doitjustdoit Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 για την ακρίβεια θα θέλει wii points Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpiderGr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Logo ton imeron ekana kai ego tin ipervasi kai to pira to Wiiiii mou.... Mporo na po oti ta axizei ta lefta tou 100%. Mazi me auto pira Zelda kai Wiiplay alla exo kolisei me to wii sports. Distixos den exo asirmato router kai den thelo na to allaxo giati einai kai sxetika kainourio. Akousa oti me ena access point kano tin douleia mou opote mallon tha paro ena kai gia mellontiki xrisi gia ena diktiaki pou thelo na stiso... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BucketheadGR Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Να ρωτήσω κάτι εντελώς χαζό... Μέσα στο πακέτο του Wii τι καλώδιο περιλαμβάνεται για τη σύνδεση με την τηλεόραση; Component από ό,τι έχω καταλάβει δεν έχει. Οπότε φαντάζομαι κάτι ανάμεσα σε scart και το παραδοσιακό που μπαίνει στη θέση της κεραίας. Μέχρι να χτυπήσω κάρτα τηλεόρασης για το pc, μπορώ να το συνδέσω στην υποδοχή της κεραίας στην τηλεόραση; (ok, θα χάσω σε ποιότητα, αλλά η τηλεόραση δεν έχει scart Μάρκας NOKIA, όχι αστεία ). Περιλαμβάνεται τέτοιο καλώδιο; Επίσης σε είσοδο avivo κάρτας γραφικών σε pc μπαίνει; Τέτοιο καλώδιο θα βρω εύκολα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lostboy Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δίνει ένα καλώδιο που έχει τη μία άκρη που μπαίνει στο wii και καταλήγει σε 3 "μπανάνες" (ασπρο-κοκκινο-κιτρινο) που ειναι το αριστερο κ δεξι ηχειο και το video. Επισης δίνει και έναν μετατροπεα για να το κανεις scart. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagos_46 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 και καταλήγει σε 3 "μπανάνες" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ωραιος! BucketheadGR το καλωδιο που ερχεται με το wii ειναι composite και αν δε κανω λαθος ειναι η χειροτερη συνδεση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heyou Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Να ρωτήσω κάτι εντελώς χαζό... Μέσα στο πακέτο του Wii τι καλώδιο περιλαμβάνεται για τη σύνδεση με την τηλεόραση; Component από ό,τι έχω καταλάβει δεν έχει. Οπότε φαντάζομαι κάτι ανάμεσα σε scart και το παραδοσιακό που μπαίνει στη θέση της κεραίας. Μέχρι να χτυπήσω κάρτα τηλεόρασης για το pc, μπορώ να το συνδέσω στην υποδοχή της κεραίας στην τηλεόραση; (ok, θα χάσω σε ποιότητα, αλλά η τηλεόραση δεν έχει scart Μάρκας NOKIA, όχι αστεία ). Περιλαμβάνεται τέτοιο καλώδιο; Επίσης σε είσοδο avivo κάρτας γραφικών σε pc μπαίνει; Τέτοιο καλώδιο θα βρω εύκολα; Αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας... mini Οδηγος Καλωδίων για το Wii --> http://www.greekgamers.com/?p=143 Μέσω της κάρτας TV δε θα έχει ωραία εικόνα, το χω δοκιμάσει. Αν η τηλεοραση έχει υποδοχή για composite εισαι κομπλέ και δεν έχεις ανάγκη το scart. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Άσχτο, εσείς τι σκορ κάνετε στο bowling, γιατί εγώ στα 3-4 παιχνίδια που έπαιξα ήμουν σταθερά στο 150-180 και η αδερφή μου την πρώτη (και μοναδική, αφού έχει πωρωθεί με το tennis...) φορά που έπαιξε έκανε 234!!!! Άσε coach.... μη το ψάχνεις... την πρώτη φορά έκανε (η δικια μου αδερφη) 235[/b']! :shock: ρε καλα λεω εγω οτι το wii ειναι μονο για κοριτσια!!! :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BucketheadGR Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Αν η τηλεοραση έχει υποδοχή για composite εισαι κομπλέ και δεν έχεις ανάγκη το scart. Ωχ... Η δικιά μου ΔΕΝ έχει scart, αλλά έχει ΜΙΑ είσοδο για video και άλλη ΜΙΑ για audio. :? Υποθέτω πως θα είναι λόγω έλλειψης στερεοφωνικού ήχου, οπότε θα είμαι ok αν κοτσάρω τα δύο audio σε έναν μετατροπέα και τα περάσω σε ένα κανάλι. Έφυγα για μπακαλιές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bartbrains Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Οντως είναι ωραιο gadgetακι και έχει και πολλά πλεονεκτήματα 1. Δε πιάνει χώρο 2. Γλυτώνεις την συνδρομή για το γυμναστήριο 3. Βοηθάει στη σύσφυξη των οικογενειακών σχέσεων 4. Πείθεις επιτέλους την γκομενά σου ότι το gaming δεν είναι μόνο για παιδάκια 5. Βρίσκεις τρόπο να ξεφωρτοθείς την γκομενά σου για να παίξεις gears 6. Σου θυμίζει πως μετράς τους πόντους στο bowling και στο γκολφ 7. Βλέπεις πως θα παίζονται τα fps στο μέλλον 8. Γεμίζεις κάποιες κενές ώρες περιμένοντας το mass effect kai to forza2 9. Ανακαλύπτεις καινούργια πράγματα για τον εαυτό σου, όπως για παράδειγμα ότι σου αρέσει το "girls wanna have fun" 10. Δε ξέρω, βρείτε κι εσείς τίποτα άλλο... Υ.Γ. Στο bowling σας έχω όλους για πλάκα.... 11. Glitwneis peri ta 1.700 euro pou 8a edines gia na pareis mia LCD tv :-P Gia to bowling anti na tsakwneste gia to poios einai kaliteros giati den stelnei o ka8enas to high-score tou? To idio mporei na ginei kai se alla games tou sports, play h' kai tou rayman. Btw sto Find Mii tou play exei kaneis paei meta tin 56 level? Yparxei kapoia final level? Kai telika to Trauma Center second opinion pote 8a bgei stin eurwpi??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 11. Glitwneis peri ta 1.700 euro pou 8a edines gia na pareis mia LCD tv :-P sorry αλλα δεν γλυτωνεις τιποτα. με τη δικια σου λογικη, αντε παρε super nintendo να γλυτωσεις τα παντα. ακομα και τα 300ε για το wii Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heyou Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 11. Glitwneis peri ta 1.700 euro pou 8a edines gia na pareis mia LCD tv :-P Gia to bowling anti na tsakwneste gia to poios einai kaliteros giati den stelnei o ka8enas to high-score tou? To idio mporei na ginei kai se alla games tou sports, play h' kai tou rayman. Γλιτώνεις τη συνδρομή για το γυμναστήριο, το εισιτηριο για παιχνίδι σε bowling center, την εισοδο στο tennis club, στο golf club. Kαι αν βγει και κανα ποδοσφαιράκι που φοράς το wii-mote σαν κάλτσα, γλιτώνουμε και το εισιτηριο για το γήπεδο 5x5. Θα τα βγάλουμε τα χρήματα για το Wii ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Παιδιά ήρθε επιτέλους το Wii μου. Επιτέλους! Ας είναι καλά τα ελληνικά ταχυδρομεία και οι απεργίες τους. Λοιπόν, εδώ σας αποχαιρετώ παιδιά. Για τις επόμενες μέρες το μισό χρόνο θα παίζω με το Wii και τον άλλο μισό θα μαλώνω με τη κοπέλα μου που δεν θα με αφήνει να παίζω με το Wii. Η ειρωνία είναι ότι το Wii έκανε 10 εργάσιμες μέρες να έρθει από Ελλάδα Κύπρο, ενώ ο USB Wi-Fi dongle από Κίνα ήρθε μέσα σε 5 εργάσιμες. Τέλος καλό, όλα καλά, αν και με τη γκαντεμιά που με δέρνει όλο αυτό το καιρό, δεν το θεωρώ απίθανο να πάω σπίτι, να συνδέσω το Wii και να ανακαλύψω ότι είναι χαλασμένο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Παιδιά ήρθε επιτέλους το Wii μου. Επιτέλους! Ας είναι καλά τα ελληνικά ταχυδρομεία και οι απεργίες τους. Λοιπόν, εδώ σας αποχαιρετώ παιδιά. Για τις επόμενες μέρες το μισό χρόνο θα παίζω με το Wii και τον άλλο μισό θα μαλώνω με τη κοπέλα μου που δεν θα με αφήνει να παίζω με το Wii. Η ειρωνία είναι ότι το Wii έκανε 10 εργάσιμες μέρες να έρθει από Ελλάδα Κύπρο, ενώ ο USB Wi-Fi dongle από Κίνα ήρθε μέσα σε 5 εργάσιμες. Τέλος καλό, όλα καλά, αν και με τη γκαντεμιά που με δέρνει όλο αυτό το καιρό, δεν το θεωρώ απίθανο να πάω σπίτι, να συνδέσω το Wii και να ανακαλύψω ότι είναι χαλασμένο... Άντε φίλε Panther καλό λιώσιμο!!!! Επιτέλους σου ήρθε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntouzieras Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 παιδια συγγνωμη αν κανω διπλο post, απλα εχω usb modem για την dsl, μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να συνδεσω το wii με αυτο??ή απλα δν γινεται?και κατι αλλο, επειδη σε πολλες photo εχω δει to wii να εχει λαμπα μπλε στην υποδοχη του dvd, εμενα δν μου αναβει τπτ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Άντε φίλε Panther καλό λιώσιμο!!!! Επιτέλους σου ήρθε! Ρε σύ, έφτασε και το RGB CABLE και μόλις τώρα το ανακάλυψα! Και όταν πήγα ταχυδρομείο και τους ρώτησα για τα πακέτα μου, οι βλάκες μου δώσαν μόνο το Wii, αφού πρώτα έγινε ολόκληρη φασαρία επειδή πήγα να παραλάβω το δέμα χωρίς να με έχουν ειδοποιήσει πρώτα. Eντωμεταξύ, λόγω των ημερών, αν δεν πήγαινα προσωπικά να το ψάξω, το Wii θα μου το φέρναν σπίτι την ερχόμενη Παρασκευή (λόγια του υπαλλήλου αυτά)! Οτι ναναι. Δεν βλέπω την ώρα να σχολάσω από τη δουλειά και να το βάλω να παίζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα