Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii - Παιχνίδια και Απορίες

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε σύ, έφτασε και το RGB CABLE και μόλις τώρα το ανακάλυψα!

Και όταν πήγα ταχυδρομείο και τους ρώτησα για τα πακέτα μου, οι βλάκες μου δώσαν μόνο το Wii, αφού πρώτα έγινε ολόκληρη φασαρία επειδή πήγα να παραλάβω το δέμα χωρίς να με έχουν ειδοποιήσει πρώτα.

Eντωμεταξύ, λόγω των ημερών, αν δεν πήγαινα προσωπικά να το ψάξω, το Wii θα μου το φέρναν σπίτι την ερχόμενη Παρασκευή (λόγια του υπαλλήλου αυτά)!

Οτι ναναι.

Δεν βλέπω την ώρα να σχολάσω από τη δουλειά και να το βάλω να παίζει...

Χε, χε σε καταλαβαίνω!

Μου θυμίζεις την μέρα που πήρα το xbox360. Τρωγόμουνα όλη τη μέρα στη δουλειά και τελικά το έπαιξα άρρωστος και πήγα και το τσίμπησα και πήγα σπίτι.

Αχχχ τι ωραία αίσθηση να ανοίγεις μια καινούρια κονσόλα!!!

Αντε φτου, φτου σκόρδα στο wii σου και καλό gaming!!!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πηρε κανεις το component καλωδιο για το Wii να μας πει εντυπωσεις ???

Επισης αν ειναι καπου κοντα σε εμενα και θελει,μπορουμε να κανουμε μια συγκριση με το Scart RGB ....

Πηρε κανεις το component καλωδιο για το Wii να μας πει εντυπωσεις ???

Επισης αν ειναι καπου κοντα σε εμενα και θελει,μπορουμε να κανουμε μια συγκριση με το Scart RGB ....

ta kalwdia gia to Wii an exeis LCD einai petamena lefta.oti kai na kaneis i eikona tha einai tholi.valtw se me SDTV me RGB kai tha petaei.

tlg, braveheart, miltoz, flyaway, panther, για βαλτε τo wii number μου και στειλτε. συνδεθηκα.

* το Wii παιρνει πιστωτικη κανονικα οπως και το 360.

* το weather channel εχει φαση.

* o browser ειναι αχρηστος/αδιαβαστος.

* virtual console games: μεινετε μακρια απο Donkey Kong, δεν ειναι η εκδοση του ηλεκτρονικου. 5e στα σκουπιδια.

* το αυτο και για το Donkey Kong Jr.

* οποιος ξερει καποιο απο τα downloadable games που να αξιζει, ας το πει.

Γειά σας παίδες!

Το Wii καταπληκτικό!

Εντάξει, τα περισσότερα τα ξέρετε και μόνοι σας, αυτά που έχω να επισημάνω είναι τα εξής:

Στην SDTV δεν τίθεται θέμα θολούρας. Μέχρι στιγμής επειδή είμαστε παρέα, το Zelda δεν το δοκίμασα ακόμα, αντιθέτως έχουμε λιώσει σε Wii Sports Bowling και Rayman.

Τα γραφικά είναι καθαρότατα 100% και η ευκρίνεια απόλυτα ικανοποιητική.

Το πρόβλημα μου είναι με το composite, διότι η εικόνα παραμορφώνεται ή τρεμοπαίζει όταν επικρατεί το άσπρο στην οθόνη, δηλαδή στο Wii menu και στο εισαγωγικό κάθε παιχνιδιού.

Όταν μπώ στο παιχνίδι, το πρόβλημα εξαφανίζεται.

Να δούμε πότε θα μου φέρει ο ταχυδρόμος το RGB Cable να λυθεί και αυτό το πρόβλημα.

Από κεί και πέρα, τί άλλο να πώ?

Έχουμε λιώσει τόσες ώρες, θέλω να πάω για ύπνο και κανένας δεν ξεκουμπίζεται να με αφήσει στην ησυχία μου :-)

Πάντως είμαι εντυπωσιασμένος από την ακρίβεια του Wiimote. Δεν το περίμενα τόσο καλό.

Αλλά πολύ πολύ σημαντικό είναι το πόσο σωστά θα τοποθετήσετε την sensor bar.

Παραδόξως, την καλύτερη απόδοση την έχω όταν η μπάρα είναι από πάνω και όχι από κάτω από την οθόνη.

Ρύθμισα και το sensitivity και όλα δουλεύουν απλώς τέλεια!

Επίσης δοκίμασα και το Nintendo USB Wi-Fi dongle μπαρμπαδέλι.

Το δοκίμασα τόσο με το DS όσο και με το Wii, με το οποίο και έκανα όλα τα updates και κατέβασα και τον Opera.

Το Wi-Fi μπαρμπαδέλι έχει απίστευτη απόδοση.

Πρώτα από όλα η εγκατάσταση είναι πανεύκολη. Βάζετε το cd του και κάνετε την εγκατάσταση του προγράμματος που παίρνει περίπου 1 λεπτό.

Σας ζητά να βάλετε το Wi-Fi μπαρμπαδέλι στην USB του υπολογιστή και αυτό ήταν.

Το Wii και το DS το αναγνωρίζουν πανεύκολα και η ταχύτητα, τουλάχιστον στα updates ήταν κανονικότατη, σαν να κατέβαζα από τον υπολογιστή. Η πλοήγηση στο internet και στο weather channel είναι σαν zaping, όπως κάνω και στον υπολογιστή.

Βέβαια σε απλή SDTV ο Opera σου βγάζει τα μάτια, αλλά αντιμετωπίζεται εύκολα. Κλείνεις τον browser του Wii και πάς στον υπολογιστή σου :-)

Επίσης η εμβέλεια εντυπωσιακότατη. Πήρα το DS και το πήρα 3 δωμάτια παραπέρα. Συνέχισε να επικοινωνεί με το δίκτυο μιά χαρά, ενώ παρεμβάλαν 3 τοίχοι ανάμεσα στο DS και στο USB Wi-Fi μπαρμπαδέλι.

Η τιμή του είναι απο play-asia 21 κυπριακές λίρες μαζί με τα μεταφορικά.

Ο ασύρματος Linksys router είχε 36 λίρες.

Πάντως από απόδοση το Wi-Fi μπαρμπαδέλι σκίζει.

Αυτά τα νέα μου μέχρι στιγμής.

Επιστρέφω στο τουρνουά bowling που διεξάγεται στο σαλόνι μου.

Ερώτηση: Όταν έχεις ενεργοποιημένα 2 χειριστήρια και παίζεις διπλό, και μετά θές να παίξεις μονό, πώς απενεργοποιείς το 2ο χειριστήριο για να μή τρώει μπαταρία???

PS: Το Wiiconnect24 και το Wii shop δεν λειτουργούν αν βάλω χώρα την Κύπρο. Μου λέει ότι οι υπηρεσίες δεν είναι έτοιμες ακόμη.

Έβαλα ότι είμαι Ελλάδα και όλα δουλεύουν κανονικά.

Άνοιξα όλα τα games του Rayman. Καποιά dancing δεν τερματιζονταί με τιποτα όμως, άσε που μόλις πάω να τα τελειώσω και έχω score βγαζούν ενά πολύ ψαγμένο χορευτικό και χάνω το μπούσουλα.

Επίσης αυτο με τη μπιλια και τις εγκεφαλικές τρυπές τι σπαστικό.

Και μια ερώτηση: Μήπως έχει bug το game με τις ομαδές κουνελιων και τα ραδιοφωνα που τα χτυπας και υστερα κλωτσας τα κουνελια της αντιστοιχής ομαδας???

Άνοιξα όλα τα games του Rayman. Καποιά dancing δεν τερματιζονταί με τιποτα όμως, άσε που μόλις πάω να τα τελειώσω και έχω score βγαζούν ενά πολύ ψαγμένο χορευτικό και χάνω το μπούσουλα.

Επίσης αυτο με τη μπιλια και τις εγκεφαλικές τρυπές τι σπαστικό.

Και μια ερώτηση: Μήπως έχει bug το game με τις ομαδές κουνελιων και τα ραδιοφωνα που τα χτυπας και υστερα κλωτσας τα κουνελια της αντιστοιχής ομαδας???

kata 99.9% nai!den xtipaei me tpt apo ena simeio kai meta,i xtipaei me lag!to exoun kai alloi auto to problima?

kata 99.9% nai!den xtipaei me tpt apo ena simeio kai meta,i xtipaei me lag!to exoun kai alloi auto to problima?

Μα μιλάμε θα το εσπαγά απο τα νευρα μου. Κουνουσα απο τη μια απο την αλλη τιποτα αυτο. Τι πατεντες να τα στησω ολα τα κουνελια διπλα διπλα εκανα τιποτα, δεν χτυπαει το τελευταιο με καμια.

g@mise ta...mallon bug einai...

Gia auto ta eipame kai xtes oti einai ontws bug. Egw me ta xilia zoria to perasa sxedon tixaia, afou prwta mou espasan ta neura. Etsi mou erxotan na steilw email sti ubisoft kai na tous pw oti den xanapairnw diko tous paixnidi :P

------------------

Egw pantws pou exw mia 28ara crt sto dwmatio mou eimai poly euxaristimenos apo ton opera browser. An kanw zoom diabazw mia xara kai akoma kai an 8elw na to parakanw sto zoom pataw to 2 kai blepw me terastia grammata.

Episis eida 2-3 minimata pou lene oti iparxei bug sto zoom giati alles fores megen8inei pio poly kai alles pio ligo. Apo oso exw dei auto den einai bug, apla to zoom pou kanei einai ka8e fora einai tetoio wste i seira stin opoia briskese na gemizei tin o8oni. Epidi omws merikes seires eimai pio kontes apo alles (px epeidi exoun mia eikona dipla tous h' epeidi einai mikres sthles) tote kanei megalitero zoom afou pali gemizei tin o8oni me autes (mexri kapoio orio fisika pou den tin gemizei teleiws an px einai para poly kontes). Auto egw epeidi panta leitourgei etsi den to 8ewrw bug, afou akolou8ei auton ton kanona (kai ara den kanei zoom tixaiou mege8ous).

Den katalabainw giati iparxoun parapona apo ton browser. Ti allo 8a perimene kaneis apo mia trial version enos browser se konsola? Kai sto youtube mpainei kanonika (kai malista kanei zoom sto video apo tin arxiki o8oni, diladi den xreiazetai na patiseis to koumpi full screen pou patas sto pc), kai poker online epaiksa, kai yahoo email eida kai post sto insomnia ekana (sto opoio mou diatirei kai username/password) kai ta flash games gia wii epaiksa.

To mono bug mexri twra einai se ena mono site (to sport24) sto opoio meta apo ligi wra apo mono tou me girnaei stin kiria o8oni tou opera kai sto site "satleo" to opoio den anoigei ka8olou. Ta alla site mou douleuoun kanonika kai stis dokimes pou exw kanei ta mona pou fisiologikotata den mou douleuan einai an ena site paei na anoiksei pdf, enw den douleuei kai o msn webmessenger kati pou episis 8ewrw apolita fisiologiko.

Beltiwseis bebaia mporoun na iparksoun opws px to katw menu na kribetai odigontas mas se full-screen kai na emfanizetai mono an simedeuoume to katw meros. Episis 8a mporouse na iparxei kai ena deutero menu (px epanw) pou kai auto na kribetai mono tou kai to opoio na leitourgouse gia tabs kai telos 8a mporousame na exoume manuall zoom-in kai zoom-out oso 8eloume.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...