Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
αύριο δεν βγαίνει; από που το πήρες;

mediamarkt φαληρου.

εβαλα τα παιδια και ανοιξανε σφραγισμενες κουτες. πολυ καλα παιδια.

Δημοσ.
Nαι ρε Πετρακο ...κανε μια παρουσιαση ......μη τρομπαρεις....εχμ ..παιζεις ολη την ωρα....:-)

το game ειναι για πολυ τρομπαρισμα. και οσο απιστευτο και να φαινεται, φαινεται πως ειναι για ακομα ποιο μικρες ηλικιες απο οτι τα προηγουμενα mini games (sports/play)

:???:

το καλο με το wii ειναι οτι κραταει απασχολημενα τα θυληκα οταν χρειαζεται κανεις δικο του χρονο,

αλλα οταν ακομα και αυτα πλεον βρισκουνε το wario ..."ηλιθιο" και ...."παιδικο" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

τοτε κατι δεν παει καλα στο βασιλειο της δανιμαρκιας..

Δημοσ.

Δεν μου άρεσε απο την αρχη που ειδα video Στο youtube.

Εχει πιο πολύ γιαπωνέζικο στυλ παρά ευρωπαϊκό.

Ασχετο: απο το πολύ τένις (Wii Sports) δεν μπορώ να κουνήσω το χέρι μου, που να φουσκώνουμε την τρόμπα στο Wario τώρα.

Δημοσ.
που να φουσκώνουμε την τρόμπα στο Wario τώρα.

LoooL!

Πάντως παιδιά ελπίζω να είναι σαν το καταπληκτικό wario ware του DS! Αν είναι σαν το touched τότε θα προστεθεί στην λίστα των best of μου!

Δημοσ.
πως να το συνδέσω με s-video...?

Αυτό ψάχνω τώρα. :lol:

αυτό για το usb και τη μεταφορά δεδομένων δεν το γνωρίζω,

αλλά εδω μεταφέρουν ολόκληρα high definition video files (νομίζω όχι 1080p ακόμα)

μέσω ασύρματων δικτύων, δε μπορεί ένα απλό σήμα να μεταφερθεί μέσω usb?

Κοίτα. Αν αναλογιστείς πως από usb 2 μεταφέρονται μόνο 480 Mb/s, τότε βλέπεις πως τα δεδομένα είναι πολύ λίγα και περιορισμένα. (Μιλάμε για bits, όχι Bytes και σε συνδιασμό με εικόνα video).

Άντε, σε λίγο βάζω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το wii στο pc μου και από εδώ και πέρα θα λιώνω στο δωμάτιό μου. :D Θα γράψω σήμερα το απόγευμα γνώμη.

Δημοσ.

παιδια απο που εχετε παρει το component καλωδιο για το wii?....ψαχνω στο κεντρο και δεν το εχει κανεις....βοηθηστε ρε παιδια γιατι σημερα παω να το παρω το wii.....

Δημοσ.

Κοίτα. Αν αναλογιστείς πως από usb 2 μεταφέρονται μόνο 480 Mb/s, τότε βλέπεις πως τα δεδομένα είναι πολύ λίγα και περιορισμένα. (Μιλάμε για bits, όχι Bytes και σε συνδιασμό με εικόνα video).

Το ασύρματο 802.11n υποστηρίζει 200Μbit/sec ελάχιστο και 540Mbit/sec μέγιστο ρυθμό διαμεταγωγής δεδομένων..

Άρα δε νομίζω να φταίει το usb..

(με απλή λογική, δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποια άλλη παράμετρος :P)

Περιμένουμε τα αποτελέσματα σου!

:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...