Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω φτάσει λίγο πάνω από το 50% του παιχνιδιού και έχω να παρατηρήσω ότι: Κορυφαίο το Zelda. Μακάρι όλοι οι developers παιχνιδιών να αφιέρωναν 3.5 χρόνια (ή τελος πάντων αρκετό χρόνο) για να φτιάξουν κάποιο παιχνίδι.

Eτσι δε θα μας δίναν ένω σωρο μάπες παιχνίδια που κυκλοφορούν τωρά.

Δηλαδή τώρα έχει 60 ευρώ το Zelda και έχει 60 ευρώ και το Red Steel. Κανονικά τo δεύτερο έπρεπε να το δίνουν γυρω στα 25 ευρώ.

Δημοσ.

p3tran και εγω ετσι ελεγα, αλλα ειναι να μην την πατησεις μια φορα, μετα θα το βαζεις συνεχεια και θα βαζεις ολους να το διπλοελεγχουν ;-)

Το Rayman τι λεει παιδια? Δε εχω ακουσει σχολια απο οσους το πηραν, ειναι μονο για πολλους παιχτες ή λεει και μονο?

Δημοσ.

Παιδια η κονσολα ειχε μεσα καρτα με ποντους για το Wii για το Virtual Console?

Απο οτι ειδα εχει βγει τωρα και το Donkey Kong Contry του SNES, οποτε μαλλον δε τιθεται θεμα που η RARE ειναι τωρα στην MS ;-)

Δημοσ.
Moλις το αναψεις πας κατω αριστερα που λεει Wii μετα Wii settings μετα σελ2 μετα Wii Connect24 και μετα slot Illumination

Το wii connect24 δεν μπορω να το επιλεξω...να υποθεσω οτι πρεπει πρωτα να συνδεθω στο ιντερνετ?

Δημοσ.
εγω τα εχω βγαλει τα λουρια και απο τα δυο 'motes.

χαζαμαρες και υπεβολες. ασε που δεν βολευανε κιολας

πολύ ριψοκίνδυνο για αυτό κράτα το γερά μην το δεις καμιά μέρα ασορτί με την τηλεόραση σου

Δημοσ.

Geia kai xara se ola ta paidia!

Kala, oi ελληνικοί χαρακτήρες είναι παλούκι στο Wii.

Poli eykoloteroi oi agglikoi.

Opos kai na exei, to liosimo sto Wii kala kratei!

Simera pira to Wii kai ti kopela mou sto spiti enos filikou zeygariou kai apoto mesimeri mexri kai twra ginotan to swse!

Ta nea twra: Epeidi tin sensor bar tin exo kollisei gera stin tileorasi mou, den ithela na ti ksekolisw gia na tin parw mazi mou.

Stin tileorasi tou filou mou valame 2 keria, 1 se kathe akri tis tileorasis kai valame to sensitivity sto full.

Paides, doulevei apsegadiasta!!!

Akoma kai se apostasi 6 metrwn, o kersoras antapokrinotan 100% !!!

Akoma kai sto Rayman, to opoio einai idiotropo stin apostasi, oute 1 fora den petakse to minima oti prepei na pame pio konta. Kai milame gia 6 metra!!!

Δημοσ.
Stin tileorasi tou filou mou valame 2 keria, 1 se kathe akri tis tileorasis kai valame to sensitivity sto full.

Τι εννοείς; :?

Για εξήγησέ το καλύτερα. Δηλαδή δεν χρειάζεται η sensor bar; :confused:

Δημοσ.

Eιναι απλο παιδια, η Sensor Bar δε επικοινωνει με το Wii, δεν ανταλασσουν δεδομενα, απλα τροφοδοτειται απο αυτο. Η Sensor Bar χρησιμευει ωστε το Wii mote να ξερει που ειναι η τηλεοραση και ποσο μακρια ειναι και δουλευει με υπερυθρες ακτινες.

Πορφανως παρομοιο αποτελεσμα εχουν και 2 κερια, οποτε μπορειτε να λειτουργειτε το Wii χωρις Sensor bar απλα με αυτο τον τροπο...

Το bowling λεει παντως και ας ειναι δυσκολο επειδη εχει αρκετη λεπτομερεια στην κινηση! Και το golf δινει φοβερες συγκινησεις οταν το μαθεις λιγο, ποτε δε μου αρεσαν τα παιχνιδια αυτου του ειδους αλλα με την εκδοση του Wii κολλησα πολυ!

Δημοσ.

H ιστορία με τα κεριά

Όπως ήδη έχουν γράψει κατα καιρούς και άλλοι συμφορουμίτες μας, το πράγμα έχει ώς εξής:

Ξέρετε ήδη οι περισσότεροι ότι η περίφημη sensor bar στην πραγματικότητα είναι ακριβώς το αντίθετο: Είναι εκπομπός και όχι δέκτης.

Έχει στις άκρες της υπέρυθρα LEDs, όπως αυτά που έχουν τα τηλεκοντρόλ της τηλεόρασής μας. Τα LEDs αυτά εκπέμπουν υπέρυθρες συνεχώς. Δεν εκπέμπουν πληροφορίες. Απλώς εκπέμπουν ακτινοβολία, σαν να έχουμε δύο υπέρυθρους "φάρους", έναν σε κάθε άκρη της μπάρας.

Το Wiimote μας έχει μπροστά κάμερα, η οποία "διαβάζει" πού βρίσκονται τα LEDs και κάνει τριγωνισμό του σήματος για να ξέρει πού στοχεύουμε.

Υπέρυθρες όμως δεν εκπέμπουν μόνο τα υπέρυθρα LEDs. Υπέρυθρες εκπέμπουν και τα κεριά, οι λάμπες αλογόνου, το φώς του ήλιου κλ κλ κλ.

Οπότε, αν θέλετε να πάρετε το Wii σας στο σπίτι κάποιου φίλου και βαριέστε ή δεν θέλετε να ξεκολάτε την sensor bar από τη τηλεόρασή σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε 2 κεριά και να τα βάλετε πάνω στην τηλεόραση, ένα σε κάθε άκρη της. Αν τα κεριά είναι μικρά, μπορείτε να βάλετε από 2 σε κάθε άκρη της τηλεόρασης.

Μετά, πηγαίνετε στα Wii settings και καθορίζετε το sensitivity του Wiimote σας. Και αυτό ήταν.

Το χειριστήριο θα ανταποκρίνεται 100% και σε πολύ μεγάλη απόσταση!

Μπορείτε να το δοκιμάσετε και στο σπίτι σας. Απλώς αποσυνδέστε την sensor bar και βάλτε τα κεριά.

Θα πάθετε πλάκα!

Αλλά μήν ξεχάσετε να ρυθμίσετε το sensitivity της sensor bar, πιθανότατα στο full (5) , ειδικά αν χρησιμοποιήσετε αυτά τα μικρούτσικα κεράκια που όλοι έχουμε λίγο πολύ στα σπίτια μας (που τα βάζουμε στο μπολάκι με τα αρωματικά έλαια κλ κλ κλ).

PS: Δύσκολο το bowling??? Άμα εξικοιωθείς με το χειρισμό και τα φάλτσα, θα πιάνεις τις 200-άρες για τη πλάκα σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...