόνη σε σύνδεση μέσω DVI και όποτε θέλεις να παίξεις κλείνεις το pc, βγάζεις το DVI καλώδιο, συνδέεις το tv box και αν θέλεις να συνεχίσει κάποιο κατέβασμα το pc το ανοίγεις και αυτό. Αν μετά θέλεις να πας στο pc για κάποιο δουλεια, έχεις πάλι αυτή τη διαδικασία. Μέχρι στιγμής ανέχομαι την πανάθλια ποιότητα μέσω VGA γιατί βαριέμαι να βάζω-βγάζω καλώδια. Κόβω να αντέχω άλλη μία μέρα και μετά θα εφαρμώσω τη δεύτερη περίπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Μα και εγω με vga το εχω το πισι. Δυστυχως. Τελοσπαντων, δηλαδη η απαντηση στο ερωτημα αν πειραξω ρυθμισεις στο vga box, ή και μονο που υπαρχει ενδιαμεσα με το πισι, αλλαζει την ποιοτητα εικονας που προβαλεται απο το πισι, ειναι ΟΧΙ, σωστα; Αρα κουλ, φευγω για avermedia, tv box 7! Ευχαριστω για τη βοηθεια dude! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrest Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 exw tin aisthisei oti to 576i deixnei kalitera apo 480i/p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Μολις τελειωσα το Zelda και ......δεχομαι συγχαρητηρια ... To θεμα ομως τωρα ειναι .....τωρα τι κανουμε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poromenos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 a)pezoume wario ware(dn aksizei tpt alo ektos an thes na paikseis.......red still:P) b)paizoume kapio apo ta gamata games tou 360 c)xazevoume sto ps3(afou dn iparxei kanena sovaro game:P) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 xexexe....akribos etsi einai ......mono sto 360 exeis polla games poy axizei na asxolhtheis , ektos kai an eisai kamenos me to WOW , opote apo methavrio pou bgainei to Burning Crusade xanesai apo prosopou ghs !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deus Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 γειά χαρά ως μελλοντικός κάτοχος wii (έχω ήδη ένα xbox360 και το χαίρομαι) θα ήθελα να ρωτήσω για το ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος σύνδεσης φαντάζομαι το component αλλά έχω πάνω στην dell ήδη PC on VGA mac on DVI xbox360 on component και σκεφτόμουν να παραγγείλω το S-Video καλώδιο από Ιαπωνία πόσο καλύτερο μπορεί να είναι το component απο S-video και σε απλή τηλεόραση και σε HD τηλεόραση? μαζί με το wii τι να πάρω? 1. Zelda 2. 2o χειριστήριο καλά πουλάνε ξεχωριστά το Nunchuck από το remote? χρειάζονται και τα 2 για το sports? το πακέτο με το wiiplay αξίζει? 3. σκέφτομαι για το classic controller να θυμηθώ τα παλιά μοιάζει πολύ με το snes που είχα. 4. wario 5. S-video καλώδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heyou Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 γειά χαρά ως μελλοντικός κάτοχος wii (έχω ήδη ένα xbox360 και το χαίρομαι)θα ήθελα να ρωτήσω για το ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος σύνδεσης φαντάζομαι το component αλλά έχω πάνω στην dell ήδη PC on VGA mac on DVI xbox360 on component και σκεφτόμουν να παραγγείλω το S-Video καλώδιο από Ιαπωνία πόσο καλύτερο μπορεί να είναι το component απο S-video και σε απλή τηλεόραση και σε HD τηλεόραση? μαζί με το wii τι να πάρω? 1. Zelda 2. 2o χειριστήριο καλά πουλάνε ξεχωριστά το Nunchuck από το remote? χρειάζονται και τα 2 για το sports? το πακέτο με το wiiplay αξίζει? 3. σκέφτομαι για το classic controller να θυμηθώ τα παλιά μοιάζει πολύ με το snes που είχα. 4. wario 5. S-video καλώδιο. 1.ennoeitai 2.ksexwrista pwlountai.ektos apo diplo boxing den xreiazesai se allo sport to 2o nunchuk 3.an exeis skopo na paikseis & gamecube games pare gc xeiristirio.tha se kalypsei & sta classika paixnidia 4.den to exw,alla de m'aresei to styl tou 5.ypotithetai se lcd tv kai component einai to kalytero. Pisteuw oti an exeis mia palia CRT widescreen kai RGB kalwdio, einai to protimotero(576i) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα