Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

SpiderGr, είσαι σίγουρος???

Γιατί εγώ ξέρω ότι απλώς γίνεται αν συγχρονιστείς έτσι ώστε να χτυπήσεις την μπάλα όταν βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο...

Δημοσ.

Olorin οπως το λες ειναι ;-)

Πρεπει να συγχρονιστει καποιος και να πετυχει την μπαλα στο ψηλοτερο σημειο οταν κανει το σερβις ωστε να βγει super powered. Το tennis δε χρειαζεται κανενα κουμπι για να παιξει μονο την κινηση του Wiimote.

Δημοσ.

Χρόνια πολλά παιδιά κι από μένα.

Λοιπόν το game των γιορτών για μένα είναι αυτό με τις φάτσες στο wii play. Πολύ κόλημα! :mrgreen:

Δημοσ.
Χρόνια πολλά παιδιά κι από μένα.

Λοιπόν το game των γιορτών για μένα είναι αυτό με τις φάτσες στο wii play. Πολύ κόλημα! :mrgreen:

Συμφωνώ για το "Find Mii"... Από τα ελάχιστα παιχνίδια του Wii Play που σου κάνει κέφι να ξανασχοληθείς (κυρίως στο διπλό, βέβαια), αν και για ~2,2?/παιχνίδι, μπορείς να πεις ότι είναι υποφερτά και τα υπολοιπα...:-|

Δημοσ.
Για μονό στο wii play πάντως εμένα μου αρέσουν τα τανκς... μου θυμίζει ένα παλιό στο Atari που έπαιζα...

nai kai emena.vasika ekei prepei na vasizetai sto game apo to atari.alla genika to wiiplay einai poli metrio.

Δημοσ.

συνεχίζω τις ερωτήσεις μου... :mrgreen:

κάπου πήρε το μάτι μου οτι μπορείς λέει να συνδέσεις μέσω κάρτας τηλεόρασης το Wii στην οθόνη του υπολογιστή-λάπτοπ.

Ισχύει κάτι τέτοιο?

Δημοσ.

μολις απεκτησα και εγω το δικο μου Wii και θα ηθελα καποιες πλη ροφοριες!!!

λοιπον

1)εχω σκοπο να αγορασω το Wii Play σαν πρωτο παιχνιδι(κυριως για το 2 χειριστιριο)

2)ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να συνδεσο το wii μοθ με το internet εχω ενα crypto usb modem!!

3) και τελευταιο ποιες ειναι κατα την γνωμη σας οι καλυτερες επαναφορτιζιμενες μπαταριες ;;

thanks για το χρονο σας !!!!

Δημοσ.

Sto tennis to turbo ginetai an katafereis kai xtipiseis tin mpala otan brisketai akribws sto ipsilotero simeio. Girw stis mises fores pou servirw kanw power service XWRIS na pataw KANENA KOYMPI. Mallon mono auto arkei alla isws kai na 8elei na ti xtipiseis kai me dinami, diladi na exeis to xeri psila kai na to katebaseis pros ta katw.

Δημοσ.

εγω τελικα δεν την γλιτωσα!!!!το wii μου ηταν προβληματικο!!!!μου παγωνε η οθονη οταν χρησιμοποιουσα το shop + internet channel!!!!!νομιζα οτι εφταιγε η συνδεση μου αλλαξα ρουτερ και τωρα παγωνει με το που μπω στηνοθονη των μενου!!!!!!την γκαντεμια μουουουουουουουου!!!η νορτεκ ειναι κλειστη και ειμαι στην αναμονη!!!!!!ξερει κανεις τι λεει η νορτεκ???ειναι καλη αντιπροσωπεια η θα χρειαστει τεραστιο διαστημα για :έπιδιωρθωση;???

Δημοσ.
εγω τελικα δεν την γλιτωσα!!!!το wii μου ηταν προβληματικο!!!!μου παγωνε η οθονη οταν χρησιμοποιουσα το shop + internet channel!!!!!νομιζα οτι εφταιγε η συνδεση μου αλλαξα ρουτερ και τωρα παγωνει με το που μπω στηνοθονη των μενου!!!!!!την γκαντεμια μουουουουουουουου!!!η νορτεκ ειναι κλειστη και ειμαι στην αναμονη!!!!!!ξερει κανεις τι λεει η νορτεκ???ειναι καλη αντιπροσωπεια η θα χρειαστει τεραστιο διαστημα για :έπιδιωρθωση;???

Ατυχία φίλε...

Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, από τη nortec μου είχαν πει ότι τα Wii για επισκευή θα πηγαίνουν Γερμανία και δεν θα πειράζονται Ελλάδα, οπότε δεν ξέρω πόσο θα πάρει η όλη διαδικασία... Καλά ξεμπερδέματα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...