Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια......πριν μια ωρα .....εσπασα το καπακι απο το Wiiremote.....:cry:

Επαιζα τεννις και εκει που εκανα ενα καρφι....ΜΠΑΜ το καρφωσα πανω στο πολυφωτο (το οποιο δεν επαθε τιποτα) αλλα λογω της δυναμης τα δυο μικρα κλιψακια που εχει απο πισω το καπακι των μπαταριων ραγισαν και τωρα δεν ασφαλιζει καλα(τι καλα , καθολου δεν ασφαλιζει ):cry:

Τωρα μια προχειρη λυση ειναι το σελοτειπ....Η αντιπροσωπια πουλαει καπακια ξεχωριστα?:| :(

Και με εχει πιασει τωρα μια μελανχολια....:cry:

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπερα!!!!εχω παρει και εγω το wii!!απλα εχω παθει ζημια!!!!τι να λεμε τωρα για γραφικα και α......ια!!!ειχα πολλα χρονια να δισκεδασω ετσι με παιχνιδομηχανη!!δηλ απο την εποχη του θρυλικου αταρι ,jagouar κλπ κλπ κλπ!!!θα εξηγησω σε αλλο post τι εννοοω ειχα να διασκεδασω ετσι.....μπραβο στην nintendo!!!ααα!και ακουστε και αλλη μια χρηση του wii!!!!λεει καποιος την πηρα στα παιδια μου και βρηκα την ησυχια μου(την κονσολα wii)παιζου παιζουν και σε δυο ωριτσες το πολυ φυτευονται για υπνο απο μονα τους!!!!!!!

Δημοσ.

Έχω την εξής απορία:

Τώρα που τσίμπησα το Wii, θέλω να αγοράσω κάποια παιχνίδια gamecube. Με τον χειρισμό τι παίζει; Γίνεται με το wiimote ή θέλει άλλες πατέντες; Δεν ξέρω και αν μπορώ να βρω κάπου χειριστήριο για gamecube αν τελικά χρειάζεται... :?

Δημοσ.

Tα παιχνιδια του Gamecube παιζονται μονο με το χειριστηριο του gamecube, δε υπαρχει αλλος τροπος. Λογικα ολο και σε καποιο καταστημα παιχνιδων θα βρεις ή μπορεις να ζητησεις να σου φερουν...

Δημοσ.

Παιδια ο Οpera, δε αποθηκευει τα cookies οταν τελειωνει το session? Ειναι κριμα καθε φορα που θελω να μπω σε μια σελιδα να βαζω το username/password απο την αρχη...

Αληθεια εχει δοκιμασει κανεις να συνδεσει USB πληκτρολογιο στις USB θυρες του Wii? Θα ηταν πολυ ενδιαφερον αν δουλευε!

Δημοσ.
Αληθεια εχει δοκιμασει κανεις να συνδεσει USB πληκτρολογιο στις USB θυρες του Wii? Θα ηταν πολυ ενδιαφερον αν δουλευε!

Έβαλα εγώ USB πληκτρολόγιο (Logitech) αλλά δυστυχώς δεν λειτουργεί, μονό ρεύμα παίρνει

Δημοσ.
θέλω να αγοράσω κάποια παιχνίδια gamecube.

Με το θέλω θα μείνεις.Τα παιχνίδια του gamecube στο Ελλάδα είναι πανάκριβα.Σ αυτό φταίνε τα ηλίθια fanboy της intendo που κοιμούνται με αφίσες link στο δωμάτιο τους.Το resi 4 πρέπει να έχει ακόμα 60ευρώ τη στιγμή που στο america έχει 20δολ( τιμή περσινή σου λέω τώρα).Τώρα παιχνιδάρeς είναι τα metroid prime,eternal darkness,tales of symphonia, zelda the windwaker και το paper mario.Στην ελλάδα δύσκολα θα βρεις μαγαζί που τα πουλάει.Οπότε amazon uk, ebay uk και play.com.Τα δυο πρώτα έχουν μεταχειρισμένα το αλλο καινούργια αλλά τσέκαρε για διαθεσιμότητα.Τιμές στο play αρχίζουν από 30ε

Δημοσ.
...Τιμές στο play αρχίζουν από 30ε

Kai ligotero.

Opws exw pei se allo post mou, exw parei to Metroid prime 2: Echoes apo amazon molis 3 mines meta tin kikloforia tou mono £13.96 !!!!!

PS: Exw stamatisei na pernw apo amazon, protimw to play, ton teleutaio xrono.

Δημοσ.

Λεπόν... Μιας και η τηλεόρασή μου είναι της καταστροφής, λέω να κάνω σύνδεση με το pc μέσω κάρτας τηλεόρασης.

Τι καλώδιο πρέπει να τσιμπήσω για να κάνω σύνδεση μέσω S-video; Κάνει αυτό που έχει ήδη το πακέτο του Wii; Δεν αναφέρει τίποτα στο manual για τέτοια συνδεσμολογία...

Δημοσ.

H LYSH GIA TO ΒUG TOY RAYMAN RAVING RABBITS (PISTA ME KASETOFWNA) :

Opws eixa anaferei se proigoumeno post (alla kai opws eixe anafer8ei kai apo allous) sto rayman stis 2 pistes me ta kasetofwna (bunnies have natural rythm) iparxei ena ekneuristikotato bug kanontas adinati tin oloklirwsi eidika tou deuterou minigame.

H lysi sto problima auto opws anaferei kai i idia h Ubisoft einai na rithisoume to wii wste na exei tv resolution 60 Hz. Pame diladi stis ri8miseis (wii settings), meta pame screen kai tv type kai dialegoume 60Hz. To dokimasa kai egw kai lynetai to bug!

Y.G.: To sigekrimeno post to esteila kai sto news topic giati exei anafer8ei kai ekei to parapanw problima wste na to dei sigoura kapoios pou antimetopizei to problima akoma kai an den kanei ton kopo na mpei kai sta duo topics (epeidi to bug einai idiaitera ekneuristiko).

Δημοσ.

μετά απο μια βραδιά wii sports θα ήθελα να ρωτήσω

αν γνωρίζει κάποιος πως γίνεται το "turbo" service στο τέννις...

Το έκανα μερικές φορές αλλά δεν κατάλαβα πως...

Μιλάμε για πολλές ώρες... ρίξαμε πολύ γέλιο με το παρεάκι!

Ζήτω το Wii!

Τέτοια διασκέδαση αμφιβάλλω να μπορούν να την προσφέρουν οι ανταγωνιστικές

παιχνιδομηχανές... Όσο καλύτερα γραφικά και να έχουν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...