Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii - Παιχνίδια και Απορίες

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Kαλά, ο xrest ούτως ή άλλως μία αγάπη για τα Zelda την είχε ήδη.

Αλλά το να βρίσκει το Zelda τόσο μα τόσο καλό, για μένα προσωπικά σημαίνει πολλά, μιάς και ο φίλος μας έχει παίξει πάμπολλα παιχνίδια, αρκετά από τα οποία είναι επίσημα υποψήφιοι για Game of the Year.

Όσο για τον p3tran, σε καμία περίπτωση δεν τον κόβω δυστυχισμένο. Αντίθετα,είμαι σίγουρος ότι κυριεύεται από γλυκές ενοχές που του αρέσει το Wii τόσο πολύ :-)

Για τα Ελληνικά στο Wii, να πώ ότι είναι σωστός πονοκέφαλος να τα γράψεις.

Ελπίζω να κάνουν κάνα update και να μπούν οι χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο.

Τέλος, να πώ ότι ακόμα και τώρα δεν έχω συνηθίσει την απίστευτη ακρίβεια του χειριστηρίου. Δεν το περίμενα τόσο μα τόσο καλό.

Επίσης μου έκανε εντύπωση το βάρος της κονσόλας. Αν και πολύ μικρή, είναι ιδιαίτερα βαριά (σε συνάρτηση με το μέγεθός της).

Έχω ένα DVD player που είναι τριπλάσσιο σε όγκο και έχει κυριολεκτικά το μισό σχεδόν βάρος. Το άνοιξα μιά φορά και μέσα είναι τελείως άδειο. Όλος ο όγκος είναι για μόστρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ma den eixa pei k tpt kako gia to wii,apla i konsola arxika mou itan adiafori k taxw pei se insomniates.to zelda panta marese,opws k ta metroid,mario k genika tis nintendo ta games.epeidi egw se mia konsola koitaw to lineup tis auto me anisixouse,opws k akoma exw erwtimata.alla sigoura i konsola aksizei k to oti den aresei ston petran to zelda i to wii de paei na pei oti to idio tha sinebaine k se mena.den ton epiasa akribws ton sillogismo auton.Fan sega eimai hardwarika.pleon kinoume se allo fasma.fan software eimai,k paw opou tha paiksw ta games pou agapw.

oso gia to zelda eimai stin filaki pou ws morfi likou.2 wres gaming.apla akolouthw tin simbouli tou heyou k kanw kratei gia to component.allwste asxoloumai poli me to virtual console

sainia gia peite moy: exw to mii moy kai thelw na to metaferw me to wiimote se alli konsola. tha metaferthei mazi me toys skill points poy exei apoktisei?

to rwtaw giati otan paw na epilexw mii apo to xeiristirio gia na paixw leei ti i proodos den tha apothikeytei.

P.S. poly argoyme me ta crackarismata kai anysixw...:confused:

Eγω παντως θα ηθελα να δω στο Wii ενα Zelda με καλυτερα γραφικα και πραγματικη μουσικη με κλασσικα οργανα σε στυλ .....ΑPOCALYPTICA ....

http://www.dailymotion.com/visited/search/apocalyptica%2B/video/x185k_apocalypticapath

http://www.dailymotion.com/visited/search/apocalyptica+/1

Exoυν παιξει ηδη και το κλασσικο Zelda Theme .....και ειναι φοβερο ....

Εντάξει, πολύ προσεγμένο και ποιοτικό παιχνίδι το Zelda, αλλά αν δεν είσαι φανατικός Nintendακιας και αν έχεις παίξει και προηγούμενα παιχνίδια της σειράς (προσωπικά, A Link to the Past, Link's Awakening, Wind Waker), ε τότε δεν προσφέρει τίποτα καινούριο, περισσότερο σου ξυπνάει νοσταλγικές μνήμες. Συγκεντρώνει όλα τα γνωστά και καλά στοιχεία των προηγούμενων παιχνιδιών χωρίς να προσθέτει κάποιο καινοτομικό στοιχείο στη σειρά που θα την ανανεώσει. Αυτό για μένα κάνει το παιχνίδι να δείχνει πολύ τα χρόνια του (δε μιλάω απο πλευράς γραφικών, αυτό είναι δεδομένο, αλλά και απο πλευράς gameplay σχεδιασμού).

Με λίγα λόγια, αρκετά συντηρητικό Zelda, 8/10 από εμένα.

Προσωπικά με βλέπω να αφιερώνω πολύ περισσότερο χρόνο στο PS2 τους επόμενους μήνες, συγκεκριμένα με τα εκπληκτικά FFXII και Rogue Galaxy...

Ελπίζω να δούμε μεσα στα επόμενα 1-2 χρόνια τόσο ποιοτικά RPG, τα έχει ανάγκη το Wii (και εμείς).

easily to zelda best game of 2006,k exw paiksei molis 1 wra...

pssss ti les twra...ena 10ari stroggilo k apo mena

κουζουλαθηκες εντελως αγορινα μου?

best game of 2006? :D :D :D

μπας και πηγες σε καννα δυνατο rave party την πρωτοχρονια και δεν εχεις συνελθει ακομα? :D :D :D :D

κουζουλαθηκες εντελως αγορινα μου?

best game of 2006? :D :D :D

μπας και πηγες σε καννα δυνατο rave party την πρωτοχρονια και δεν εχεις συνελθει ακομα? :D :D :D :D

gousta re petran!!:mrgreen: :mrgreen:

maresei trela.k skepsou oti prwtoxronia ontws piga se kammeno party..pff mousikares...xxaxxa

re paidia ti allo mporeis na kaneis me to wii number ektos apo to na miliseis me kapoion.den exw katsei akoma na to kanw kai exw vgalei kai to wii apo to internet. to evala mia fora na dw ton opera se enan filo pou exei wireless kai to evgala meta apo ena lepto.axizei tipota?

gia tin wra tpt allo rebel.to online tou wii xreiazetai gia updates,gia to virtual console,gia ton opera,gia to forecast k gia minimata

ok den asxoloume akoma tote.kathws den me endiaferoun ola afta ektos apo to virtual console .exw kai to classic controller tromara mou.anamenoume kana online game.elpizw se ligo kairo na ftiaxei i nintendo to sistima kai anti gia arithmous kartwn ananewsis na exoume onomata.

Επισης μπορεις να ανταλλαξεις Mii, τα οποια εχουν πολυ γελιο! Μου εστειλαν ενα Μητσοτακη (δε θυμαμαι ποιος να πω την αληθεια:oops:) που εχει πολυ πετυχημενος και τον στελνω παντου :-D. thief7710 σε προσθεσα στη λιστα μου και σου εστειλα μερικα Mii μου ;-)

Με το Rayman δεν υπαρχει καποια λυση παιδια?

.elpizw se ligo kairo na ftiaxei i nintendo to sistima kai anti gia arithmous kartwn ananewsis na exoume onomata.

Aυτό μήν περιμένεις να αλλάξει ποτέ.

Οι κωδικοί είναι πάγια τακτική της Nintendo.

Πάλι καλά να λές που τα παιχνίδια που έχουν online χρησιμοποιούν το κεντρικό κωδικό της κονσόλας.

Στο DS κάθε παιχνίδι έχει το δικό του 16-ψήφιο αριθμό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...