Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii - Παιχνίδια και Απορίες

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βάζω που λέτε το Wii Sports μέσα και φτάνω στα μενού.Επιλέγω το πρώτο παιγνίδι,προχωράω και εκεί που έχω επιλέξει με ποιο mii θα παίξω και πατάω τα δύο κουμπάκια για πάρακάτω μαυρίζει η οθόνη και αργεί λίγο.Περιμένω και τελικά μου πετάει error :

An Error has occured.

Press the Eject Button, remove the Game disc and turn the power OFF.

Please read the Wii operations manual for more information.

Βγάζω το δισκάκι,αλλά το μηχάνημα δεν σβήνει.Αναγκαστικά το βγάζω από το ρεύμα το ανάβω και ξεκινάω το game ξανά.Πάω στο bowling,δουλεύει μιά χαρα,(έπαιξα πιάστηκα σήμερα) πάω στο baseball μια χαρά και αυτό.

Για να σβήσει το Wii, δεν χρειάζεται να το βγάλεις από το ρεύμα.

Αν κρατήσεις πατημένο για μερικά δευτερόλεπτα το POWER κουμπί επάνω στη κονσόλα, αυτή θα σβήσει.

Προφανώς το δισκάκι πρέπει να έχει πρόβλημα.

Αν δεν βγάλεις όμως άκρη και θές να δοκιμάσεις άλλο δισκάκι, μένω Λάρνακα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εν τω μεταξύ, προσπαθώ να βάλω τον connector της Nintendo (το usb μαρκούτσι) και δε μπορώ να συνδεθώ. Άντε να το καταφέρω και μετά να βάλω και την κάρτα τηλεόρασης να βλέπω το Wii στο pc.:razz:

Για το USB μπαρμπαδέλι, κάνε uninstall τους drivers και πέρνα τους κανούργιους (1.04) που θα κατεβάσεις από εδώ

Για να κάνεις σωστό uninstall πάνε και ακολούθησε τις οδηγίες από εδώ.

Για το USB μπαρμπαδέλι, κάνε uninstall τους drivers και πέρνα τους κανούργιους (1.04) που θα κατεβάσεις από εδώ

Για να κάνεις σωστό uninstall πάνε και ακολούθησε τις οδηγίες από εδώ.

Τα έχω κάνει όλα αυτά και έχω περάσει τους καινούριους drivers. :lol:

Εσύ απλώς έκανες install και ΜΟΝΟ αυτό; Δεν έκανες απολύτως τίποτα άλλο; (δεν πείραξες ports στο router, δεν έκανες bridge την καινούρια σύνδεση που δημιουργήθηκε κλπ; ).

Έχω προσπαθήσει πολλές φορές και βρήκα τον διάολό μου. :lol: Υπ'όψην πως το test το οποίο έχει στο site της nintendo για το μπαρμπαδέλι το περνάω (συμβατό σύστημα). Τι να κάνω; Καμία λύση παίζει;

test,test

sorry gia ta greeklish,einai to prwto m mnm apo wii!!kaloutsikos o opera.exw omws problem.otan exw sto pc to zonealarm anoixto to wii den sindeete.ti na kanw?to diktyo to exw san trusted sto zonealarm.

ορισε και τη διεύθυνση IP του Wii σαν trusted.

Τα έχω κάνει όλα αυτά και έχω περάσει τους καινούριους drivers. :lol:

Εσύ απλώς έκανες install και ΜΟΝΟ αυτό; Δεν έκανες απολύτως τίποτα άλλο; (δεν πείραξες ports στο router, δεν έκανες bridge την καινούρια σύνδεση που δημιουργήθηκε κλπ; ).

Έχω προσπαθήσει πολλές φορές και βρήκα τον διάολό μου. :lol: Υπ'όψην πως το test το οποίο έχει στο site της nintendo για το μπαρμπαδέλι το περνάω (συμβατό σύστημα). Τι να κάνω; Καμία λύση παίζει;

Δεν έκανα τίποτα άλλο πέρα από την εγκατάσταση των drivers.

Δεν έχω όμως router.

Bridge την σύνδεση πάντως την κάνουν αυτόματα οι drivers.

Τέστ στο site της Nintendo???

Βασικά πρώτα απ'όλα κάνε τέστ connection μεταξύ Wii και USB dongle.

Αν η σύνδεση είναι επιτυχής, τότε μπορεί να φταίει το firewall σου ή κάτι άλλο.

Εγώ π.χ, πρέπει να απενεργοποιώ το Protowall διότι μπλοκάρει όλες τις Nintendo ΙPs.

Παιδιά σχετικά με προηγούμενο πόστ μου που έλεγα για πιθανόν πρόβλημα, άκυρο. Τελικά είχε αποσυνδεθεί το χειριστήριο από την κονσόλα και ήθελε εκ νέου συχρονισμό, πατώντας το κουμπί που είναι μέσα στην υποδοχη της κάρτας μνήμης στο μπροστινό μέρος της κονσόλας.

Και βέβαια γι ακόμα μια φορά ..Wii Rulez.

Aααα να μη το ξεχάσω, σας έχω κάτι σπέσιαλ σε περίπτωση που θέλετε να ακούτε ίντερνετ ράδιο-μουσική, μέσα από το wii... η λύση λεγεται h**p://www.finetune.com/wii/ και είναι πολύύύύ καλό!!!

downloaded content?! kai pou tha to valoume? stin 512mb esoteriki mnimi i stin extra apo mprosta? makari na exei downloaded content alla den to kovo na afinoun na ta apothikeuoume se external meso apothikeusis giati tote tha ginetai i konsola exploited poli eukola.

Στην SD μπορεις να αποθηκευσεις οτι θες φιλε kallair. Τα downloads κλειδωνονται με βαση τον αριθμο της κονσολας σου, οποτε δε μπορει να παιχτουν καπου αλλου.

(βεβαια περιμενουμε πως και πως να σπασει αυτο ;-))

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...