xrest Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 molis mourthe k to component.to bazw 480p k sas lew k tis dikes m entipwseis
panther_512 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 molis mourthe k to component.to bazw 480p k sas lew k tis dikes m entipwseis Jaggies FTW !!!
xrest Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 anamikta ta sinaisthimata.entaksei den eksafanistike teleiws i tholoura.basika ta games sto virtual console ftiaksan perissotero apo to zelda.apo jaggies opws k prin.apla akoma den kserw an aksizei na parei kapoios to component anti tou rca.se 576i den eixe megali diafora apo to 480p.anyway se autes tis analiseis etsi k alliws i diafores einai sxetika mikres.poli tha thela na dw k ena wii me scart.isws na apodeidi kalitera se apli tv.anyway zelda ftw
panther_512 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 anamikta ta sinaisthimata.entaksei den eksafanistike teleiws i tholoura.basika ta games sto virtual console ftiaksan perissotero apo to zelda.apo jaggies opws k prin.apla akoma den kserw an aksizei na parei kapoios to component anti tou rca.se 576i den eixe megali diafora apo to 480p.anyway se autes tis analiseis etsi k alliws i diafores einai sxetika mikres.poli tha thela na dw k ena wii me scart.isws na apodeidi kalitera se apli tv.anyway zelda ftw Κάτσε ρε σύ. Τα χρώματα δεν ζωντανέψαν? Η ευκρίνεια δεν αυξήθηκε πολύ, τόσο ώστε να εκθέσει τα jaggies? Μπάς και η TV σου είναι ιδιότροπη? Εγώ με το RGB SCART σε απλή TV και είδα πολύ μεγάλη διαφορά. Βασικά το μέγεθος της διαφοράς φαίνεται κυρίως σε στατικές εικόνες.
xrest Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Τα χρώματα δεν ζωντανέψαν? Η ευκρίνεια δεν αυξήθηκε πολύ, τόσο ώστε να εκθέσει τα jaggies? auto perimena k gw.basika k to 360 na to balw 480p kapws etsi apodidei.thola k me mikri eukrinia.de kserw
p3tran Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 ασε ρε που ειναι το ιδιο με 360 στα 480p. ψευταρε!!! :D :D
xrest Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 nai dare auti.se grey color basika isws k na ftaiei oti to component einai rithmismeno stis anagkes tou 360,gia colors,contrast,backlight etc.basika deixnei kalitera,entaksei
chrisargos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 θελω να αγορασω ενα wi fi router ωστε να συνδεσω το wii και να αντικαταστησω το crypto f200 usb που μου εχει σπασει τα νευρα!!! εχετε να μου προτεινετε καποιο router?? θα χρειαστει να αγορασω και καποια καρτα για το pc ωστε να συνδεθειμε το router η μπορω να το συνδεσω kαι με το καλωδιο που τωρα παει στο f200?
asmilon Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Λογικα αν ο υπολογιστης σου ειναι 4ετιας θα εχει ενσωματωμενη καρτα δικτυου. Κοιτα πισω απο το κουτι σου κατω απο τα καλωδια του πληκτρολογιου και τα USB πρεπει να ειναι μια υποδοχη λιγο πιο πλατια απο το μπριζακι του τηλεφωνου. Αν εχεις τοτε απλα χρειαζεσαι ενα καλωδιο δικτυου για να συνδεσεις το router με τον υπολογιστη σου. Αν δε εχεις υπολογισε μια PCI καρτα δικτυου στα 10-15?. Εγω χρησιμοποιω το Linksys WAG354G απο το Forthnet ADSL in-a-box plus και σε αποσταση περιπου 12-15 μετρων που εχω το Wii παιζει μια χαρα.
heyou Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 θελω να αγορασω ενα wi fi router ωστε να συνδεσω το wii και να αντικαταστησω το crypto f200 usb που μου εχει σπασει τα νευρα!!!εχετε να μου προτεινετε καποιο router?? θα χρειαστει να αγορασω και καποια καρτα για το pc ωστε να συνδεθειμε το router η μπορω να το συνδεσω kαι με το καλωδιο που τωρα παει στο f200? Εχεις ADSL σωστά? Wireless Adsl Modem/ Router της USRobotics - 85 ευρώ (*): http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=810&product=902071 Kάρτα δικτύου (αν δεν έχεις) - 4 ευρώ. Xρειάζεται για να ρυθμίσεις το router: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612204 Με αυτά εισαι κομπλέ. Η USRobotics ειναι εγγύηση (*)εχει μια ethernet θυρα. Αλλά λαπτοπ, Wii , Nintendo DS και PDA συνδέονται ασύρματα οπότε είσαι καλλυμένος. Αν στο μέλλον θέλεις πιο πολλές θύρες ethernet σύνδεσε του ένα switch - 7 ευρώ θα δώσεις.
kallair Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 k ego to wag354g xrisimopoio kai eimai apolita euxaristimenos k apo to wireless kai genika san router/modem. prosekse omws min pareis to v2 tou linksys wag354g giati exei provlima me ta polla connections k tis aposindeseis. den exei bgei firmware akoma gia auto.
FILIM0N Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Με 30 ευρουλάκια χτυπάς κάρτα τηλεόρασης για το pc, το συνδέεις μέσω s-video και κάνεις τη δουλειά σου. Αυτό θα κάνω αύριο. Εάν θέλεις περίμενε μέχρι Κυριακή να γράψω εντυπώσεις. Τελικα τι εγινε? Το δοκιμασες? Αν θες γραψες 2 κουβεντες, ισως απο αυτο εξαρτηθει αν παρουν καποιοι το Wii για να παιζουν στο PC.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα