asmilon Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 O Opera στο Wii παιζει κανονικα τις πιο πολλες σελιδες στο ιντερεντ χωρις κανενα προβλημα σαν κανονικος browser στο pc. Μπορει να παιξει και flash περιεχομενο (μεχρι την εκδοση 7) και δειχνει αψογα τα ελληνικα. Το μονο που δε μπορει ειναι ActiveX components και Javascript, καλυτερα φυσικα για λογους ασφαλειας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ale3is Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 και να υποθεσω οτι δεν μπορει να γινει κατι για τα javascript,e? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Nτάξει ρε συ, δεν μπορούν να τους έχουν και όλους ικανοποιημένους.Ναι αλλά κοιτάς πάντα την πληοψηφία Στην δική μου περίπτωση π.χ, όπως και σε αρκετούς άλλους, είτε ενσύρματη είτε ασύρματη σύνδεση, είμαστε υποχρεωμένοι να αγοράσουμε router.Πόσοι είναι αυτοί που δεν έχουν 2η ethernet στο pc τους? Να ρωτησω και εγω κατι?Οταν συνδεεστε στο ιντερνετ με τον οπερα μπορειτε να κανετε τα παντα στο νετ?Δηλαδη ας πουμε,παιχνιδακια σε φλας παιζεις?Ραδιοφωνο απο το live24 μπορεις να ακουσεις?Γενικα,δουλευει σαν ενας κανονικος εξπλορερ με plugins κλπ?το live24 χρειάζετε mediaplayer οπότε δεν παίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 και να υποθεσω οτι δεν μπορει να γινει κατι για τα javascript,e?Δε ξερω για αυτο, παντως σελιδες που παιζουν με AJAX υποστηριζονται κανονικα... Ειναι πολυ καλη η υλοποιηση του browser, μονο tabs θα ηθελα απο την μανα του, κατα αλλα με καλυπτει παρα πολυ για browser στην τηλεοραση μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrest Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 se ligo entipwseis k apo mena.to tsimpika Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 se ligo entipwseis k apo mena.to tsimpikalol τελικά οι ευχές μου πιάνουν, να το κοιτάξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrest Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 lol dare.ontws piasan.alla de ftaiw gw.i ms ftaiei gia to perisseuma xrimatwn..kses sy..e ithela ena dwro gia tis giortes ti na kanoume.se perimenw na paiksoume:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 lol dare.ontws piasan.alla de ftaiw gw.i ms ftaiei gia to perisseuma xrimatwn..kses sy..e ithela ena dwro gia tis giortes ti na kanoume.se perimenw na paiksoume:)lol ναι ναι ξέρω άντε με γεια φεβ που θα ανέβω σε έχω ένα wii tenis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrest Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 epeidi component kalwdia den iparxoun pouthena(k skeftite eixa spiti mou component gia wii enos filou pou ta poulise),paraggeila auta dw apo to play.com http://www.play.com/Games/Wii/HP/3-/3296739/Nintendo_Wii_HD_Component_Cable/Product.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Braveheart1980 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Ελα ρε xrest καλοριζικο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sodeli Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Παιδιά προσπαθώ απο χθες να μπω internet με το wii χρησιμοποιώντας wifi usb adapter αλλά μάταια:sad: Χρησιμοποιώ αυτό το adapter, κάνω bridge με το ενσύρματο router μου, το wii το βρίσκει ως access point αλλά στο test connection μου βγάζει οτι δεν βρίσκει το SSID... Οποιαδήποτε βοήθεια είναι παραπάνω απο ευπρόσδεκτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Braveheart1980 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Παιδιά προσπαθώ απο χθες να μπω internet με το wii χρησιμοποιώντας wifi usb adapter αλλά μάταια:sad: Χρησιμοποιώ αυτό το adapter, κάνω bridge με το ενσύρματο router μου, το wii το βρίσκει ως access point αλλά στο test connection μου βγάζει οτι δεν βρίσκει το SSID... Οποιαδήποτε βοήθεια είναι παραπάνω απο ευπρόσδεκτη... Αν και παιζει να μην ειναι συμβατο με το Wii,δοκιμασε να βαλεις manual ρυθμισεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrest Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 sodeli to onoma pouxeis dwsei sto router einai to ssid number.ama toxeis default einai Wireless to onoma.meta thelei to key tou diktiou sou.egw basika antimetwpizw ena problimataki.de m kanei to system update.eimai stin triti fora pou to dokimazw.k ta updates einai poli arga. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 ρε σεις ολα αυτα τα προβληματα με τα wiimotes και τα λοιπα απο οτι διαβαζω εχουνε συμβει σε ολους ΜΕΤΑ που βαλανε το wii στο δικτυο.. ..λετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 ρε σεις ολα αυτα τα προβληματα με τα wiimotes και τα λοιπα απο οτι διαβαζω εχουνε συμβει σε ολους ΜΕΤΑ που βαλανε το wii στο δικτυο....λετε? Μπορεί........... Αλλά αν είναι έτσι, τότε όπως χάλασε, έτσι θα μπορεί και να διορθωθεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα