kallair Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Επισης μπορεις να ανταλλαξεις Mii, τα οποια εχουν πολυ γελιο! Μου εστειλαν ενα Μητσοτακη (δε θυμαμαι ποιος να πω την αληθεια:oops:) που εχει πολυ πετυχημενος και τον στελνω παντου . thief7710 σε προσθεσα στη λιστα μου και σου εστειλα μερικα Mii μου ;-) Με το Rayman δεν υπαρχει καποια λυση παιδια? hahaha. kala o mitsotakis einai korifi! AAA poiotis. p.s. min pairneis k poli sta sovara ta minimata pou dexesai/dexeste apo mena. tin kiria xrisi tis konsolas tin kanei o 14xronos aderfos mou k eksou k to xelonaki pou sou esteile me tin foto.. :-P. ego pizo toso kathe mera pou feugo to proi k girizo 10 to vradu. ase pou apo to wii stin arxi eixa piastei toso pou den mporousa na skapso kati toixous pou ithela i na kouvaliso kati paragkelies... poli kapsimo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thief7710 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 thanks man tha sou steilo kai ego merika me tin proti eukairia.steile ton mitsotaki oposdipote!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrest Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 egw exw ena kalo mii gia ton petran.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FILIM0N Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Με 30 ευρουλάκια χτυπάς κάρτα τηλεόρασης για το pc, το συνδέεις μέσω s-video και κάνεις τη δουλειά σου. Αυτό θα κάνω αύριο. Εάν θέλεις περίμενε μέχρι Κυριακή να γράψω εντυπώσεις. Eχω ηδη καρτα, αλλα δεν ειναι ξεκαθαρο αποτι εχω διαβασει, αν ειναι ικανοποιητικη ποιοτητα. Αν θες γραψε τις εμπειριες σου. Για ριξτε μια ματια ...... http://www.x2vga.com/ Αναλογο VGA Βοx ειδα σε ενα αλλο forum, οπου εδειχνε απλα μαυρη εικονα. Δεν ξερω κατα ποσο μπορω να το εμπιστευτω. Αν και λεει οτι υποστηριζει ολα τα 480p παιχνιδια. Υπαρχει καποιο τεστ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiorgos_55 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 ΤΕΡΜΑΤΙΣΑ το Zelda (περίπου 60 ώρες).:smile: Τώρα μου φαίνεται θα αρχίσω να περιπλανιέμαι στη Hyrule, να περάσει η ώρα. Το τερματισες 100%??? δλδ με ολες τις καρδιες (20) τα bug kai ta φαντασματα??? Εμενα μου πηρε σχεδον 40 ωρες (Για την ακριβεια ημουν 39.23 πριν μπω στο δωματιο του ganon (τελευταιος αρχηγος για οσους δεν εχουν ξαναπαιξει Zelda) kai ενα τεταρτακι μεχρι να τον σφαξω 39.50 πες 40) με 17 καρδιες, 5 hidden skill, 35 ghost kai 10 bug... Τωρα θα αρχισω να ψαχνω για ολες τις καρδιες bug κτλ... Για να δω ποσο θα μου παρει να το τελειωσω 100% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heyou Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Το τερματισες 100%??? δλδ με ολες τις καρδιες (20) τα bug kai ta φαντασματα??? Εμενα μου πηρε σχεδον 40 ωρες (Για την ακριβεια ημουν 39.23 πριν μπω στο δωματιο του ganon (τελευταιος αρχηγος για οσους δεν εχουν ξαναπαιξει Zelda) kai ενα τεταρτακι μεχρι να τον σφαξω 39.50 πες 40) με 17 καρδιες, 5 hidden skill, 35 ghost kai 10 bug... Τωρα θα αρχισω να ψαχνω για ολες τις καρδιες bug κτλ... Για να δω ποσο θα μου παρει να το τελειωσω 100% oxi me oles tis kardies, me 19 fantasmata, 6 hidden skills Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wiimaniac Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 sigoyra to exete dei.... http://www.decalgirl.com 1on den ta fernoyn sto ellada, 2on mipws ta exei dei kaneis edw? ena burberry tha to evaza sto wii moy! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntouzieras Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 sigoyra to exete dei....http://www.decalgirl.com 1on den ta fernoyn sto ellada, 2on mipws ta exei dei kaneis edw? ena burberry tha to evaza sto wii moy! omologw oti einai m@m@to!!dn to eixa dei!opoios ta entopisei ellada na postarei!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damdim Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Γεια από εμένα. Μόλις πήρα το Wii και έκανα add τον Partner, τον xrest και τον asmilon. Ο δικός μου αριθμός είναι 1930 7352 1779 4676. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikza Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 όταν στέλνεις ένα μήνυμα σε ένα Wii φίλο δεν πρέπει να τον ενημερώνει για το εισερχόμενο μήνυμα φωτίζοντας το slot? επίσης όταν προσθέτεις κάποιον wii φίλο σου δεν του αποστέλεται μήνυμα που να τον ενημερώνει οτι του έστειλες invitation? με έχει μπερδέψει λιγάκι το σύστημα αυτό... και άλλη μια απορία, μπορώ να μετακινήσω τα channels και να τα βάλω με τη σειρά που εγώ θέλω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Τον ενημερωνει με το φοβερο illumination του slot, αρκει να εχει προστεθει στην λιστα σου... Αν δεν ειναι στην λιστα σου δε λαμβανεις κανενα μηνυμα απο αυτον, ουτε καποια ειδοποιηση οτι αυτος σε προσθεσε στην λιστα του. Οταν ομως βαλετε και οι 2 τα αντιστοιχα Wii Code τοτε μπορειτε να στελνετε μηνυματα, να ανταλλασετε Miis και να παιζετε online οταν βγουν παιχνιδια που το υποστηριζουν. Τα καναλια τα μετακινεις ολα με το Α+Β εκτος απο το Disk Channel το οποιο μενει παντα πρωτο πανω αριστερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikza Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Τον ενημερωνει με το φοβερο illumination του slot, αρκει να εχει προστεθει στην λιστα σου... Αν δεν ειναι στην λιστα σου δε λαμβανεις κανενα μηνυμα απο αυτον, ουτε καποια ειδοποιηση οτι αυτος σε προσθεσε στην λιστα του. Οταν ομως βαλετε και οι 2 τα αντιστοιχα Wii Code τοτε μπορειτε να στελνετε μηνυματα, να ανταλλασετε Miis και να παιζετε online οταν βγουν παιχνιδια που το υποστηριζουν. Τα καναλια τα μετακινεις ολα με το Α+Β εκτος απο το Disk Channel το οποιο μενει παντα πρωτο πανω αριστερα. Wiiiiiiii!! ευχαριστώ πολύ! όντως το slot είναι τέλειο όταν ανάβει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis32 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Γειά σας και από μένα.Μπήκα στο κλάμπ των ιδιοκτητών Wii διαβάζοντας τα topics του στο insomnia. Πήγα και πήρα το τελευταίο κομμάτι που είχε μείνει στο μαγαζί με ηλεκτρονικά της περιοχής μου. Καταρχήν πρόσεξα ότι και στην Κύπρο το αυτοκόλλητο της Nordec έχει. Διάβασα που λέτε όλα τα καλά και φοβερά που είπατε, γιαυτό άλλωστε και έτρεξα να το πάρω, γιατί καιρό είχα να παίξω κάτι που οι καλές εντυπώσεις που θα μου άφηνε δεν θα ήταν τα φοβερά του γραφικά αλλά το πόσο θα το διασκέδαζα παίζοντας.Ακριβώς αυτό είναι! Διάβασα όμως και τα κακά του και τα προβλήματα που εμφανίστηκαν.Λέω τώρα το τελευταίο είναι στο μαγαζί δεν έχω και option να διαλέξω μην πέσω σε κανένα προβληματικό,θα το πάρω και θα δώ την τύχη μου χεχε.Τελικά τζάμι δούλεψαν όλα,η σύνδεση με τον Lynksys άμεση αν και στην αρχή λίγο αργό το κατέβασμα του update ,(κόλλησε λίγο,και αφού το έψαξα λίγο σε διάφορα forums το έβγαλα από την μπρίζα,αφού δεν έσβηνε αλλιώς), αλλά του άλλαξα θέση και λύθηκε το πρόβλημα.Επιτέλους τελείωσαν τα updates κατέβασα και τον οpera ,τσέκαρα ότι όλα οκ και επιτέλους ας αρχίσουν τα games! Το πρόβλημα μου είναι εδώ λοιπόν (σας τα έπρηξα μέχρι να φτάσω εδώ ε;Ενθουσιασμός τί να κάνουμε) Βάζω που λέτε το Wii Sports μέσα και φτάνω στα μενού.Επιλέγω το πρώτο παιγνίδι,προχωράω και εκεί που έχω επιλέξει με ποιο mii θα παίξω και πατάω τα δύο κουμπάκια για πάρακάτω μαυρίζει η οθόνη και αργεί λίγο.Περιμένω και τελικά μου πετάει error : An Error has occured. Press the Eject Button, remove the Game disc and turn the power OFF. Please read the Wii operations manual for more information. Βγάζω το δισκάκι,αλλά το μηχάνημα δεν σβήνει.Αναγκαστικά το βγάζω από το ρεύμα το ανάβω και ξεκινάω το game ξανά.Πάω στο bowling,δουλεύει μιά χαρα,(έπαιξα πιάστηκα σήμερα) πάω στο baseball μια χαρά και αυτό.Μην σας τα πολυλογώ (...ναι καλά τώρα το σκέυτηκες αυτό,πολύ αργά φιλαράκι συνέχισε όμως ) μόνο τα δυό αυτά παίζουν,bowling και baseball.Τα άλλα τρία φτάνουν πάντα μέχρι την μαύρη οθόνη πρίν την αρχή και πετάνε το error. Σκέφτηκα ότι θα φταίει το δισκάκι (πολύ πιθανόν) και εξηγήθηκα με το μαγαζί αύριο θα πάρουμε τηλ. μήπως μου το αλλάξουν,δεν έχω και κανένα άλλο owner εδώ κοντά να έπαιρνα το δικό του να δοκιμάσω. Όπως και να έχει είπα να το πώ και εδώ μήπως έτυχε σε κανένα άλλο και μας διαφωτίσει. Φανταστείτε πάντως αφού με μόνο αυτά τα δύο έπαθα πλάκα τι θα γίνει με όοοολα τα άλλα. Αυτάαα ,και σόρρυ για την πολυλογία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 test,test sorry gia ta greeklish,einai to prwto m mnm apo wii!!kaloutsikos o opera.exw omws problem.otan exw sto pc to zonealarm anoixto to wii den sindeete.ti na kanw?to diktyo to exw san trusted sto zonealarm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BucketheadGR Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 test,testsorry gia ta greeklish,einai to prwto m mnm apo wii!!kaloutsikos o opera.exw omws problem.otan exw sto pc to zonealarm anoixto to wii den sindeete.ti na kanw?to diktyo to exw san trusted sto zonealarm. Από όσα είδα για σύνδεση προϊόντων Nintendo έχοντας το zone alarm, δεν αρκεί απενεργοποίηση ούτε να το δηλώσεις σαν trusted. Θέλει ΠΛΗΡΗ απεγκατάσταση. Αλλιώς υπάρχουν μόνιμα προβλήματα με τη σύνδεση... Αν θέλεις κάτι σε free, τσέκαρε το Avast. Αλλά προς θεού! Όχι απενεργοποίηση. Χτες έκανα απενεργοποίηση και μου έσκασαν ιοί στην registry να 'ούμε σε χρόνο dt. Εν τω μεταξύ, προσπαθώ να βάλω τον connector της Nintendo (το usb μαρκούτσι) και δε μπορώ να συνδεθώ. Άντε να το καταφέρω και μετά να βάλω και την κάρτα τηλεόρασης να βλέπω το Wii στο pc.:razz: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα