digitalsoul Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 pou apothikevontai ta VC games? sthn mnhmh h mporeis na ta valeis se exwterikh mnhmh?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 digitalsoul το ειχαμε πει λιγο πιο πανω. Και στα 2, αλλα υποψιν πως κλειδωνονται με βαση τον αριθμο της κονσολας σου, οποτε δε μπορουν να παιξουν καπου αλλου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digitalsoul Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 digitalsoul το ειχαμε πει λιγο πιο πανω. Και στα 2, αλλα υποψιν πως κλειδωνονται με βαση τον αριθμο της κονσολας σου, οποτε δε μπορουν να παιξουν καπου αλλου... ......thnx! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Παιδια να σας κανω μια ερωτηση? Το weather channel τετοια ωρα (9 το πρωι) σας δειχνει κανονικα ηλιο (οτι ειναι μερα δηλαδη) ή πανσεληνο? Εμενα παντα τετοια ωρα που δειχνει πανσεληνο και πιο μετα στρωνει και δειχνει οτι ξημερωσε, γιατι αραγε το κανει αυτο? Εχω δηλωσει κανονικα την Ελλαδα ως χωρα και την πολη μου, τι αλλο θα μπορουσα να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrest Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 ilio me dontia deixnei se mena.pantws i nintendo tha mporouse na baze kammia gomena na leei to kairo.de to skeftikane ithela na ksera.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spinnet Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Nα είσαι ευχαριστημένος που δεν έβαλε τον Mario να λέει τον καιρό. Άκου εκεί γκόμενα...η Nintendo!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cassidy Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Καμιά princess of zelda, κάποια ρε παιδί μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Olorin Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Παιδια να σας κανω μια ερωτηση? Το weather channel τετοια ωρα (9 το πρωι) σας δειχνει κανονικα ηλιο (οτι ειναι μερα δηλαδη) ή πανσεληνο? Εμενα παντα τετοια ωρα που δειχνει πανσεληνο και πιο μετα στρωνει και δειχνει οτι ξημερωσε, γιατι αραγε το κανει αυτο? Εχω δηλωσει κανονικα την Ελλαδα ως χωρα και την πολη μου, τι αλλο θα μπορουσα να κανω? Νομίζω πως αυτό γίνεται γιατί η τελευταία ενημέρωση έχει γίνει μερικές ώρες νωρίτερα, δηλαδή μέσα στο βράδυ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Mαλλον εχεις δικιο φιλε Olorin, απλα ηθελα να βεβαιωθω αν ειναι γενικο το φαινομενο ή φταιει κατι στο Wii μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 το δικο μου weather channel παντως δειχνει ηλιο αθηνα - πανσεληνο λαρισα :D βλαμμενο! που ειναι το wario ware ωρεεεεεεε? μπας και το βρηκε κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BucketheadGR Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Τελικα τι εγινε? Το δοκιμασες?Αν θες γραψες 2 κουβεντες, ισως απο αυτο εξαρτηθει αν παρουν καποιοι το Wii για να παιζουν στο PC. Έφαγα πακέτο αρχικά με το usb connector (το "μπαρμπαδέλι" όπως αναφέρει και ο panther ). Τράβηξα ένα format και τώρα τα στήνω όλα από την αρχή. Μόλις το δοκιμάσω θα postάρω άμεσα.:smile: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 το δικο μου weather channel παντως δειχνει ηλιο αθηνα - πανσεληνο λαρισα :D βλαμμενο! που ειναι το wario ware ωρεεεεεεε? μπας και το βρηκε κανεις? LOL κι εμενα ειχε κατι τετοια αναποδα,αλλα μολις πατησα να δω συγκεκριμενα ειδα οτι απλα στη Λαρισα ειχε γινει update ενω στα Γιαννενα ας πουμε ηταν απο τις 12 το βραδυ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notorious20 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Μιας και εχεις και CoD3 και Red Steel,μπορεις με το χερι στο.....wiimote.να μας πεις ποιο ειναι αξιο αγορας?Γιατι σκοπευω να παρω ενα απο τα 2 και ακομα δε ξερω ποιο. soz alla den to eida to sigekrimeno post.. kanena apo ta dio!!!apla perimene gia kati kalitero.. an biazesai kai den to exeis pare o rayman.. exei poli plaka kai sigoura tha asxolitheis mazi toy... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikza Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Με 30 ευρουλάκια χτυπάς κάρτα τηλεόρασης για το pc, το συνδέεις μέσω s-video και κάνεις τη δουλειά σου. Αυτό θα κάνω αύριο. Εάν θέλεις περίμενε μέχρι Κυριακή να γράψω εντυπώσεις. Το δοκίμασα σε μια usb κάρτα τηλεόρασης. Το συνέδεσα με το καλώδιο που είχε στην συσκευασία (composite λέγεται? αυτό με τα 2 audio και 1 video). Το αποτέλεσμα δεν μου άρεσε καθόλου, μετά απο αρκετές ρυθμίσεις έφτιαξα (κάπως) την εικόνα, τα χρώματα της οποίας δεν ανταποκρίνονταν στα χρώματα που βλέπω στην TV μου. Επίσης υπήρχε πρόβλημα με τη φωτεινότητα (είτε πολύ φωτεινή-ξεθωριασμένη εικόνα, είτε πολύ σκούρα...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rebel21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Καμιά princess of zelda, κάποια ρε παιδί μου :mrgreen: :mrgreen: meta apo 20 xronia liga atoma exoun katalavei oti "princess of zelda" opws leei kai o filos einai i idia i zelda.to paixnidi exei to onoma tis prigipisas diladi zelda. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα