heyou Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Υποψιάζομαι ότι πολλά απο τα προβλήματα που παρουσιάζονται σε μερικά Wii αφου συνδεθούν στο δίκτυο, μπορεί να οφείλονται σε διακοπές που κάνει η σύνδεση ή ο router. Δειτε και στο PC σας. Αν εγκαταστήσετε κάποιο πρόγραμμα και μπει και κάποιο corrupted αρχειο του προγράμματος, μετά θα έχετε ολο προβλήματα με τα windows. Τελικά τα προβλήματα που ανέφερα ήταν απλώς λανθασμένες ρυθμίσεις ή παραλλείψεις. Δεν έχει κανένα πρόβλημα το Wii μου.
sheik Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Και μια ακομα ερωτηση. Πηγα πριν λιγο και αγορασα ενα φορτιστη διοτι μου τελειωσαν οι μπαταριες και δε λεει να αλαλζω συνεχεια. Δεν τον εχω ανοιξει ακομα,κι αυτο γιατι διαβασα στο βιβλιαρακι οτι απαγορευεται να χρησιμοποιεις στο Wiimote μπαταριεσ εκτος αλκαλικων.Δηλαδη ΜΟΝΟ αλκαλικες μπαταριες. Διαβασα και πιο κατω,οτι δεν πρεπει να χρησιμοποιεις επαναφορτιζομενες μπαταριες,νικελιου-καδμιου(αν θυμαμαι καλα).Και ερωτω εγω. Απο τα λιγα που ξερω,ΔΕΝ υπαρχουν επαναφορτιζομενες αλκαλικες,επομενως τι?Δεν κανει να χρησιμοποιω γενικα επαναφορτιζομενες? Οι μπαταριες που πηρα ειναι Ni-Mh...δεν ειναι καδμιου ετσι?
heyou Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Kαι εγω Ni-MH έχω βάλει. Λες να χουμε προβλημα?
xrest Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 224 sto bowling.pame gia kalitera.pisteuw oti kalo.
panther_512 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Το Θέμα με τις μπαταρίες: Όσον αφορά το θέμα με τις μπαταρίες, εξ'απανέκαθεν η Nintendo στα εγχειρήδειά της απαγόρευε τη χρήση μπαταριών νικελίου-καδμίου. Αυτά ίσχυαν από το πρώτο Gameboy που είχε βγάλει. Για την ιστορία, έχω 2 Gameboy από το 89-90 και πάντα νικελίου-καδμίου μπαταρίες είχα μέσα. Καί τα 2 ακόμα και σήμερα χαίρουν άκρας υγείας. Την απαγόρευση την έχουν για τον απλούστατο λόγο ότι ακόμα και σήμερα κυκλοφορούν επαναφορτιζόμενες χαμηλότερης ποιότητας, οι οποίες και μπορεί να έχουν διαρροές ή ακόμα και να εκρύγνονται κατά τη φόρτιση. Αγοράστε καλές μπαταρίες Ni-MH (Duraccel, Phillips, Energizer), άνω των 2100μΑ, μαζί με ένα καλό ταχυφορτιστή (των 6 ωρών) και θα είστε μιά χαρά. Επίσης να τονίσω ότι οι αλκαλικές έχουν γραμμική πτώση τάσης συναρτήση του χρόνου, σε αντίθεση με τις επαναφορτιζόμενες, οι οποίες και έχουν σχεδόν σταθερή τάση μέχρι να αποφορτιστούν τελείως. Με λίγα λόγια, οι επαναφορτιζόμενες στρεσσάρουν λιγότερο τη συσκευή μας από τις αλκαλικές. Τέλος, ΠΟΤΕ μην υπερφορτώνετε τις μπαταρίες σας. Να περιμένετε να αδειάσουν τελείως πρίν τις φορτίσετε. Η υπερφόρτιση τις καταστρέφει ταχύτατα. Εδιτ: xrest, καλορίζικο το Wii σου Ελπίζω να αγόρασες το Zelda έτσι? Με τη πρώτη ευκαιρία θα σε κάνω add (τώρα η κοπέλαμου πήρε αγκαλιά την TV να δεί τις σειρές της)
xrest Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 zelda aurio pou tha katebw athina.de to brika stin perioxi mou.thanx pather:) ama sindesw usb stick stis usb tou wii,mporei na xreisimeusei se tpt?
panther_512 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 ama sindesw usb stick stis usb tou wii,mporei na xreisimeusei se tpt? Φυσικά και χρησιμεύει! Αν το usb stick σου έχει φωτάκι, το φωτάκι θα ανάψει.
xrest Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 exei fwtaki.otan to anoigw,to usb einai alive.otan eimai sto dashboard tou wii den anabei.mporw na swsw games?to blepei kapou?giati sto data managment mono gia sd card exei. pantws mexri naxw to component sta xeria mou to 576i einai monodromos stin hdtv.mono tholoura exei.to perimena poli poli xeirotero stin apeikonisei me to aplo kalwdio.eutixws einai poli poli kalitero.meta ta miis ta koroideua alla einai kolimma na ftiaxneis.exw ftiaksei ena mii gia ton petran me ena minima super...k ok den einai kourastiko.exw paiksei 4 wres wii sports.kalitero athlima basika einai to golf.
notorious20 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 den nomizw na to vlepei me kapoio tropo.. isos me kanena update..
ntouzieras Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 simera eida gia prwti fora to blue led tou wii nanavei, omologw oti entiposiastika!!! xazomara tis nintedo pou den to exei stadar...elpizw na ginei kapoio update giauto..an k de nomizw, einai kathara gia emporikous skopous, na se anagasei na sinithiseis to internet mesa apo to wii...mallon!
panther_512 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 exei fwtaki.otan to anoigw,to usb einai alive.otan eimai sto dashboard tou wii den anabei.mporw na swsw games?to blepei kapou?giati sto data managment mono gia sd card exei. pantws mexri naxw to component sta xeria mou to 576i einai monodromos stin hdtv.mono tholoura exei.to perimena poli poli xeirotero stin apeikonisei me to aplo kalwdio.eutixws einai poli poli kalitero.meta ta miis ta koroideua alla einai kolimma na ftiaxneis.exw ftiaksei ena mii gia ton petran me ena minima super...k ok den einai kourastiko.exw paiksei 4 wres wii sports.kalitero athlima basika einai to golf. Ρε συ, πλάκα σου έκανα! Εννοούσα ότι δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε καμία περίπτωση, τουλάχιστον επί του παρόντως. Για την ώρα, οι USB χρησιμεύουν μόνο για τον USB LAN adaptor. Στο μέλλον ίσως να το χρησιμοποιήσουν και για άλλους σκοπούς, όπως το ρημάδι το external drive που είχαν υποσχεθεί ότι το Wii θα μπορούσε να συνδεθεί. Και ναί, τα Miis έχουν πολύ φάση. Κάτσε να σου στείλω καμιά 10-ριά. Όσο για τα Wii sports, το bowling είναι μακράν το αγαπημένο μου.
Exoskeletor Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 gia na sindesoume sto internet to wii xriazomaste ayto to usb lan adaptor? poso kanei?
heyou Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 zelda aurio pou tha katebw athina.de to brika stin perioxi mou.thanx pather:)ama sindesw usb stick stis usb tou wii,mporei na xreisimeusei se tpt? Το Media Markt και το Πλαισιο το χουν 54 ευρώ. Στο λέω για να γλιτώσεις 6 ευρώ.
heyou Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 ΤΕΡΜΑΤΙΣΑ το Zelda (περίπου 60 ώρες).:smile: Τώρα μου φαίνεται θα αρχίσω να περιπλανιέμαι στη Hyrule, να περάσει η ώρα.
xrest Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 pira k gw to zelda twra.tha to ebalw se ligo.basika auto pou mou kane entipwsei apo tis agores m itan to classic controller.para polli kalo k euxristo.meta to castlevania 4 irthe i wra tou donkey kong country k mario 64
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα