Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii - Παιχνίδια και Απορίες

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Hi guys.

Θελ να συνδεσω το Wii στο ιντερνετ,απλα Διαβαζω περι ρουτερς κλπ κλπ ψιλο-μπερδευτει μιας και απο ασυρματα δικτυα δε σκαμπαζω μια.

Λοιπον,εγω καταφερα και συνδεσα το Wii μου και μαλιστα με την 56αρα συνδεση απλα για να δοκιμασω ρε παιδι μου.Το "προβλημα" ειναι οτι δεν εχω router.Η δηλαδη δεν ξερω αν εχω αφου στην ουσια δεν ξερω τι ακριβως κανει ενα ρουτερ.

Η μητρικη μου,εχει ενσωματωμενη Wi-Fi καρτα οποτε εκανα το εξης.Δημιουργησα συνδεση για το μοντεμακι ωστε να κανει κληση και να μπαινω στο ιντερνετ.Μετα εκανα γεφυρα μεσω αυτης και του Wi-Fi οποτε τελος,εβαλα το Wii να ψαξει για access point.Βρηκε,συνδεθηκα κανονικα και εκανα και το 1ο update.

Δεν καταλαβαινω οποτε προς τι η αγορα ρουτερ κλπ κλπ αφου τα καταφερα χωρις αυτον.

Μαλιστα,οταν θα κατεβω ξανα Γιαννενα στο Παν/μιο,μενω στις εστιες οπου εχουμε LAN.Θα κανω κατι αναλογο,απλα θα κανω γεφυρα μεταξυ της LAN συνδεσης και του Wi-Fi και ευελπιστω πως ολα θα δουλεψουν ρολοι παλι.

Οποτε το μονο που χρειαζεται κανεις ειναι μια wi-fi καρτα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μα sheik κανείς δεν είπε ότι χρειάζεσαι σώνει και καλά w-fi router.

Και με ένα απλό wi-fi usb stick τη δουλειά σου μια χαρά την κάνεις.

Απλά με το wi-fi router συνδέεται το wii χωρίς να είναι απαραίτητα και ο Η/Υ ενεργοποιημένος.

Και μιας και το 'φερε η κουβέντα, ξέρετε τον πιο φτηνό (και κυρίως λειτουργικό :idea: ) τρόπο για wi-fi?

Το wi-fi σπίτι μου θα προορίζεται μόνο για ds και wii. Για' υτο λέω λειτουργικό πιο πάνω.

Έχω ακούσει για ασυμβατότητες μεταξύ wii και μερικών usb/pci wi-fi.

Τα έσκασα πέρισυ χοντρά για router (USR 9107), δεν θέλω να τα ξανασκάσω για wi-fi router... :-( :-( :sad:

sheik, βάζω στοίχημα ότι η Wi-fi κάρτα που έχεις είναι η RT2500/2560.

Για τσέκαρέ το και πές μας.

Οχι,ειναι Realtek RTL8187....

zousgr thnx,τωρα ξεκαθαριζει λιγακι το τοπιο στο μπερδεμενο μυαλο μου.Αν εχω μοναχα wi-fi καρτα στο pc,απλα τπ pc θα πρεπει να παραμενει συνεχως ανοιχτο.

Ετσι κι αλλιως το αφηνω ανοιχτ για μερες,απλα λογικο ειναι καπου να χρειαστει επανεκκινηση ιδιως μετα απο εγκατασταση προγραμματων κλπ.

Και αυτο μου δημιουργει προβλημα,αφου στη δοκιμη που εκανα εδω με την 56αρα,μετα απο καθε επανεκκινηση αν δοκιμαζα να συνδεθω,το Wii μου πετουσε σφαλμα,οτι δεν μπορει να συνδεθει και επρεπε να ξανακανω απο την αρχη τη διαδικασια.Ξερεις αν οντως ισχυει αυτο ή αν οφειλεται αλλου?

Ξερεις αν οντως ισχυει αυτο ή αν οφειλεται αλλου?

Ποιo να ισχύει; Αυτό που αναφέρω παραπάνω για ασυμβατότητες; Αυτό τουλάχιστον διαβάζω σε αρκετά ξένα forum.. :?

oraia, ayto to chip {{Realtek RTL8187}} exei kai ayto to stickaki: NETGEAR WG111v2 802.11g Wireless USB2.0 Adapter. 30E apo plaisio kai para poly kala reviews. pao na to paro tora kai o 8eos boi8os. (oxi den dino 100+E gia router/modem/ap) pou den xreiazomai gia allo logo). sheik, isos na xreiasto ta fota sou sxetika me to stisimo tou os AP ;-)

oraia, ayto to chip {{Realtek RTL8187}} exei kai ayto to stickaki: NETGEAR WG111v2 802.11g Wireless USB2.0 Adapter. 30E apo plaisio kai para poly kala reviews. pao na to paro tora kai o 8eos boi8os. (oxi den dino 100+E gia router/modem/ap) pou den xreiazomai gia allo logo). sheik, isos na xreiasto ta fota sou sxetika me to stisimo tou os AP ;-)

Ποια 100 ρε αδερφε;

Με 50-55 ευρω παιρνεις αξιπρεπες router με ολα τα θετικα του (δε χρειαζεται να εχεις ανοιχτο το πισι κτλ κτλ)

Αν σου δουλεψει το εν λογω στικακι πες παντως να το ξερουν οσοι ενδιαφερονται!

Παιδιά, ο sheik ήταν απλώς λίγο τυχερός με τη Wi-fi κάρτα του, αλλά και πάλι απ'ότι λέει το παιδί, η σύνδεση που κατάφερε δεν είναι χωρίς προβλήματα.

Για να το ξακαθαρίσουμε, οι μόνες στάνταρ κάρτες Wi-fi που μπορούν να συνδεθούν άνετα με το Wii και το DS είναι αυτές που έχουν chipset RT2500/2560.

Aυτό το chipset έχει και ο Nintendo USB Wi-Fi dongle.

Είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να συνδέσετε το Wii με τη Wi-fi κάρτα σας αν αυτή δεν έχει το εν λόγω chipset.

Για να το ξακαθαρίσουμε, οι μόνες στάνταρ κάρτες Wi-fi που μπορούν να συνδεθούν άνετα με το Wii και το DS είναι αυτές που έχουν chipset RT2500/2560.

Πριν ένα χρόνο είχα χτυπήσει 2 στικάκια με 20ε απο το ESHOP τα οποία έχουν το εν λόγω τσιπάκι δυστυχώς δεν τα έχει πλέον.

router pou na einai kai modem me 50E poy eidate re paidia?? to pira pantos me tin prooptiki na to alla3o bebaia an den doulepsei.to 8ema einai oti den blepo epilogh gia na doulepsei os ap !

ψάξε σε προηγούμενα ποστς

θα πρότεινα πάντως να περιμένετε το ethernet adapter, αν δε θέλετε wifi router.

ΥΓ.Πάνθηρα θυμάσε που σου έλεγα ότι ήταν μεγάλη βλακεία που δεν έβαλε η Ν ενσωματωμένη ethernet; Κοίτα τι γίνετε εδώ.... Και βάλε όλα αυτα στα 250 ;)

tora katalaba ti epai3e, h motherboard tou sheik exei ena utility tis asus pou e3omeionei AP meso software, profanos gia ayto doulepse toso tsak pat. file sheik plz molis mporeseis epoikoinonise mazi mou kapos gia na mou to steileis giati den to brisko pou8ena!

ΥΓ.Πάνθηρα θυμάσε που σου έλεγα ότι ήταν μεγάλη βλακεία που δεν έβαλε η Ν ενσωματωμένη ethernet; Κοίτα τι γίνετε εδώ.... Και βάλε όλα αυτα στα 250 ;)

Nτάξει ρε συ, δεν μπορούν να τους έχουν και όλους ικανοποιημένους.

Στην δική μου περίπτωση π.χ, όπως και σε αρκετούς άλλους, είτε ενσύρματη είτε ασύρματη σύνδεση, είμαστε υποχρεωμένοι να αγοράσουμε router.

Να ρωτησω και εγω κατι?Οταν συνδεεστε στο ιντερνετ με τον οπερα μπορειτε να κανετε τα παντα στο νετ?Δηλαδη ας πουμε,παιχνιδακια σε φλας παιζεις?Ραδιοφωνο απο το live24 μπορεις να ακουσεις?Γενικα,δουλευει σαν ενας κανονικος εξπλορερ με plugins κλπ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...