heyou Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 δεν έχω πάρει καν το Zelda ακόμα, αφού ξέρω ότι δεν θα βρω τις απαιτούμενες 40-50 ώρες για να ασχοληθώ...) και βάλε :smile:
telegamesvg Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Eγω ειμαι στις 33ωρες και...εεεεχχχεεειιι ακομα....;-)
xrest Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 petran einai dinaton na min exw teleiwsei to jade empire??!trelo game tha dw an tha parw wii.eimai sxedon etoimos.mono to software me problimatizei
p3tran Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 petran einai dinaton na min exw teleiwsei to jade empire??!trelo gametha dw an tha parw wii.eimai sxedon etoimos.mono to software me problimatizei ε, το jade empire στο xbox1 ειναι καποιες κλασεις καλυτερο απο το zeda στο wii. ελπιζω να καταλαβαινεις τι λεω.. αποψη μου: ή παρτο τωρα για τα minigames του wii sports/wii play/rayman, ή περιμενε πρωτα το επομενο κυμα απο games.
xrest Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 de maresoun ta minigames genikotera.de prokeitai na asxolithw mauta.egw to thelw gia to zelda,metroid e k oti allo kalo bgei
heyou Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 ε, το jade empire στο xbox1 ειναι καποιες κλασεις καλυτερο απο το zeda στο wii.ελπιζω να καταλαβαινεις τι λεω.. αποψη μου: ή παρτο τωρα για τα minigames του wii sports/wii play/rayman, ή περιμενε πρωτα το επομενο κυμα απο games. ma auto den einai action adventure kai oi maxes den einai live
p3tran Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 ma auto den einai action adventure kai oi maxes den einai live εχμ... ποιο?
xalara87 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Eγω ειμαι στις 33ωρες και...εεεεχχχεεειιι ακομα....;-) ere kapsimo !!! ixa na pexw zelda apo tin epoxi n64 eklisa esios tis 16 wres ante na teliwnoume giati teliwnoun k oi diakopes (posous naous exi?) kata ti gnwmi mou ine to mono mi pareistiko game tou wii pou axizi (ta final fantasy ine se alli katigoria?)
xrest Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 de g@mietai to apofasisa.tha parw k gw ena.pote mia parapanw konsola de blaptei.to virtual console exei paixnidakia?sto wii gia na sindethw online xreiazetai na balw to key tou network m i exei k alla pramata?k kati allo to online sto wii eksipiretei k se online gaming?i pros to parwn mono download?fisika k component kalwdio gia sindesei me hdtv,k ena xeiristirio gia ta retro games opws kobw k to zelda
p3tran Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 de g@mietai to apofasisa.tha parw k gw ena.pote mia parapanw konsola de blaptei.to virtual console exei paixnidakia?sto wii gia na sindethw online xreiazetai na balw to key tou network m i exei k alla pramata?k kati allo to online sto wii eksipiretei k se online gaming?i pros to parwn mono download?fisika k component kalwdio gia sindesei me hdtv,k ena xeiristirio gia ta retro games opws kobw k to zelda καλα, προσεδαφισου απο τωρα για να σου ερθει πιο ομαλο.. to virtual console exei paixnidakia? εχει μερικα απο προηγουμενες κονσολες. εγω κατεβασα 2-3 και ...το μετανιωσα. no trial version either. to online sto wii eksipiretei k se online gaming? ου!! με τρελα!! δωσε μου το wii number σου για τρελο online! (μονο downloads και weather channel προς το παρον :ppPP α, και sms με την mii-φατσα σου) α, και συνδεεται περιπου οπως το 360. δηλ. ευκολα ena xeiristirio gia ta retro games το καλυτερο που εχεις να κανεις με τα retro games που υπαρχουν μεχρι στιγμης, ειναι να τα ...αγνοησεις. βεβαια αν εχει ανακαλυψει καποιος κατι που να αξιζει, ας με διορθωσει. (ασε που παιζουνε και με το σταυρουδακι του wiimote, και επιπλεον το retro stick ειναι μουφα. παρε καλυτερα 2 wiimotes και αλλο ενα nunchuck.) με γειες!
BucketheadGR Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Aφού σας έπρηξα, κατέβηκα σήμερα στο mall και πήρα το MADDEN 07!!!! Έχω μείνει! Τέτοιο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ gameplay, δεν έχω δει σε αθλητικό παιχνίδι. (ok, είμαι σκαλωμένος με το football ). Ο χειρισμός είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ. Μοιράζεις πάσες με το wiimote, σκοτώνεις τους αμυνόμενους κουνώντας το nunchuck, κάνεις υπέρτατες πόζες σηκώνοντας τα χέρια για πανηγυρισμούς, ηρεμείς το πλήθος κάνοντάς του νόημα με τα χέρια!!! ΕΛΕΟΣ! Απίστευτο παιχνίδι από την EA! Σχετικά με το Zelda τώρα: έχω γράψει στα @@ μου τις αποστολές, και κάθομαι και γυρνάω στο dungeon παρέα με τις μαϊμούδες και κόβω βόλτες. Χαίρομαι μόνος μου ένα πράγμα. Ο χειρισμός είναι από τους καλύτερους που έχω συναντήσει ποτέ. Το σενάριο μέχρι στιγμής τα σπάει (αν και μου ξυνίζουν οι μαϊμούδες κάπως ). Αυτά. Πάω για λιώσιμο πάλι.
panther_512 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 de g@mietai to apofasisa.tha parw k gw ena.pote mia parapanw konsola de blaptei.to virtual console exei paixnidakia?sto wii gia na sindethw online xreiazetai na balw to key tou network m i exei k alla pramata?k kati allo to online sto wii eksipiretei k se online gaming?i pros to parwn mono download?fisika k component kalwdio gia sindesei me hdtv,k ena xeiristirio gia ta retro games opws kobw k to zelda Λοιπόν, να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά: Το Virtual Console έχει πολλά παιχνίδια, αλλά πρέπει να το ψάξουμε ομαδικά το ζήτημα διότι: a) Αρκετά από αυτά είναι πατάτες Αρκετά από αυτά και ιδίως της SEGA είναι οι παλιές PAL εκδόσεις, χωρίς oprimization, που σημαίνει μαύρες μπάρες και slowdowns. Η Nintendo σε e-mail σε παραπονούμενο (gonintendo.com), δήλωσε ότι όλα τα Nintendo retro games σε PAL είναι optimized και δεν παρουσιάζουν προβλήματα. Πρέπει να το ψάξουμε, διότι όποιος βιάζεται σκοντάφτει (βλέπε p3tran ) Πάντως υπάρχουν ορισμένα διαμάντια από Megadrive και Turbograph και πρέπει να τσεκάρω αν οι PAL εκδόσεις είναι καλές. Στο θέμα της online σύνδεσης. Η σύνδεση είναι πανεύκολη και αν σου παρουσιαστεί το οποιοδήποτε μικροπρόβλημα, υπάρχουν ήδη εδώ πολλοί χρήστες με ασύρματα routers να σου δώσουν άμεσα τα φώτα τους. Για την ώρα με το online μπορείς να σερφάρεις στο νέτ (το component θα σε βοηθήσει πάρα πάρα πολύ. Εμένα το RGB μου "άνοιξε" τα μάτια), να βλέπεις το καιρό και κατ'ακρίβεια τί θερμοκρασία είχε στην πόλη σου και γενικά στο κόσμο πρίν από 8 ώρες, να ανταλλάσεις τα Miis που έφτιαξες με άλλα παιδιά (p3tran περιμένω να με κάνεις add) και να στέλνεις e-mails σε όποιον γουστάρεις (αρκεί να τον έχεις κάνει και να σε έχει κάνει add). Επίσης θα κατεβάζεις σημαντικότατα updates, τα οποία σε ορισμένους χρήστες δημιουργήσαν προβλήματα (αλλά είναι ελάχιστοι, πιθανότατα ελλατωματικές κονσόλες). Α! Και αν αγοράσεις το Wii τώρα, θα κατεβάσεις μεν την trial έκδοση του Opera Browser, ΑΛΛΑ, όταν θα βγεί η full έκδοση τον Μάρτιο, θα την κατεβάσεις ΔΩΡΕΑΝ. Όσοι πάρουν Wii από τον Ιούλιο και μετά, θα πρέπει να πληρώσουν. Το online θα χρησιμοποιείται και στα παιχνίδια, απλώς σε Ευρώπη και Αμερική, αυτό θα το δούμε πιθανότατα από τον Μάρτιο και μετά. Ήδη στην Ιαπωνία κυκλοφορεί το πρώτο online παιχνίδι, το Pokemon Revolution και ακολουθούν πολλά και διάφορα, μεταξύ αυτών και το νέο Wii Sims (αλλά Animal Crossing graphics). H καθυστέρηση του Metroid Prime λέγεται ότι οφείλεται ακριβώς σε αυτό, στην ενσωμάτωση δηλαδή online multiplayer στο παιχνίδι. Για το retro χειριστήριο τώρα. Δεν είναι πολύ ακριβό, αλλά αν δεν σου περισεύουν, καλύτερα προτίμησε ένα δεύτερο Wiimote + nunchuck. Θα σου χρησιμεύσει πάρα πολύ στα παρείστικα παιχνίδια (Wii sports, Rayman). Τέλος, το component είναι must αν έχεις HD-TV. Αλλά όπως είπα και πρίν, η καθαρότερη εικόνα που θα σου προσφέρει, θα βγάλει στη φόρα τα jaggies που κυριαρχούν στα παιχνίδια. Εννοείται όμως ότι αυτό οφείλεται στην ανώτερη ποιότητα της εικόνας σε συνδυασμό με την κατώτερη ποιότητα των γραφικών του Wii (για την ώρα). Αυτά...... Aφού σας έπρηξα, κατέβηκα σήμερα στο mall και πήρα το MADDEN 07!!!! Έχω μείνει! Τέτοιο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ gameplay, δεν έχω δει σε αθλητικό παιχνίδι. (ok, είμαι σκαλωμένος με το football ). Ο χειρισμός είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ. Μοιράζεις πάσες με το wiimote, σκοτώνεις τους αμυνόμενους κουνώντας το nunchuck, κάνεις υπέρτατες πόζες σηκώνοντας τα χέρια για πανηγυρισμούς, ηρεμείς το πλήθος κάνοντάς του νόημα με τα χέρια!!! ΕΛΕΟΣ! Απίστευτο παιχνίδι από την EA! Σχετικά με το Zelda τώρα: έχω γράψει στα @@ μου τις αποστολές, και κάθομαι και γυρνάω στο dungeon παρέα με τις μαϊμούδες και κόβω βόλτες. Χαίρομαι μόνος μου ένα πράγμα. Ο χειρισμός είναι από τους καλύτερους που έχω συναντήσει ποτέ. Το σενάριο μέχρι στιγμής τα σπάει (αν και μου ξυνίζουν οι μαϊμούδες κάπως ). Αυτά. Πάω για λιώσιμο πάλι. Καλά, γι'αυτό το Madden έχω ακούσει τα καλύτερα. Οι περισσότεροι το έχουν βγάλει το καλύτερο sports game της χρονιάς και το καλύτερο Madden από τις άλλες 2 εκδόσεις (XBOX360 και PS3) καθαρά λόγω χειρισμού/gameplay. Αν και δεν πάω τα sports game καθόλου, σκέφτομαι να το πάρω μόνο και μόνο να δώ τί διάολο χειρισμό έχει και πήρε τόσους και τόσους έπαινους. Με το Zelda θα πάθεις υπέρτατη πλάκα. Έχει απίστευτα τοπία/τοποθεσίες στην πορεία. Αυτή τη στιγμή βρίσκεσαι στο 3-5% του παιχνιδιού. Πάντως το spin attack μου τη σπάει λίγο. Κουνάς το nunchuck και άλλες φορές πιάνει με τη μία, άλλες φορές πιάνει μετά από κάνα μισοδευτερόλεπτο. Κατα τα άλλα ο χειρισμός και το παιχνίδι γενικότερα, όπως έχω πεί και πρίν, μαμάει σε πολλαπλά επίπεδα.
heyou Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Aφού σας έπρηξα, κατέβηκα σήμερα στο mall και πήρα το MADDEN 07!!!! Έχω μείνει! Τέτοιο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ gameplay, δεν έχω δει σε αθλητικό παιχνίδι. (ok, είμαι σκαλωμένος με το football ). Ο χειρισμός είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ. Μοιράζεις πάσες με το wiimote, σκοτώνεις τους αμυνόμενους κουνώντας το nunchuck, κάνεις υπέρτατες πόζες σηκώνοντας τα χέρια για πανηγυρισμούς, ηρεμείς το πλήθος κάνοντάς του νόημα με τα χέρια!!! ΕΛΕΟΣ! Απίστευτο παιχνίδι από την EA! Σχετικά με το Zelda τώρα: έχω γράψει στα @@ μου τις αποστολές, και κάθομαι και γυρνάω στο dungeon παρέα με τις μαϊμούδες και κόβω βόλτες. Χαίρομαι μόνος μου ένα πράγμα. Ο χειρισμός είναι από τους καλύτερους που έχω συναντήσει ποτέ. Το σενάριο μέχρι στιγμής τα σπάει (αν και μου ξυνίζουν οι μαϊμούδες κάπως ). Αυτά. Πάω για λιώσιμο πάλι. Ωστε έτσι το Madden! Δεν βγάζαν και κανα ποδοσφαιράκι γαμωτο... και να στέλνεις e-mails σε όποιον γουστάρεις (αρκεί να τον έχεις κάνει και να σε έχει κάνει add). Καταχώρησα φίλους μου για email, αλλα δεν ειναι ενεργοποιημένο το κουμπάκι για να στειλω email. Eκτος απο αυτο, απ'το update και μετα δεν μπορώ να ορισω Mingle στα Mii που εχω φτιάξει.
p3tran Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 για το madden εχω ακουσει κι εγω οτι ειναι μακραν η καλυτερη χρηση του wiimote/nuchak μεχρι στιγμης. (panther εισαι οκ)
Braveheart1980 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 ere kapsimo !!! ixa na pexw zelda apo tin epoxi n64 eklisa esios tis 16 wres ante na teliwnoume giati teliwnoun k oi diakopes (posous naous exi?) kata ti gnwmi mou ine to mono mi pareistiko game tou wii pou axizi (ta final fantasy ine se alli katigoria?) 16 ωρες ΜΟΝΟ;; Λολ! Ειμαι στις 53 ωρες και θελω σιγουρα μια 15αρια ακομα! Παντως προσωπικα,χωρις να λεω οτι δεν υπαρχουν αλλα επισης αξιολογα games στην ιδια κατηγορια, το θεωρω κορυφαιο σημερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα