Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii - Παιχνίδια και Απορίες

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

"Μια προσωπικη ερωτηση:

Εχει παχος τηλεκαρτας? Δες αν λειτουργει και σε ATM! "

den fainete sto video to karto-tilefono pou exo spiti?:-D :-D :-D

asxeto alla dokimase kaneis na paiksei 4aplo tennis monos tou? (kanontas click stous antipallous prin arxisei to paixnidi apo tixaioi ginontai idioi me to Mii tou paikti kai tous elegxeis olous me ena wiimote) pige na mou bgei o omos mia fora pou to dokimasa.apla den paizete...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

etoimo to hacking video.ENJOY kai perimeno sxolia :) :) :)

http://www.youtube.com/watch?v=13D6JC-eezw

Wii hack playing backups in Greece einai o titlos...

χαχαχα thief εισαι θεος ρε φιλε! :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

πολυ γελιο...

asxeto alla dokimase kaneis na paiksei 4aplo tennis monos tou? (kanontas click stous antipallous prin arxisei to paixnidi apo tixaioi ginontai idioi me to Mii tou paikti kai tous elegxeis olous me ena wiimote) pige na mou bgei o omos mia fora pou to dokimasa.apla den paizete...

Λέω κι εγώ, νόμιζα πως ήμουν ο μόνος διεστραμμένος άνθρωπος σε αυτό το forum που το είχε δοκιμάσει...:twisted:

Πάντως, αρχίζω να ανησυχώ σοβαρά για την ψυχική μου σταθερότητα...smiley5.gifsmiley11.gif Όχι διχασμένη, όχι... τριχασμένη, αλλά τετραχεσμ...εεε...τετραχασμένη προσωπικότητα έχω γίνει!!! (κάτι σαν τον γέρο στο σύντομο cartoon-άκι της Pixar που έπαιζε σκάκι μόνος του και έκλεβε τον εαυτό του...smiley36.gif)

Τελικά... με κέρδισα!!!smiley2.gif

Υ.Γ: Για το βιντεάκι τι να πω... απλά υποκλίνομαι...

"Greeks hack it better!!!":twisted:

etoimo to hacking video.ENJOY kai perimeno sxolia :) :) :)

http://www.youtube.com/watch?v=13D6JC-eezw

Wii hack playing backups in Greece einai o titlos...

Παιδιά, προβλέπω να σκάει μύτη το βιντεάκι στο Digg και να γινόμαστε διεθνώς ρεζίλι (ή διάσημοι... όπως το πάρει κανείς)

Είναι πάντως φοβερό! Μπράβο thief!

Παιδιά, προβλέπω να σκάει μύτη το βιντεάκι στο Digg και να γινόμαστε διεθνώς ρεζίλι (ή διάσημοι... όπως το πάρει κανείς)

Είναι πάντως φοβερό! Μπράβο thief!

Πιο πιθανό πάντως βλέπω τους ξένους να καταλαβαίνουν το "έμαθα πως είσαι μάγκας" παρά το τι ακριβώς γίνεται στο κλιπ. :)

Παιδια δεν ξερω αν εχω κανει post στο σωστο topic γιαυτο ζηταω προκαταβολικα συγγνωμη.Ηθελα να ρωτησω...Αληθευει οτι το Wii παιζει παιχνιδια του GAmeCube?Και αν ναι παιζει και παιχνιδια του GAmeCube τα οποια "μου τα εχει στειλει ο θειος μου'' και τα οποια παιζουν κανονικα σε GameCube..?

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας :)

Παιδια δεν ξερω αν εχω κανει post στο σωστο topic γιαυτο ζηταω προκαταβολικα συγγνωμη.Ηθελα να ρωτησω...Αληθευει οτι το Wii παιζει παιχνιδια του GAmeCube?Και αν ναι παιζει και παιχνιδια του GAmeCube τα οποια "μου τα εχει στειλει ο θειος μου'' και τα οποια παιζουν κανονικα σε GameCube..?

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας :)

Χωρίς να παίρνω κι όρκο γιατί δεν το έχω δοκιμάσει, αν ακολουθήσεις την ίδια "διαδικασία" που ακολουθούσες και στο GameCube, νομίζω πως τα παίζει μια χαρά...

Αν το δει βέβαια ο xalia, ας απαντήσει αυτός που'ναι και ειδήμων...

ο thief ειναι πιο ειδημων! :D

(ριχτου ενα που και θα παι)

Κοιτα αν δεν ''παι'' θα φαει σιγουρα ''που'' :twisted: :mrgreen:

Δυστυχως το GAmeCube μου το εφεραν ετοιμο και δεν εχω ιδεα τι πρεπει να κανω....Thanx anyway

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...