Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii - Παιχνίδια και Απορίες

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

pira k gw to zelda twra.tha to ebalw se ligo.basika auto pou mou kane entipwsei apo tis agores m itan to classic controller.para polli kalo k euxristo.meta to castlevania 4 irthe i wra tou donkey kong country k mario 64

Έπεσες με τα μούτρα στην Wiimania βλέπω :grin:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

pira k gw to zelda twra.tha to ebalw se ligo.basika auto pou mou kane entipwsei apo tis agores m itan to classic controller.para polli kalo k euxristo.meta to castlevania 4 irthe i wra tou donkey kong country k mario 64

emena to classic controller den mou poliarese.ligo pseftiko kai avolo sta xeria epidei einai mikro.to castlevania 4 einai korifi pantws.

nai symphonyof the night k portait of ruin.exei foberi sinergasia k to portrait k gameplay.to 4 pou iparxei sto vc thewritai to kalitero stin 16bit era.

re panther pou den exei wraia paixndia to vc?egw kammia 10aria thelw na katebasw.k anarwtiomoun an mporw na ta swsw se sd card k na ta metaferw se allo wii

min to les dio tria itan patates.to korifaio pantws einai to symphony of the night.
βασικά λες αυτό και λογικό αφού καποιά παιχνίδια καλό θα ήταν να μένουν 2δ. Όσο για το καλύτερο σύμφωνα με έγκυρες πηγές(γκουχ γκουχ) είναι αυτό στο ds αλλα κι αυτο είναι απο τα καλύτερα

Παιδιά καλησπέρα,

έχω το Wii από τις πρώτες μέρες κυκλοφοριας του, και τώρα μετά από 1 μήνα κοντά, βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να αναφέρω οτι είμαι ο πρώτος που πιθανότατα να έχει ελαττωματικό Wii. Χωρίς να θέλω να κινδυνολογήσω, περιγράφω το πρόβλημα.

Καθώς δούλευα το Internet Browser, κάποια στιγμή άρχισε το χεράκι να πηγαίνει όπου ήθελε και να εξαφανίζεται. Φαινόταν να σβήνει το χειριστήριο και μόλις πατούσα κάποιο κουμπί εμφανιζόταν πάλι το χεράκι. Το άνοιξα πάλι χθές, μετά απο 8 μέρες και πλέον δε δουλεύει καθόλου το χειριστήριο. Μετά από πολλές φορές πατήματος του κουμπιού Α μπορεί και να πιάσει και να με βάλει στο μενού του Wii, οπου από εκεί και πέρα πλέον το χεράκι δεν είναι πουθενά.

Πράγματα που έκανα μήπως και φτιάξει:

1) Αλλάξα μπαταρίες με καινούριες

2) Πάτησα το Sync στην πίσω μεριά του χειριστηρίου

3) Δοκίμασα και δεύτερο χειριστήριο με καινούριες μπαταρίες

4) Έβγαλα το ρεύμα και το ξανασύνδεσα

5) Έλεγξα το καλώδιο του σένσορα

ότι και να έκανα το πρόβλημα παραμένει. Όποιος έχει κάποια ιδέα ας την μοιραστεί μαζί μου.

(Φοβάμαι μήπως έφαγε τίποτα απο το internet)

EDIT

Όλα τα έκανα αλλά δεν έκανα σωστό συγχρονισμό του χειριστηρίου. Δηλαδή δεν έκανα το εξής βήμα:

Open the SD Card Slot cover on the front of the Wii console and press the SYNC button on the inside of the compartment.

Θα το δοκιμάσω το απόγευμα και είμαι σχεδόν σίγουρος οτι αυτό θα φταίει. Δηλαδή το χειριστήριο έχασε τον συγχονισμό του και εγώ δεν έκανα σωστά την διαδικασία επανασυγχρονισμού.

nai symphonyof the night k portait of ruin.exei foberi sinergasia k to portrait k gameplay.to 4 pou iparxei sto vc thewritai to kalitero stin 16bit era.

re panther pou den exei wraia paixndia to vc?egw kammia 10aria thelw na katebasw.k anarwtiomoun an mporw na ta swsw se sd card k na ta metaferw se allo wii

Xαίρομαι που σου αρέσουν τα VC games.

Αλλά, ΔΕΝ μπορείς να τα φορτώσεις σε SD και να παίξουν σε άλλο Wii.

Σε SD μπορείς να τα φορτώσεις, αλλά θα παίζουν μόνο στο δικό σου.

"se ligo tha arxisw na paizw.ebala ta probata sto mantri,k sinexizw"

Ειπε ο Κυρ Μητσος απο την κατω Ραχουλα στην γυναικα του την Κατινα για το Γουϊ μετα απο μια κουραστικη μερα στην δουλεια... :-D

Μπήκα και εγώ στο club!

Μου κόλλησε το Wii οταν φορτωνε ο Opera

mpa de blepw gia kratei.se ligo tha arxisw na paizw.ebala ta probata sto mantri,k sinexizw

και εγω ετσι εκανα και το προχώρησα, αλλα μετα οταν πηρα το RGB καλώδιο ειδα την διαφορά στην ποιοτητα της εικονας και τσαντίστηκα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...