FILIM0N Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Μια προσωπικη ερωτηση: Εχει παχος τηλεκαρτας? Δες αν λειτουργει και σε ATM! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thief7710 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 "Μια προσωπικη ερωτηση: Εχει παχος τηλεκαρτας? Δες αν λειτουργει και σε ATM! " den fainete sto video to karto-tilefono pou exo spiti? :-D asxeto alla dokimase kaneis na paiksei 4aplo tennis monos tou? (kanontas click stous antipallous prin arxisei to paixnidi apo tixaioi ginontai idioi me to Mii tou paikti kai tous elegxeis olous me ena wiimote) pige na mou bgei o omos mia fora pou to dokimasa.apla den paizete... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagos_46 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 etoimo to hacking video.ENJOY kai perimeno sxolia :) http://www.youtube.com/watch?v=13D6JC-eezw Wii hack playing backups in Greece einai o titlos... χαχαχα thief εισαι θεος ρε φιλε! :-D :-D :-D :-D :-D πολυ γελιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heyou Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Εχω πορωθει τωρα με το golf απο το Wii Sports. Διπλό έχει πολύ φάση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Olorin Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 asxeto alla dokimase kaneis na paiksei 4aplo tennis monos tou? (kanontas click stous antipallous prin arxisei to paixnidi apo tixaioi ginontai idioi me to Mii tou paikti kai tous elegxeis olous me ena wiimote) pige na mou bgei o omos mia fora pou to dokimasa.apla den paizete... Λέω κι εγώ, νόμιζα πως ήμουν ο μόνος διεστραμμένος άνθρωπος σε αυτό το forum που το είχε δοκιμάσει...:twisted: Πάντως, αρχίζω να ανησυχώ σοβαρά για την ψυχική μου σταθερότητα... Όχι διχασμένη, όχι... τριχασμένη, αλλά τετραχεσμ...εεε...τετραχασμένη προσωπικότητα έχω γίνει!!! (κάτι σαν τον γέρο στο σύντομο cartoon-άκι της Pixar που έπαιζε σκάκι μόνος του και έκλεβε τον εαυτό του...) Τελικά... με κέρδισα!!! Υ.Γ: Για το βιντεάκι τι να πω... απλά υποκλίνομαι... "Greeks hack it better!!!":twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 etoimo to hacking video.ENJOY kai perimeno sxolia :) http://www.youtube.com/watch?v=13D6JC-eezw Wii hack playing backups in Greece einai o titlos... Παιδιά, προβλέπω να σκάει μύτη το βιντεάκι στο Digg και να γινόμαστε διεθνώς ρεζίλι (ή διάσημοι... όπως το πάρει κανείς) Είναι πάντως φοβερό! Μπράβο thief! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apollo2X Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Παιδιά, προβλέπω να σκάει μύτη το βιντεάκι στο Digg και να γινόμαστε διεθνώς ρεζίλι (ή διάσημοι... όπως το πάρει κανείς) Είναι πάντως φοβερό! Μπράβο thief! Πιο πιθανό πάντως βλέπω τους ξένους να καταλαβαίνουν το "έμαθα πως είσαι μάγκας" παρά το τι ακριβώς γίνεται στο κλιπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billypan Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Παιδια δεν ξερω αν εχω κανει post στο σωστο topic γιαυτο ζηταω προκαταβολικα συγγνωμη.Ηθελα να ρωτησω...Αληθευει οτι το Wii παιζει παιχνιδια του GAmeCube?Και αν ναι παιζει και παιχνιδια του GAmeCube τα οποια "μου τα εχει στειλει ο θειος μου'' και τα οποια παιζουν κανονικα σε GameCube..? Ευχαριστω για τις απαντησεις σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Olorin Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Παιδια δεν ξερω αν εχω κανει post στο σωστο topic γιαυτο ζηταω προκαταβολικα συγγνωμη.Ηθελα να ρωτησω...Αληθευει οτι το Wii παιζει παιχνιδια του GAmeCube?Και αν ναι παιζει και παιχνιδια του GAmeCube τα οποια "μου τα εχει στειλει ο θειος μου'' και τα οποια παιζουν κανονικα σε GameCube..? Ευχαριστω για τις απαντησεις σας Χωρίς να παίρνω κι όρκο γιατί δεν το έχω δοκιμάσει, αν ακολουθήσεις την ίδια "διαδικασία" που ακολουθούσες και στο GameCube, νομίζω πως τα παίζει μια χαρά... Αν το δει βέβαια ο xalia, ας απαντήσει αυτός που'ναι και ειδήμων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 ο thief ειναι πιο ειδημων! (ριχτου ενα που και θα παι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 To PS3 ποσα γ#$#@$α θελει να του ριξουμε για να παρει μπροστα ???? LOLOLOLOLOL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thief7710 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Αρχικό μηνυμα απο p3tran "ο thief ειναι πιο ειδημων! (ριχτου ενα που και θα παι)" etsi einai file mou...stin ellada etsi leitourgei to sistima Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billypan Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 ο thief ειναι πιο ειδημων! (ριχτου ενα που και θα παι) Κοιτα αν δεν ''παι'' θα φαει σιγουρα ''που'' :twisted: Δυστυχως το GAmeCube μου το εφεραν ετοιμο και δεν εχω ιδεα τι πρεπει να κανω....Thanx anyway Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyne Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 se kamia wra tha exw wiiiiiiii!Elpizw na mhn spaso tipota sto spiti,tha bgalw to axti mu me to boxaki! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mini me Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Paidia mou rthe simera to freeloader (elege oti kanei k gia wii) apo playasia alla to vazw to diskaki sto wii k mou leei "can't read disk".. Kserei kaneis ti paizei??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα