jimaras35 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Έκανα ένα κάρο τέστς όταν το πήρα και το Wii και το DS πιάνουν μιά χαρά από την άλλη άκρη του σπιτιού μου, όπου και παρεμβάλονται 3 τοίχοι μεταξύ Wii και Wi-Fi dongle. Η καθαρή απόσταση ήταν πάνω των 20 μέτρων. Αλλά η διαφορά τιμής είναι 20 ευρώ για ένα wireless router, ο οποίος είναι καλύτερη λύση μιάς και δεν χρειάζεται να έχεις PC ανοιχτό. Για άλλους τα 20 Ευρώ είναι πολλά, για άλλους λίγα. __________________αρκετα καλη τιμη εχει το linkys WRT54GC ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!ΒΑΛΤΟ ΣΤΟ SKROUTZ KAI ΔΕΣ ΤΙΜΕΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Έκανα ένα κάρο τέστς όταν το πήρα και το Wii και το DS πιάνουν μιά χαρά από την άλλη άκρη του σπιτιού μου, όπου και παρεμβάλονται 3 τοίχοι μεταξύ Wii και Wi-Fi dongle. Η καθαρή απόσταση ήταν πάνω των 20 μέτρων. oti pianei pianei, to 8ema einai omws h poiothta tou shmatos gia dokimase px na kaneis streaming me to dongle sta 20 metra me 3 toixous Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 oti pianei pianei, to 8ema einai omws h poiothta tou shmatos gia dokimase px na kaneis streaming me to dongle sta 20 metra me 3 toixous To μόνο σίγουρο είναι ότι τα γνωρίζεις αυτά καλύτερα από μένα. Απλώς αυτό που θέλω να πώ είναι ότι για τα λεφτά του, τη δουλειά τη κάνει μιά χαρούλα. Αλλά αν με ρωτήσεις προσωπικά, θα σου πώ όπως και πρίν ότι το USB Wi-Fi το πήρα απλώς επειδή βιαζόμουν και βαριόμουν να την ψάξω τη δουλειά με εκείνα τα τρομερά routers που μου είχες δείξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 To μόνο σίγουρο είναι ότι τα γνωρίζεις αυτά καλύτερα από μένα. Απλώς αυτό που θέλω να πώ είναι ότι για τα λεφτά του, τη δουλειά τη κάνει μιά χαρούλα. Αλλά αν με ρωτήσεις προσωπικά, θα σου πώ όπως και πρίν ότι το USB Wi-Fi το πήρα απλώς επειδή βιαζόμουν και βαριόμουν να την ψάξω τη δουλειά με εκείνα τα τρομερά routers που μου είχες δείξει. nai safws allwste to grafeis oti biazosoun sto post sou :)aplws epeidh grafthke oti xreiazete wifi karta sto pc klp klp kai anfer8hke ws kalyterh lysh gi ayto apanthsa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntouzieras Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 exw tin eksis aporia, to sigkekrimeno wireless router pou einai to pio fthino pou vrika , http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=810&product=892440 einai simvato me to wii?apo mia selida tis nintedo me simvata router gia to wii tin tornado dn tin eixe kan...an to exei kapoios na mou pei... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Μια χαρα θα σου παιξει ntouzieras το θεμα ειναι οτι δεν ειναι και ADSL router μονο ασυρματο. Αν εχεις ηδη router και απλα δεν ειναι ασυρματο θα σου παιξει, απλα θα πρεπει να τα ρυθμισεις αναλογα. Αν ομως εχεις ADSL USB modem δε λεει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyne Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 exei brei kaneis usb/lan adaptor kai an nai paizei ok me to wii? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntouzieras Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Μια χαρα θα σου παιξει ntouzieras το θεμα ειναι οτι δεν ειναι και ADSL router μονο ασυρματο. Αν εχεις ηδη router και απλα δεν ειναι ασυρματο θα σου παιξει, απλα θα πρεπει να τα ρυθμισεις αναλογα. Αν ομως εχεις ADSL USB modem δε λεει... exeis dikio, den to eida.opote pame se us robotics pou einai kai simvato parathetw kai auto http://www.nintendowifi.com kai ta simvata router http://www.nintendowifi.co.uk/customersupport/supportedRouters.do Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Mόλις έφτασε και σε μένα το RGB Cable (επιτέλους). Ευτυχώς που δεν προχώρησα πολύ το Zelda. Πολύ πιό ζωντανά χρώματα και επιτέλους έφυγε και η παραμόρφωση του "κάδρου" όταν επικρατούσε το άσπρο χρώμα στην οθόνη (Wii menu, εισαγωγικό μήνυμα πριν από τα παιχνίδια). Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τα Miis που μου στείλατε. Δυστυχώς το Wii δεν κρατάει αρχείο να σου λέει σε ποιόν έχεις στείλει και ποιό Mii, οπότε όσοι θέλετε να σας στείλω και δεν σας έστειλα, κάντε μου μιά αναπάντητη pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Παιδιά πήρα κι εγώ το rgb και έχω να πω ότι η εικόνα βελτιώθηκε σημαντικά κι ότι το παιχνίδι είναι πολύ πιο ευχάριστο οπτικά πλέον. Please ας μου πει κάποιος πώς μπορώ να μπώ ιντερνετ από το wii χωρίς wifi? Πώς μπαίνω δηλαδή ενσύρματα?Πού υπάρχει adapter να πάρω? Άκουσα για έναν adpater του DS.Ισχύει?Κι αν ναι πού τον βρίσκω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doitjustdoit Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Lan Adapter του Wii θα βγει κανονικά αύριο Τώρα πότε θα είναι εδώ στην Ελλάδα δεν ξέρουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelis51 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Κι όμως κάπου είδα ένα lan adapter... Αν θυμηθώ θα ποστάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tone Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Xbox Linux Team Member says Wii is Already Hacked At the Chaos Communications Congres, Michael Steil (one of the Xbox Linux team) made a speech about console hacking. Felix Domke spoke about exploits for the Nintendo Wii and commented that a number of them work on the Wii too. The most successful hack for the Wii is said to be one similar to the DVD firmware hack on 360. eprepe na to postarw sto allo thread, sorry :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xterm Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Γεια σας παιδες, μολις και εγω χθες χτυπησα ενα wii απο το γερμανο. Καλά έπαθα πλάκα. Το έδειξα και στην κοπελια μου, που δε παιζει καθολου παιχνιδια και ειχε κολλησει με το τεννις και το μποξ τοσο που μονο ξυλο δε παιξαμε γιατι τη ξεκολησω. Σήμερα αγορασα και zelda και μου φανηκε πολυ καλο. Η nιntendo εκανε τρομερη κινηση.Μπραβο της... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelis51 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Καλά έχω σκάσει από τη ζήλια μου! Άντε να πληρωθώ να τρέξω να το αγοράσω κι εγώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα