Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii - Παιχνίδια και Απορίες

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μολις απεκτησα και εγω το δικο μου Wii και θα ηθελα καποιες πλη ροφοριες!!!

λοιπον

1)εχω σκοπο να αγορασω το Wii Play σαν πρωτο παιχνιδι(κυριως για το 2 χειριστιριο)

2)ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να συνδεσο το wii μοθ με το internet εχω ενα crypto usb modem!!

3) και τελευταιο ποιες ειναι κατα την γνωμη σας οι καλυτερες επαναφορτιζιμενες μπαταριες ;;

thanks για το χρονο σας !!!!

Καλορίζικο το Wii σου.

2) Έχεις απλή ή ADSL σύνδεση? Αν έχεις απλή σύνδεση, η σύνδεση θα είναι λίγο ιστορία ο πόνος λόγω πολύ χαμηλής ταχύτητας.

3) Για επαναφορτιζόμενες, θα κοιτάξεις να είναι το λιγότερο 2100 mA, ώστε να σου κρατάνε πολύ καιρό μέχρι να τις ξαναφορτίσεις.

Εγώ έχω Phillips 2100mA μαζί με τον ανάλογο ταχυφορτιστή (τις φορτίζει σε 6 ώρες).

Έχω βάλει από δύο σε κάθε Wiimote και ειδικά με το πρώτο χειριστήριο παίζω όλη μέρα κάθε μέρα εδώ και 6 μέρες και οι μπαταρίες δεν είναι ούτε στη μέση ακόμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλορίζικο το Wii σου.

2) Έχεις απλή ή ADSL σύνδεση? Αν έχεις απλή σύνδεση, η σύνδεση θα είναι λίγο ιστορία ο πόνος λόγω πολύ χαμηλής ταχύτητας.

ADSL εχω φιλε πιστευεις οτι ενα wireless router θα δωσει λυση στο προβλημα μου?

αν ναι εχεις να μου προτεινεις καποιο?

thanks για την απαντηση!!!

Basika o wireless router einai i kalyteri lysi.

Koita gia Linksys routers, an kai ta alla paidia edw pera tha kseroun kalitera na sou poun.

Egw epeidi viazomouna kai den kserw kai polla apo routers kai loipa, pira to Nintendo USB Wi-Fi dongle kai vrika ti xara mou. Me ayto grafw ayti ti stigmi apo to Wii.

Alla fisika me ayto xreiazetai na exeis taytoxrona anameno kai to PC sou.

To USB Wi-Fi tha sou vgei peripou 20 Euro fthinotero apo ton router.

Alla sigoura o router einai kaliteri lisi.

Πρώτη φορά που είδα στη ζωή μου πενηντάχρονες γυναίκες να ξεσκίζονται με το wii και να μαλώνουν με τα παιδάκια για να ξαναπαίξουν!

Όποιος δεν έχει δοκιμάσει το wii να πάει σε κάποιο εμπορικό να το κάνει! Με μια λέξη ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!

To USB Wi-Fi tha sou vgei peripou 20 Euro fthinotero apo ton router.

Σε αυτά τα 20 ευρώ, πρόσθεσε ακόμα και μία ασύρματη κάρτα δυκτίου σε περίπτωση που δεν έχει ενσωματωμένη η motherboard. Οπότε βγαίνουν αρκετά περισσότερα. ;)

Και εγώ θα κοιτάξω να τσιμπήσω το wireless της nintendo. Πού να τρέχω τώρα για καινούριο royter κλπ... :D

to gelio einai oti to pira gia tis giortes pou tha exo ligo xrono!!!!!kai einai kai kleisth i nortec!!!!!sthn anamonh loipon!!ti na kanoyme!!!ektos kai mou to kanoyn antikatastash kai glitoso thn anamonh tis episkeyhs!!gia to router pou rotaei kapoios ego phra ti linksys wrt54gc ver 2.0 kai einai fobero!!!to mac petaei kai se tiger kai se xp!!to wii to eblepe poly dinato shma apla den doulepse gia na to xaro

ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ Email ΤΗΣ Nintendo ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΕΝΑ Mail ΕΚΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΣΗΡΙΞΗ????ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧ!ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ!!!!

Σε αυτά τα 20 ευρώ, πρόσθεσε ακόμα και μία ασύρματη κάρτα δυκτίου σε περίπτωση που δεν έχει ενσωματωμένη η motherboard. Οπότε βγαίνουν αρκετά περισσότερα. ;)

Και εγώ θα κοιτάξω να τσιμπήσω το wireless της nintendo. Πού να τρέχω τώρα για καινούριο royter κλπ... :D

Εδιτ: Κατάλαβα λάθος και διορθώνω το πόστ μου.

Ναι, αν έχεις παλαιότερο υπολογιστή που δεν έχει Wi-Fi, σίγουρα αξίζει ο USB Wi-Fi dongle.

ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ Email ΤΗΣ Nintendo ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΕΝΑ Mail ΕΚΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΣΗΡΙΞΗ????ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧ!ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ!!!!

Επικοινώνησε με τον Braveheart1980. Aυτός θα ξέρει.

!!!kai einai kai kleisth i nortec!!!!!

Mαλιστα .........ωραια .....κλειστη η Nortec ...την σημαντικοτερη περιοδο λανσαρισματος μιας νεας κονσολας .....μαλιστα....

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ......

Mαλιστα .........ωραια .....κλειστη η Nortec ...την σημαντικοτερη περιοδο λανσαρισματος μιας νεας κονσολας .....μαλιστα....

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ......

File mou, Ellada einai edw pera.

Den pistevw na exeis ti psevdesthisi oti einai Eyropi....

Ναι, αν έχεις παλαιότερο υπολογιστή που δεν έχει Wi-Fi, σίγουρα αξίζει ο USB Wi-Fi dongle.

οχι δεν εχει Wi-Fi το pc μου!!

οποτε η καλυτερη λυση ειναι το USB Wi-Fi dongle!!!

ποσο κανει περιπου?

και που μπορω να το βρω?

οχι δεν εχει Wi-Fi το pc μου!!

οποτε η καλυτερη λυση ειναι το USB Wi-Fi dongle!!!

ποσο κανει περιπου?

και που μπορω να το βρω?

η καλύτερη λύση δεν είναι το dongle(εκτός αν μένεις σε ένα δωμάτιο) δεν χρειάζεσε wifi κάρτα στο pc σου μιας και όλα τα wifi routers διαθέτουν και ethernet ports. Αν δεν βιάζεσε όπως ο panther πάρε wifi router δεν νομίζω να το μετανοιώσεις μιας και απο εδώ και πέρα όλα τα ηλεκτρονικά γκατζετ υποστηρίζουν wifi. Όπως ακόμα να υπολογίσεις ότι το dongle δεν παρέχει μεγάλο πεδίο κάλυψης.

Mπα, η εμβέλεια του USB Wi-Fi είναι πάρα πολύ μεγάλη.

Έκανα ένα κάρο τέστς όταν το πήρα και το Wii και το DS πιάνουν μιά χαρά από την άλλη άκρη του σπιτιού μου, όπου και παρεμβάλονται 3 τοίχοι μεταξύ Wii και Wi-Fi dongle. Η καθαρή απόσταση ήταν πάνω των 20 μέτρων.

Αλλά η διαφορά τιμής είναι 20 ευρώ για ένα wireless router, ο οποίος είναι καλύτερη λύση μιάς και δεν χρειάζεται να έχεις PC ανοιχτό.

Για άλλους τα 20 Ευρώ είναι πολλά, για άλλους λίγα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...