Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii - Παιχνίδια και Απορίες

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτο γιατι κατεβαζοντας VC games,σου παρεχουν την ΑΔΕΙΑ να τα χρησιμοποιεις στην κονσολα σου.Δεν τα αγοραζεις με τον τροπο που ξερουμε δηλαδη.Γι'αυτο και αν καταλαθος τα σβησεις,δεν υπαρχει προβλημα αφου εχεις ηδη την αδεια και το κατεβαζεις ξανα free.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

den katalavainw giati i nintendo ekane tetoio anoigma sto online.afou den to katexei.apla gia na leei oti exei online?to olo sistima einai exairetika argo kai me polles trypes opws afti me ta games tou VC console.alla kai genika to olo skiniko me ta channels den kanei gia online.antigrapsane sta grigora to xboxlive kanontas proxeiro douleies.

i sony apo tin alli ta katafernei poli kalitera.

Rebel21 που ειδες τρυπα στα games του Virtual Console?

to na min mporeis na pas ta games se mia alli consola den einai dikaio pistevw.afou sto xbox mporeis.eprepe na sou edine tin dinatotita na allazeis profiles kai ta paixnidia na tautizonte me to ekastote profile.kai genika olo to sistima einai argo se 2mbit pou to dokimasa ekane poli wra na fortwsei to menu tou VC kai na katavasei ena game.

pws pas esy apo taxitita asmilon?

i sony dinei 15euro to tekken 5 kai i microsoft to worms ananaiomeno sta 8euro.kai mou poulaei i nintendo to ecco the dolphin kai toejam & earl 8euro.an einai dinaton diladi.ta paixnidia einai classika vevaia alla einai polli akriva gia ton logo oti einai original diladi den exoun kamia metatropi apla ta pairnoun kai ta petane mesa.oute online oute nea modes oute coop oute tipota.pragmatiki klepsia.

paradeigma se ligo kairo vgainei to mario kart64.valte kirioi ena neo mode, online multiplayer px 8 atomwn. min mou poulas trixes katsares kai original games 10 kai 15 etwn palia.

to olo online thema tou wii einai mia farsa mexri twra.ola ta games tou VC einai etoima apla einai thema marketing na vgainoun siga siga kathe mia i dio vdomades.

Εμενα απο το ολο θεμα του online Wii δεν μου αρεσει το Virtual Console.

Δεν υπαρχει ΜΙΑ στο εκατομμυριο να δωσω εστω 5 ευρω για να κατεβασω να παιζω στην κατα τα αλλα next-gen κονσολα μου excitebike,super mario bros και αλλα -διαμαντια- της 8bit εποχης.

Αν βαλουν κανενα goldeneye,ocarina of time,conker,banjo kazooie,perfect dark ευχαριστως....

Α,μια ερωτηση.Εβαλα 2-3 απο εδω στο Wii μου τους Wii numbers σας.Τωρα τι γινεται?Πηγαινει στον αλλον ειδοποιηση οτι τον προσθεσα?

Γενικα,πως δουλευει το ολο πραγμα?

Επισης τα Miis μου πως ταξιδευουν εδω κι εκει?Μονα τους ή τα στελνω εγω?Και γιατι δεν μου εχει ερθει κανενα???

Eιναι η πολιτικη της εταιριας ετσι και εγω διαφωνω και πιστευω οτι ειναι υπερτιμολογημενα και θα επρεπε να γινεται μια μικρη διορθωση, τουλαχιστον στα παιχνιδια που ειναι για κονσολες της Nintendo και εχει τον πηγαιο κωδικα. Aλλα αλλο αυτο και αλλο τρυπες, οι τρυπες αφορουν κατι που εχει σχεση με την ασφαλεια ή την σταθεροτητα του συστηματος.

Επισης εχεις δικιο το συστημα των Downloads εχει βαρυνει πολυ, το αφηνω αρκετη ωρα και δε φορτωνει και στο τελος το βγαζω απο το ρευμα επειδη δε βγαινει αλλιως. Ελπιζω να στρωσει και αυτο συντομα...

Αντε να τα σπασουν να γλυτωσουμε αυτη την φασαρια.

Εμενα απο το ολο θεμα του online Wii δεν μου αρεσει το Virtual Console.

Δεν υπαρχει ΜΙΑ στο εκατομμυριο να δωσω εστω 5 ευρω για να κατεβασω να παιζω στην κατα τα αλλα next-gen κονσολα μου excitebike,super mario bros και αλλα -διαμαντια- της 8bit εποχης.

Αν βαλουν κανενα goldeneye,ocarina of time,conker,banjo kazooie,perfect dark ευχαριστως....

petixes akrivws file mou ola ta games pou eipes ektos tou zelda den prokeitai na vgoun pote logo dikaiwmatwn pou anoikoun stin microsoft-rare.to ocarina of time einai thema xronou na vgei apla opws eipa kai prin logo marketing ta games vgainoun me sigekrimeni stratigiki wste na min paragonistoun kapoioi oxi kai toso top titloi.

asmilon to ethesa lathos.oxi trypes apla exei polla bugs edw kai ekei kai fenetai san mia grigori douleia overall.apla gia na leei oti exei online.

Πιστευω πως θα φτιαξει Rebel21 η κατασταση, αν μη τι αλλο η Nintendo εχει φοβερα εσοδα αυτη την στιγμη και θα κανει οτι καλυτερο μπορει για να τα επεκτεινει ακομα πιο πολυ...

Οσον αφορα τα παιχνιδια της Rare δε νομιζω να τιθεται θεμα Microsoft, ηδη το Donkey Kong το σημα κατατεθεν της Rare ειναι διαθεσιμο εδω και ενα μηνα για download οποτε ειναι απλα θεμα χρονο να ακολουθησουν και τα αλλα ;-)

sheik σε προσθεσα στην λιστα μου, αν με βαλεις και εσυ θα ενεργοποιηθει η επικοινωνια των κονσολων μας και θα μπορουμε να ανταλλασουμε email και Miis. Kαποια ειδοποιηση δε στελνεται...

Τα Mii ταξιδευουν ειτε αν τα στειλεις εσυ κανοντας κλικ στο εικονιδιο με τον φακελο, ειτε αν εχεις ενεργοποοιημενο το Mingle οποτε ταξιδευουν και θα τα βρισκουν οσοι ειναι στην λιστα σου στο Mii Parade τους.

Πιστευω πως θα φτιαξει Rebel21

Οσον αφορα τα παιχνιδια της Rare δε νομιζω να τιθεται θεμα Microsoft, ηδη το Donkey Kong το σημα κατατεθεν της Rare ειναι διαθεσιμο εδω και ενα μηνα για download οποτε ειναι απλα θεμα χρονο να ακολουθησουν και τα αλλα ;-)

asmilon ta exoume xanapei afta.o donkey kong anikei apoklistika stin nintendo.i rare den exei kanena dikaiwma panw ston xaraktira donkey kong.poli pithano na proipirxe sinvolaia apo tin SNES epoxi me to opoio na apalasotan i rare apo kathe dikaiwma panw sto sigekrimeno game.

na sou pw kai ena paradeigma to Mario Hoops 3-on-3 exei san developer tin SQUARE ENIX kai ekdotria tin nintendo.einai san na mou les oti i square tha vgalei to mario hoops sto online store tou playstation 3.i square den exei kanena dikaiwma panw sto game dioti danizetai ton xaraktira tis nintendo.elpizw na se voithisa.

apo ekei kai pera den xerw an mporei na plirwsei tin rare kai na vgalei px to goldeneye sto VC.

Kαποια ειδοποιηση δε στελνεται...

Τα Mii ταξιδευουν ειτε αν τα στειλεις εσυ κανοντας κλικ στο εικονιδιο με τον φακελο, ειτε αν εχεις ενεργοποοιημενο το Mingle οποτε ταξιδευουν και θα τα βρισκουν οσοι ειναι στην λιστα σου στο Mii Parade τους.

Δεν ειναι μεγαλη χαζομαρα να μην στελνεται ειδοποιηση στο ατομο που κανεις register ?????

Η μονη εξηγηση που βρισκω εγω ειναι για να προστατεψουν τον καθενα απο ανεξέλεγκτο spamming, που ειναι συχνο φαινομενο σε καθε email λογαριασμο. Με αυτον τον τροπο μονο καποιος φιλος ή γνωστος σου μπορει να επικοινωνησει με εσενα, αφου πρωτα εχετε ανταλλαξει τους κωδικους σας.

Μπορει να ηταν καλυτερα να ερχοταν τουλαχιστον μια ειδοποιηση για το register, αλλα και ετσι ειναι σχετικα ευκολο να βαλεις κοσμο στην κονσολα σου, εγω εχω το wii 2 βδομαδες και εχω καμια 30αρια ατομα... Απλα συνεννοείσαι με πμ σε διαφορα forum οπως εδω ή στο nparadise.gr και ολα καλα ;-)

thief molis prostethikes. :)

ante na bgei kana kalo online na sas paro ta sovraka se olous :)

asmilon pos evales to wii code se auto to gif?

ps. thief se evala alla akoma eisai gkri. kanei kapoia ora prin sindethoun oi xristes metaksi tous?

edit. problem solved. thelei 1-2 lepta min ginei to connection.

kallair εχω φτιαξει ενα mini οδηγο εδω:

Ωραιες υπογραφες με τα δικα σας Wii Codes!

πιστευω θα σε καλυψει ;-)

Για να συνδεθουν οι χρηστες μεταξυ τους θελει 5-10 λεπτα συνηθως...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...