Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αντε με γειες παλιοwiiwii! :-D

οπως ειπαμε, ειναι ενα ωραιο gadgetακι-συμπληρωμα για τον χωρο κατω απο την tv.

p.s.

εισαι τυχερος που δεν εχει online και γλυτωνεις το διασυρμο στο bowling!

Αυτή είναι και η μεγάλη μ@λ@κί@ peter, έτσι και είχε online να παίζω με φίλους θα το είχα λιώσει, να παίζω μόνος μου ψιλοξενερώνω, δεν μου λέει και κάτι ιδιαίτερο. Ας ελπίσουμε στο μέλλον να υπάρξει υποστήριξη online στα παιχνίδια.

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Αυτή είναι και η μεγάλη μ@λ@κί@ peter, έτσι και είχε online να παίζω με φίλους θα το είχα λιώσει, να παίζω μόνος μου ψιλοξενερώνω, δεν μου λέει και κάτι ιδιαίτερο. Ας ελπίσουμε στο μέλλον να υπάρξει υποστήριξη online στα παιχνίδια.

flyaway έτσι είναι, η κονσόλα είναι καθαρά παρείστικη. Δύσκολα θα βρεθεί κάποιο game να σε κρατίσει να παιζεις μόνος σου. Άμα έχεις παρέα όμως σπίτι έχει πλάκα.

Δημοσ.

Οι φήμες πάντως λένε ότι το Wii Sports 2 θα έχει online... ίδωμεν...

Άσχτο, εσείς τι σκορ κάνετε στο bowling, γιατί εγώ στα 3-4 παιχνίδια που έπαιξα ήμουν σταθερά στο 150-180 και η αδερφή μου την πρώτη (και μοναδική, αφού έχει πωρωθεί με το tennis...) φορά που έπαιξε έκανε 234!!!!

Άλλωστε, κακά τα ψέματα, τα party games, (γιατί ας μη γελιόμαστε, τέτοιο είναι το Wii Sports κι όχι sports sim), τύπου Wii Sports, Wii Play, Rayman Raving Rabbids, Wario κ.λπ. προσφέρονται κυρίως για multi στην ίδια κονσόλα και όχι για online... Το online θα το ήθελα περισσότερο σε παιχνίδια τύπου CoD3 που δεν είχε ή και σε κάποια racing ίσως, κάτι που πιστεύω θα αρχίσει να γίνεται με τον καιρό (θυμηθείται πότε βγήκαν στο DS τα πρώτα Wi-Fi παιχνίδια μετά το Mario Kart...)

Δημοσ.

Άσχτο, εσείς τι σκορ κάνετε στο bowling, γιατί εγώ στα 3-4 παιχνίδια που έπαιξα ήμουν σταθερά στο 150-180 και η αδερφή μου την πρώτη (και μοναδική, αφού έχει πωρωθεί με το tennis...) φορά που έπαιξε έκανε 234!!!!

234 έκανε στο bowling? Να της πείς της αδερφής σου ότι η δική μου την έχει για πλάκα! :lol:

Δημοσ.
234 έκανε στο bowling? Να της πείς της αδερφής σου ότι η δική μου την έχει για πλάκα! :lol:

Κοίτα, αφού εγώ έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να κάνω κάτι καλό μόνος μου (έχω παίξει 3-4 φορές και ούτε 200 δεν έκανα!!!:evil:), προτίθεμαι να την προπονήσω και να κατεβάσουμε τις αδερφές μας σε έναν διαγωνισμό "Sister's Wii-Bowling Night" και... may the best sister win!!!:twisted:

Αλήθεια, πόσο δηλαδή είναι το ρεκόρ της αδερφής σου για να έχουμε καλό ρώτημα και κυρίως πόσο έκανε την πρώτη φορά που έπαιξε???:mrgreen:

Δημοσ.
Κοίτα, αφού εγώ έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να κάνω κάτι καλό μόνος μου (έχω παίξει 3-4 φορές και ούτε 200 δεν έκανα!!!), προτίθεμαι να την προπονήσω και να κατεβάσουμε τις αδερφές μας σε έναν διαγωνισμό "Sister's Wii-Bowling Night" και... may the best sister win!!!

:lol: :lol: :lol: Ναι ναι! Κι εμείς coach! Είμαι σίγουρος ότι έτσι και το κάναμε αυτό όσοι έχουνε Wii και αδερφές από το forum θα βρίσκαμε τρομερή ανταπόκριση! :mrgreen: Kαι καπάκια οργανόνουμε και "Mother's Wii-Bowling Night" Ασε που εμείς ως διοργανωτές μπορούμε χρεώσουμε και fee και να βγαλουμε και πολλα λεφτα! $$$$$$$$$$$$$$

Αλήθεια, πόσο δηλαδή είναι το ρεκόρ της αδερφής σου για να έχουμε καλό ρώτημα και κυρίως πόσο έκανε την πρώτη φορά που έπαιξε???

Άσε coach.... μη το ψάχνεις... την πρώτη φορά έκανε 235!

Δημοσ.
re paidia oloi to paizoume kaloi sto bowling.kai egw to idio tha elega.

mipws telika to bowling einai eukolo kai oloi eimaste kaloi?:mrgreen:

telika to mikro megethos einai korifi.to pas opou thes.to kako einai oti gia ta panta i nintento zitaei extra lefta kai an ipologisei kaneis kai to wireless router.

i xenera einai pou piga na paixw xthes box me enan filo kai siniditopoiisa oti den exw deutero nunchuck.diladi an evaze kai ena sto wiiplay ti tha pathene?

1 euro tha kostizei i pseftia.

o browser thelei lefta ta kalwdia +++++ eleos poia re nintendo.

καλα αν μπορούσαν θα χαν σπάσει σε κομματάκια και το wii και θα τα πουλούσαν ξεχωριστά.

Τα ιδια κανει μια ζωή η Nin.

Δημοσ.
Οντως είναι ωραιο gadgetακι και έχει και πολλά πλεονεκτήματα

1. Δε πιάνει χώρο

2. Γλυτώνεις την συνδρομή για το γυμναστήριο

3. Βοηθάει στη σύσφυξη των οικογενειακών σχέσεων

4. Πείθεις επιτέλους την γκομενά σου ότι το gaming δεν είναι μόνο για παιδάκια

5. Βρίσκεις τρόπο να ξεφωρτοθείς την γκομενά σου για να παίξεις gears

6. Σου θυμίζει πως μετράς τους πόντους στο bowling και στο γκολφ

7. Βλέπεις πως θα παίζονται τα fps στο μέλλον

8. Γεμίζεις κάποιες κενές ώρες περιμένοντας το mass effect kai to forza2

9. Ανακαλύπτεις καινούργια πράγματα για τον εαυτό σου, όπως για παράδειγμα ότι σου αρέσει το "girls wanna have fun"

10. Δε ξέρω, βρείτε κι εσείς τίποτα άλλο...

Υ.Γ. Στο bowling σας έχω όλους για πλάκα....

11.Rixnoume kai kanena Loutso pou kai pou :) (osoi eidan to video kseroun ti ennoo):-D :-D :-D :-D

Asxeto eide kaneis auto?

http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/436973

kai an nai katalabe ti akribos leei to palikari?mporoume na to kanoume eukola i tha xreiastoume to ergastirio tou politexniou?:-D

Δημοσ.

Το είδα εδώ http://gbatemp.net/index.php?showtopic=40945&pid=525085&st=0 και υποτίθεται ότι έχει ανεβεί κάπου σε torrent αλλά μάλλον για την ώρα είναι άχρηστο για εμάς καθώς

As is |

| often the case with these scene firsts, it could be a while |

| still until this image is playable.

Είναι πάντως μια αρχή i guess και απ'ό,τι γράφουν "First Wii Release Ever!"

Α και κάτι που έχω απορία, τα 2 usb που έχει η κονσόλα σε τι αναμένεται να χρησιμεύσουν? (Πέρα από το extra για ενσυρματο internet)

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εχω μια ερωτηση. Το Shop Channel λειτουργει ? Ή τσαμπα προσπαθω να μπω? Μηπως λειτουργει και δεν μπορω να συνδεθω λογω καποιας κακης ρυθμισης στο ρουτερ μου?(Μου γραφει στο Wii Shop Channel Connecting plese wait) Αλλα και παλι εκανα update κανονικα πριν 1 ωρα...Ας απαντησει καποιος

AKYΡΟ ΤΟ ΒΡΗΚΑ Ο ΒΛΑΚΑΣ!!!

Α και κατι αλλο το Wii εχει cd drive ή dvd....?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...